Raczej po prostu gra umarla....
Problem z logowaniem od ostatniej aktualizacji
-
- 9.1.4
- Kopik
-
-
Tak to właśnie wygląda, jakby umarła ...
-
Problem zgłoszony.
-
Jakaś blokada ataków ? Nie da się zalogować od 15 minut na zadne uni ani na chrome ani na Firefox ani na operze.
-
U mnie to samo
Przyda się blokada ataków na wszystkich uniach
-
od czwartku je pisze i dostaje informacje ze mam zmienic ip albo ze gram na vpn :O ktorego nie mam i nigdy w zyciu nie posiadalem... ba przypuszczam ze musialbym zobaczyc jakis samouczek zeby wiedziec wogole jak sie z tego korzysta
dostałeś odpowiedź od naszego zespołu czy z GF Support?
Dostałem, że mam wylaczyć VPN/Proxy ktorego nie mam :O i nigdy nie mialem... musialem sprawdzic w necie specjalnie jak się to wogole sprawdza czy sie to ma bo sam w sobie nic nie wlaczalem... Mam screeny ktore potwierdzaja tylko moje racje. Wiec nie rozumiem nadal odpowiedzi supportu ktory odpisal mi standardowa regulka ktora nie ma nic wspolnego z logowaniem... Skoro mialbym vpn/proxy to dlaczego moge sie logowac na inne serwery?? gdzie nie bylo fuzji??
Nie radzę pisać do supportu bo zawsze odpowiedź będziesz miał tą samą.. W moim przypadku był problem iż mogłem kupić AM tylko za Euro podczas gdy loguję się zawsze z Polskiego IP o czym oczywiście support poinformowałem, również iż nie korzystam z żadnego VPN/Proxy o czym również poinformowałem. Dostałem odpowiedź iż mam przestać używać vpna bo to narusza regulamin..
Tam jest po prostu jeden człowiek na zmianę postawiony z 4 przyciskami do odpowiedzi i to tyle. A nasz support to nic innego niż gołąbki które podają dalej to co na górze sobie wymyślą, z całym szacunkiem do ich pracy rzecz jasna, podczas gdy właśnie powinni być ludzie odpowiedzialni w danym kraju za dane serwery i mieć wgląd w ich problemy.
Dodam jeszcze że AM wraca na złotówki na chwilę gdy zaloguję się z mobilnego internetu -
Ta strona nie działa
Serwer s195-pl.ogame.gameforge.com nie może teraz obsłużyć tego żądania.
HTTP ERROR 500
Lobby działa, a po wybraniu dowolnego konta komunikat jak wyżej.
-
Znów problem z logowaniem, tym razem bialy ekran, a po omacku floty nie wysle...
pók co to serwery się wysypały
-
Pewnie mieli zamiar wszystkich zaskoczyć i wrzucić formy życia, ale coś nie wyszło.
-
Pewnie jakiś programista zapomniał odkomentować logowania
-
Już powinni dać jakieś info. W końcu gameforge nie robi serwerów pro bono i bierze za to hajs. W przypadku takich awarii to blokada ataków powinna być z automatu.
-
Już powinni dać jakieś info. W końcu gameforge nie robi serwerów pro bono i bierze za to hajs. W przypadku takich awarii to blokada ataków powinna być z automatu.
Jest info
Witam wszystkich,
Jak większość z Was zauważyła, serwery OGame nie odpowiadają od około 13:45.
Problem jest globalny i dotyczy wszystkich serwerów wszystkich społeczności.
Gameforge został poinformowany i obecnie pracuje nad rozwiązaniem problemów.
Nie ma potrzeby zgłaszania tej sytuacji do supportu.
O rozwoju sytuacji będziemy Was informować w tym temacie.
Przepraszamy za niedogodności,
Wasz OGame Team
-
-
Blokada to jedno, a gdzie jest rekompenasta za stojące ataki i ekspy w paczkach i anty ja się pytam???
-
Blokada to jedno, a gdzie jest rekompenasta za stojące ataki i ekspy w paczkach i anty ja się pytam???
W tym przypadku prawo działa w jednym kierunku
-
Zrekompensują nam eventem na rzadsze zdobywanie przedmiotów na ekspedycji
-
Rekompensatą będzie pewnie jeden dzień ze sztabem czy coś w tym stylu (o ile coś takiego w ogóle będzie)
-
Najlepszą rekompensatą będzie to jak wszystko wróci do normy
-
Czy komuś jeszcze w trakcie "przerwy technicznej" ekspy powróciły z niczym pomimo że znalazły surkę/statki?
-
ciesz się, że z nudów nie zbanowali Ci konta Przestałem wierzyć w support i jakąkolwiek sprawiedliwość w tej grze