Cześć, czy od mniej więcej ostatniej aktualizacji zauważyliście problemy z logowaniem? Mianowicie gra "zawiesza" się na ekranie wczytywania - wyświetlają się kropki ładujące Uni. Trzeba zamknąć kartę lub/i wczytać całkowicie na nowo stronę (odświeżenie nic nie daje). Sytuacja zdarza się zarówno na komputerze jak i na telefonie.
Problem z logowaniem od ostatniej aktualizacji
-
- 9.1.4
- Kopik
-
-
Tak
-
U mnie jest to samo i tez ciagle otwieram nowa karte, na telefonie sytuacja podobna.
-
Potwierdzone przeze mnie również.
-
na moje oko wystarczy chwilę poczekać?
też tak mam i ładuje się normalnie
-
na moje oko wystarczy chwilę poczekać?
też tak mam i ładuje się normalnie
Czekałem 10 minut i nic, a po 3 krotnym otwarciu nowego okna jakoś się zalogowałem po 10 minutach . . .
-
To samo, po dwóch trzech razach w końcu 'zaskakuje'.
-
Mam to samo, ale dziś po raz pierwszy zalogowało się za pierwszym razem (choć nadal trzeba było trochę czekać)
-
Czy po dzisiejszej aktualizacji Lobby problem nad występuje?
-
Czy po dzisiejszej aktualizacji Lobby problem nad występuje?
lobby działa zalogować się nie da, dalej migające kropki
-
Problem mam od czwartku, nie da sie zalogowac na konto na rosalind, kerbek działa, zgłoszenie napisane i tylko dzieki interwencji Panda mam awaryjnie urlop wlaczony, niestety z teamu nikt nie raczyl odpowiedziec na mojego ticketa... Problem jest na kazdej mozliwej chyba przegladarce, na kazdym urzadzeniu (od tel zaczynajac poprzez tablet na komputerze konczac). Jestem ciekawy jak team ma zamiar mi zrekompensowac moje starty w wydobyciu??
-
Sam proces "loading" zdecydowanie się wydłużył, nie wiem czy wynika to z jakiegoś przekierowania po stronie GF, u mnie loguje do gry, ale trwa to nie 3 sek a 7-10 sek, troszkę wkurzające, ale ważne, że loguje.
Co do logowania na Rosalind, wiem, że ten kłopot został zgłoszony do supportu - znajomi mają podobnie, ważne aby wysłać zgłoszenie o zapięciu U na ten czas, ... i najlepiej złapać GO/SGO na DSC, aby przyspieszyć ten proces, szkoda złomu.
-
-
Z tego co zauważyłem, to powrót na kartę lobby automatycznie przyśpiesza logowanie. Niemniej jednak popytałem i CM w inntch społecznościach nie mają takich zgłoszeń jak u nas.
Czy próbowaliście odświeżyć cache przeglądarki (aby uaktualnić lokalne kopie skryptów js) i spróbować ponownie?
-
Wszyscy nagle zaczęliby źle się logować?
Nie, błąd jakiś jest i loguje dłużej niż zwykle.
Potwierdzone z różnych przeglądarek i różnych miejsc.
-
Wygląda na to, że po dzisiejszej aktualizacji jest w porządku. Jednak można powiedzieć że warto wstrzymać się z radością i trzeba potestować dłużej.
/edit
Oczywiście pochwaliłem za szybko. Dalej jest to samo.
-
Z tego co zauważyłem, to powrót na kartę lobby automatycznie przyśpiesza logowanie. Niemniej jednak popytałem i CM w inntch społecznościach nie mają takich zgłoszeń jak u nas.
Czy próbowaliście odświeżyć cache przeglądarki (aby uaktualnić lokalne kopie skryptów js) i spróbować ponownie?
Ja juz wszystko wyczyściłem włącznie z całym komputerem, a zalogować sie nadal nie moge wyskakuje mi informacja "Podczas logowania wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później." i tak od czwartku... Ticket napisany w czwartek i co ??? dalej nic... Ile mam czekać ? tyle co na ta ankietę na temat predkości na uni Rosalind?? Bierzecie nas na przeczekanie?? A jak się człowiek odezwie o braku jakiegokolwiek zainteresowanie operatorów gry to dostaje się warny za obraze jaśnie pani Ruda . Tej pani polecam zacząć się interesować swoją "pracą" którą powinna się zajmować a nie pierdołami... Art może ty pomożesz?
-
Sprawa z logowaniem została zgłoszona do Działu Technicznego i dzisiaj będziemy dalej drążyć ten temat.
Nie jesteśmy w stanie sami ten problem rozwiązać.
-
a próbowaliście zamiast bezpośrednio z linku na ostatnie zalogowane konto kliknąć najpierw Graj a potem wybrać docelowe uniwersum z listy?
-
a próbowaliście zamiast bezpośrednio z linku na ostatnie zalogowane konto kliknąć najpierw Graj a potem wybrać docelowe uniwersum z listy?
probowaliście