witam wszystkich😀
Przywitaj się!
-
-
Jakim cudem jeszcze tu nie pisałem?
Witam wszystkich serdecznie!
Dzień dobry.
Jak widzę na Ogame panuje pokój (brak wojen na wszystkich serwerach).
oficjalnie a nieoficjalnie panuje pełny kinspirunek
Nie, dlaczego?
Nie dalej jak w piątek, prowadzony przeze mnie sojusz wygrał wojnę na Undae. Wojny wciąż czasem się pojawiają, trzeba tylko trafić na świrów, którzy je wypowiedzą. -
Siema tu wasz pan
Jakby ktoś chciał zatrudnić legalnego puszera to jestem
-
Taki fajny temat, a taki zdawałoby się ukryty. Powinno się wyświetlać zaraz po zarejestrowaniu: "Witaj nowy
portfelugraczu. Zanim spędzisz długie godziny naciułaniurozwijaniu planet, poświęć 5 minut na przedstawienie Twej zacnej osobistości".No więc.. aaa... zresztą ?
-
Ja już się "Tutaj" witałem ale witam "nowych" graczy
-
Witam
Cześć wszystkim,
Jak narazie stare forum dla mnie ładniejsze ale chyba kwestia przyzwyczajenia
Tak się zastanawiałem kiedy nastąpi u nas zmiana bo zagraniczne wersje już jakiś dłuższy czas mają tą wersję
Chyba jesteś pierwszym użytkownikiem któremu wersja się podoba..
i pewnie jednym z ostatnich
-
Cześć,
Jestem tu nowy. Chociaż pamiętam forum jeszcze z czasów kiedy było uniwersum 5, na którym grałem. Nawet nie spodziewałem się, że na forum będzie wolny nick z moim imieniem. Kiedyś posiadanie takiego nicku na forum było luksusem i przywilejem. Pamiętam wątek w którym pisało się prośbę o zmianę nicku i wyczekiwało, aż ktoś zwolni ten na który się czekało. Ludzie na IRCu wymieniali się informacjami odnośnie skryptu do sprawdzania nicków na forum Widzę, że zmieniło się tu wszystko. Szkoda, że nie ma mojego starego konta. Należałem kiedyś do Teamu, do zespołu IRCowych stróżów prawa. Kiedyś to było
Fajnie tu wrócić pozdrowienia dla wszystkich.
-
Siema,
Wracam po jakimś czasie jeszcze coś poklikać - zaczynałem na Uni35, potem była Rhea, potem Uriel (tu chyba najbardziej aktywnie i owocnie). Nie wiem na ile jeszcze wystarczy mi cierpliwości ale raz na jakiś czas czuję nostalgię i chęć powrotu.
Zastanawiam się czy istnieje jakakolwiek szansa na odnalezienie kogoś z sojuszu Adeptus Astartes [SPACE] z Uriel? Katakuri, Queen, Pan SłowianiN, orok? Nawet nie wiem gdzie szukać a przybiłbym wirtualną piątkę
-
Cześć.
Wracam, a raczej wróciłem po dość długim czasie bo to już ponad 16 lat jak nie grałem. Nawet nie pamiętam jakie Uni to były ale pewno od 5 do 15
Zacząłem grać na YIN i dopiero jak się przekonałem, że nadal wiem OCB to dołączam do forum :}
-
Witajcie mam na imię Marek jestem z Warszawy mam 40 lat.
Ostatni raz grałem na Deimos
(Zaczynałem na unii 22)
Nie wiem ile lat minęło, wydaje mi się że całe życie.
Chciałbym wrócić do OGame, aczkolwiek nie chciałbym grać sam.
Czy ktoś z graczy z forum byłby chętny wsiąść mnie pod swoje skrzydła? Albo jakiś fajny sojusz?
Nie chciałbym używać zwrotu "skill" ale się latało i złomowało.
Wiem jak opóźniać flotę i robić fsy.
Spędziłem sporo czasu czytając forum, więc wiem że w dzisiejszych czasach najlepiej wybrać odkrywcę i robić ekspedycje.
W każdym razie bawcie się dobrze i jak ktoś będzie chętny poproszę o wiadomość.
Pozdrawiam
-
no to przyjdź na Kalyke i zamelduj się do bobra
-
Siemanko Mam na Imię Artur Mój nick na uni Vela To Fixlensky Pozdrawiam I życzę miłej majówki
-
Yoł Hansiu
5:272
Ps.Kerberos
-
Cześć wszystkim,
Po kilkuletniej przerwie postanowiłem wrócić do gry.
Widzę sporo zmian, jedne na plus inne na minus.
Zobaczymy jak to będzie 🥹 -
Witam wszystkich
po bardzo długim czasie wracam do OGame.
Grałam kiedyś na Uni 8, ale od tamtej pory trochę się zmieniło, a ja już sporo zapomniałam i czuję się trochę jak nowicjusz.
Ciekawe jak to będzie tym razem.
-
Witam,
Po paru latach od momentu opuszczenia Uni 8 i 51 człowiek wraca do gry dzięki aplikacji mobilnej. serwer Bharani, pozdrawiam graczy -
też się przywitam, grałem na pierwszym serwerze dawno, dawno temu (1, 7, i chyba 11), w czasach gdy istniały cafejki internetowe, gdzie zarywało się zajęcia i siedziało w studenckiej sali komputerowej wiele się zmieniło, wróciłem po prawie 30 latach, pozdrawiam
-
Hello
-
Witam klodi86
Grałem na Uni 17 sojusz B.S.N.T na Uni29 i jeszcze dwa których nie pamiętam Wróciłem na nostalgii żeby poklikać Obecnie Uni Ceres sojusz Collective
Pozdrawiam graczy