18 slot technologii FŻ & Fabryka Wydajnego Recyklingu

• Tak sobie odkopie temat, bo mam plany brać się za przyrost populacji.

Macmichael i Avinashi moglibyście mi podać cenę tych budynków z rasy Rocktal, które są odpowiedzialne za przyrost populacji ?

Chodzi mi tylko o cenę tych ostatnich leveli, o których piszecie w swoich postach.

Albo może jest jakiś link z cennikami....byłbym wdzięczny..

• Najlepszym rozwiązaniem będzie zainstalowanie dodatku AntiGame, w którym będziesz mógł podejrzeć koszt i czas budowy klikając w budynek/badanie form życia:

https://www.antiga.me/en/

• Ok :) Dziękuje za sugestie. Zainstalowałem..ale chyba chce to wyłączyć, bo za dużo tego dla mnie.

Mogę to jakoś wyłączyć z poziomy gry, czy muszę przejść do ustawień aplikacji ? Mam chromebooka.

• Przycisk AntiGameReborn -> Główne -> Wyłącz AGR na tym uni - Wyłącz.

Ponowne kliknięcie w AntiGameReborn spowoduje włączenie dodatku.

• Jemu chodzi zapewnie o wyłaczenie napisow przy grafikach, bo to szpeci. Ja sie przekonałem juz dawno zeby to zostawic, jakoś od kiedy pozmieniali wyswietlanie liczb na te mln i mld itd i cen nie widać pełnych. A w sumie to przydatne jest i nie trzeba liczyc w proxy.

To w ustawieniach w Budynkach i konstrukcjach sie wyłącza ,,Pokaż szczegółowe informacje o zasobach,,.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Dziękuje Macmichael ...wyłączyłem

Crysis chodzi mi o wszystko :) Za dużo tych informacji było dla mnie i nie miałem widocznych graczy ' na urlopach' w 'galaktyce'..a przy kolekcjonowaniu punktów doświadczenia, urlopy innych w niczym nie przeszkadzają. Pewnie można to spersonalizować pod siebie, ale ja już stary jestem i im mniej wszystkiego, tym lepiej.

Jak będe miał wolne w pracy, to się tym pobawię...ale na razie odpuszczam :)

• Trochę czasu już minęło ale skoro temat jeszcze otwarty to chciałbym zestawić jeszcze jeden element z Waszych zestawień do uzyskania populacji na T3. Nikt mianowicie nie wziął pod uwagę energii potrzebnej do zasilenia 15 poziomu budynku do T2. A potrzeba jej sporo - tyle, że pewnie surkę z obniżenia poziomów 77->75 i 80->77 można zainwestować w energetykę i to się wyrówna.

Dla przypomnienia chodzi mi o propozycje 77/80/10/12 w kontraście z 75/77/15/11.