w0jci3ch vs. Cobra [PUSH] ~ 2007815.85% TOP1 SOLO !!!

• TOP1 Solo przed fuzją moje 1949080.15%:goodjob:

a teraz po fuzji także.

bodzioboss możesz aktualizować tabelki.
    Pozdro

Dnia 20-05-2023 10:12:22 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor w0jci3ch

Lekki myśliwiec 21.442.924

Ciężki myśliwiec 857.532

Krążownik 2.529.371

Okręt wojenny 853.254

Pancernik 1.771.615

Bombowiec 9.187

Niszczyciel 19.930

Reaper 442.968

Pathfinder 165.724

Obrońca Cobra [PUSH]

Mały transporter 701.095

Duży transporter 287.716

Lekki myśliwiec 5.529.140

Ciężki myśliwiec 229.923

Krążownik 1.190.424

Okręt wojenny 434.553

Statek kolonizacyjny 6

Recykler 2.497.718

Sonda szpiegowska 2.551.213

Bombowiec 109.511

Niszczyciel 180.550

Pancernik 997.960

Reaper 191.130

Pathfinder 471.114

Po bitwie...

Agresor w0jci3ch

Lekki myśliwiec 9.375.809 ( -12.067.115 )

Ciężki myśliwiec 506.587 ( -350.945 )

Krążownik 2.135.062 ( -394.309 )

Okręt wojenny 822.630 ( -30.624 )

Pancernik 1.731.826 ( -39.789 )

Bombowiec 9.105 ( -82 )

Niszczyciel 19.902 ( -28 )

Reaper 442.859 ( -109 )

Pathfinder 138.009 ( -27.715 )

Obrońca Cobra [PUSH]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

5.268.449.291 Metalu, 5.268.449.292 Kryształu i 1.490.162.943 Deuteru

1.820.731.512 Metalu, 3.083.324.153 Kryształu i 248.605.228 Deuteru

910.365.756 Metalu, 1.541.662.076 Kryształu i 124.302.614 Deuteru

Agresor stracił łącznie 69.319.861.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 301.215.289.000 jednostek.

Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 301.255.733.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 117.672.920.863 metalu i 74.694.343.738 kryształu.

Dodatkowe pole zniszczeń po dofarmieniach: 18.199.800 metalu i 6.066.600 kryształu.

Agresor przejął łącznie 19.756.052.865 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

21.587.343.551 Metalu i 6.066.600 Kryształu

96.103.777.112 Metalu i 74.694.346.888 Kryształu

5.147.121.737 Metalu i 3.267.199.262 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

122.838.242.400 Metalu i 77.967.612.750 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 81.836.078.959

Kryształ: 69.153.900.271

Deuter: 252.067.785

agresor zyskał łącznie 151.242.047.015 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -163.728.240.559

Kryształ: -121.132.303.521

Deuter: -36.151.241.785

obrońca stracił łącznie 321.011.785.865 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

ps... zapomniał bym a teraz czas na Hejterów:lool::lool:

• A to stąd ten smród <X powrót w swoim stylu xD push na własnym koncie i gratulacje napisane z konta przez, które dostałeś perma na forum za multi xD Myślałem, że niemożliwe jest, żebyś mocniej się ośmieszył i pokazał jak mało jesteś wart...to w sumie urocze, że potrafisz mnie jeszcze zaskakiwać <3 Jak kotś ma jakieś wątpliwości to niech sobie sprawdzi nicki na mmo, a ''starcie'' miało miejsce w ulu, nawet nie zadał sobie trudu, żeby planety poprzenosić xD

P.S. Wpadłeś tylko przypomnieć wszystkim, że w0jci3ch jest synonimem [ciach], czy zwiałeś z Choroszczy i będziesz grać? :/

Moderator Neferet:
    Obraza

“The monsters were never

under my bed.

Because the monsters

were inside my head.

I fear no monsters,

for no monsters I see.

Because all this time

the monster has been me.”

:fa:

Edited once, last by xUPADLYx ().

• Panowie, po co się wyzywać jak można się bić :D dziś FAME MMA wieczorem, można jeszcze z boxdelem zagadać o jakieś miejsce, parę osób z Earth by obejrzało :P

• bodzioboss możesz aktualizować tabelki.
    Pozdro

Z chęcią aktualizuje tabelki, ale to mi wygląda na złomowanie sojusznika, który chce zakończyć grę - starć ustawionych , w których nie jest zaznaczone, że to pożegnanie nie wrzucam do TOP10 starć.

Tak samo jak starcia pożegnalne nie wliczam do "suma solo %".

Od fuzji raczej nie gałeś, więc może nie wiesz, że to co "przechodziło" na starym Earth - teraz nie jest mile widziane :) - wszyscy zainteresowani ze starego Earth wiedzą o co chodzi :)

OFF - UNI 16 - Feniks - EKO

OFF - BELINDA - Silesia Team - EKO

OFF - EARTH - Silesia Team - EKO

ON - YIN - Silesia Team - EKO

ON - UNI 68 - Silesia Team - EKO

• bodzioboss możesz aktualizować tabelki.
    Pozdro

Z chęcią aktualizuje tabelki, ale to mi wygląda na złomowanie sojusznika, który chce zakończyć grę - starć ustawionych , w których nie jest zaznaczone, że to pożegnanie nie wrzucam do TOP10 starć.

Tak samo jak starcia pożegnalne nie wliczam do "suma solo %".

Od fuzji raczej nie gałeś, więc może nie wiesz, że to co "przechodziło" na starym Earth - teraz nie jest mile widziane :) - wszyscy zainteresowani ze starego Earth wiedzą o co chodzi :)

A jak JRQ pushował się na multi sojusznika to masz wrzucone do starć top10

• Jakoś powiązań między kontami z ataków JRQ nie ma.

A z tego tematu są.

• Kinderek puścił gęsine, myślał, że coś ubije albo chociaż kulka spadnie, lecz jedynie co mu wychodzi to klepać paczki. :lool::lool::lool: nie ta liga...
    UBAW mam po pachy z tych waszych treści. :graty::brawo::goodjob:
    Starcie odbyło się po to, aby zobaczyć jak będziecie HEJTOWAĆ.

A słyszałem, że dość gorąco na różnych kanałach discorda na mój temat. Mam nawet kilka screenów lecz nie wolno wrzucać wulgaryzmów :trollface:

im więcej paczek, tym mniej kultury.

Takiego Ślinotoku dostali ci, co kilka banów lub złomów wyłapali dzięki mnie :lool:
    BRAWO WY....

bodzioboss starcie jest zgodne z regulaminem forum, wszystko zostało wstawione prawidłowo, więc nie ma żadnych przeciwskazań aby nie znalazło się w top10 starć.
    Ty prowadzący top10 powinieneś dokonać swojego "obowiązku jako prowadzący ten dział" i wrzucić je na liste,

A o tym czy starcie jest prawidłowe czy nie zajmuje się dział GO/SGO po goracej lini... Oni są od tego.

Znajdź mi pkt regulaminu który zakazuje umieszczanie podejrzanych starć przez graczy? Zgłosiłeś się na prowadzenie starć top10 wiec powinieneś wiedzieć.

• Tak się w0jtuś zesrałeś że na urlop poleciałeś. Dobrze wiesz, że kolejnego ataku byś nie obronił.
    Niczego byś nie obronił już, bo jedyne co umiałeś klepać to konta pod push, [ciach]. Teraz każdy wie, że kupowałeś konta, brałeś wszystko co się dało żeby pompować ego. [ciach]

Moderator Neferet:
    Obraza

• Wojtuś jak jesteś taki Kozak to dawaj zdejmij urlop.Zobaczymy jak długo będziesz miał tą swoją uczciwą flotę.

No ale nie no tak odwaliles pusha i zwiales na urlop.

Bodzioboss myślę że zasłużył na ten top 1 ale musisz zrobić kolejny ranking i wtedy można dodać.TOP 10 PUSH

• bodzioboss starcie jest zgodne z regulaminem forum, wszystko zostało wstawione prawidłowo, więc nie ma żadnych przeciwskazań aby nie znalazło się w top10 starć.
    Ty prowadzący top10 powinieneś dokonać swojego "obowiązku jako prowadzący ten dział" i wrzucić je na liste,

A o tym czy starcie jest prawidłowe czy nie zajmuje się dział GO/SGO po goracej lini... Oni są od tego.

Znajdź mi pkt regulaminu który zakazuje umieszczanie podejrzanych starć przez graczy? Zgłosiłeś się na prowadzenie starć top10 wiec powinieneś wiedzieć.

Zgadza się - starcie jest "wrzucone" do ST wg wszystkich standardów - bo się odbyło - nie ma dyskusji.

Co do prowadzącego TOP na damym uni - są do tego odpowienie przepisy w FAQ - FAQ ST

Przytocze co tam pisze:

Gracz: Dlaczego w dziale ST oraz w top10 ST znajdują się RW, które były ustawione/zaplanowane, mimo iż autor się do tego przyznał?

Moderator: Ponieważ liczy się uzyskany procent z bitwy. Dla ST liczy się fakt, że dana bitwa miała miejsce i uzyskany procent jest prawdziwy. Dotyczy to także wszelkich RW pożegnalnych oraz innych sytuacji, w których podczas tworzenia RW powstał odpowiedni dla danego uni % do ST. Natomiast w tematach TOP starć, osobą decydującą o ewentualnym zamieszczeniu ST (powstałego na skutek złamania Zasad Gry), jest autor tematu.

Dlatego - przekonaj mnie, że wszystko było OK.

Staram się być osobą obiektywną i otwartą na wszystkich.

• Obiektywnie Bodzio (nie będę bronił Wojtka ) ale każdy wie które ST tutaj są pushami , i tak jak wyżej myślę że dodałeś już inne pushe w ranking .

Więc albo jesteś prawilny do końca albo nie.

• sCiekawe czy te wszystkie szczekacze wyżej miały by jaja tak pyskować w realu, czy tylko na forum anonimowo mają odwagę szczekać.

Nie wiem czy na forum jest opcja "przedstawiciela/prawnika" jakoś Wjciech nic nie odpisuje, więc Twoje sugestie/komentarze pomine - chyba, że macie wspólne konta.

Ja jestem tylko "człowiekiem" - jak są zastrzerzenia to staram się przyglądać.

Coś mi umknęło - mój błąd - naprowadźcie mnie.

Z wpisów na ST tylko może 2 starcia miały wpisy "to push" - i koniec.

• A jaki inne pushe ktoś tu dodał????ucają tylko push.

Ten to nie wie na którym uni gra... i kto z kim, i dla czego kto komu co tam itp.

Dlatego - przekonaj mnie, że wszystko było OK.

moje starcie jest tak samo prawidłowe jak kilka które już tam umieściłeś. Nie mówie że wszystkie, ale kilka jest na takim samym poziomie jak moje. Od weryfikacji prawidłowości starcia jest GO a bardziej nawet SGO już to sprawdza (sprawdźcie sobie w zgłoszeniach napisanych)

Wojtuś jak jesteś taki Kozak to dawaj zdejmij urlop

ale po co? coś mi zrobić chcesz? :lool::lool::lool: czy bana znów za wyzwiska dostać?

Dobrze wiesz, że kolejnego ataku byś nie obronił.

weźmiesz przykład z Mamba i polecisz całą flota na niszcz? to chętnie zdejmę urlop, gdybym chciał to wydzwonił byś tą gęsiną ale po co? i tak byś szybko odpaczkował to co spadło, po czym bardziej byś się ślinił do tych paczek. Raz już byłeś w reckach wystarczy przy moim udziale w dużym stopniu i mi to wystarczy.

Teraz każdy wie, że kupowałeś konta

od kupowania kont masz sojusznika, on jest w tym naljepszy. Potem wrzuca na ST chwaląc się top1. Ja tu nie kupiłem ani jednego konta.

Myślałem, że powrót króla będzie inny...

To było tylko po to aby stało to co się stało i jak widać się udało. Zaplanowany cel jest spełniony.

[ciach]

Także powodzenia wam życze w tej zakłamanej, obrażającej się wzajemnie atmosferze na tym uni i z tą ekipą wspaniałych jak to znazwać? Niech będzie "Graczy", nie będę wchodził na ich poziom znajomości językowych.

Moderator Neferet:
    Usunęłam komentarz do skoszowanego posta

• Misiu... ale Ty czytaj ze zrozumieniem. Możesz podjąć decyzję o zamieszczeniu RW powstałego na skutek złamania Zasad Gry jako autor tematu. Nie możesz natomiast autorytatywnie uznać RW za push - od tego są GO. Stąd ten nawias "powstałego na skutek złamania Zasad Gry", a ono stwierdzone nie zostało.

Jeśli masz jakiś dowód na to, że RW jest przekłamane, to podaj ten dowód. Bo w tym momencie wymagasz od wstawiającego starcie, żeby udowodnił, że nie jest wielbłądem. Jeśli to był push, to z nieuznaniem musisz poczekać na decyzję GO i bana na oba konta. Jeśli agresor zrobił ustawkę, napisał ticket do GO i zwrócił tam surowce, a w temacie tego nie opisał, czyli oszukał społeczność uni, to Ty jako autor tematu musisz mieć niezbity dowód - sam fakt, że w przeszłości konta były powiązane, nie wystarcza.