Balboa [S_D] & Never Back Down [S_D] & Ostatni Mohikanin [S_D] & Lord_Bane [S_D] & Sebastian12345 [S_D] vs. AggresSiVe OwneR [PGR] & Lord_z ~ 168 555,67% LEKCJA POKORY

• Chorągiewka potrafiąca tylko ubliżać i straszyć dostała dziś lekcję pokory.

Zaprosił nas do tańca, więc nie mogliśmy odmówić PAPA

Obraz

W międzyczasie obrońca napisał wiadomość 42 minuty przed starciem:

AggresSiVe OwneR16.02.2023 18:13:22
    nwm co Ty cwiczysz :D hahah

Jak dobrze liczę to 5 albo 6 złom obrońcy na tym uni, lepszy od Uranosa póki co.

Wesołych Świąt.

P.S. Bez ściągania moonów :)

Dnia 16-02-2023 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Balboa [S_D]

Duży transporter 1

Lekki myśliwiec 445.586

Ciężki myśliwiec 21.557

Krążownik 136.617

Okręt wojenny 75.587

Pancernik 500.835

Bombowiec 10.922

Niszczyciel 203.093

Reaper 450.323

Agresor Never Back Down [S_D]

Lekki myśliwiec 357.055

Ciężki myśliwiec 10.374

Krążownik 28.449

Okręt wojenny 104.287

Pancernik 404.317

Bombowiec 6.062

Niszczyciel 50.238

Reaper 4.064

Pathfinder 5.927

Agresor Ostatni Mohikanin [S_D]

Lekki myśliwiec 397.985

Ciężki myśliwiec 8.318

Krążownik 62.334

Okręt wojenny 9.677

Pancernik 140.812

Bombowiec 5.929

Niszczyciel 3.954

Reaper 3.520

Pathfinder 14.609

Agresor Lord_Bane [S_D]

Lekki myśliwiec 125.338

Ciężki myśliwiec 23.047

Krążownik 39.513

Okręt wojenny 76.526

Pancernik 217.083

Niszczyciel 6.993

Reaper 3.480

Pathfinder 17.594

Agresor Sebastian12345 [S_D]

Lekki myśliwiec 2.000.929

Pancernik 500.000

Niszczyciel 300.000

Obrońca AggresSiVe OwneR [PGR]

Mały transporter 169.483

Duży transporter 63.165

Lekki myśliwiec 31.974

Ciężki myśliwiec 23.206

Krążownik 19.389

Okręt wojenny 44.907

Statek kolonizacyjny 6

Recykler 219.138

Sonda szpiegowska 220.391

Bombowiec 2.324

Niszczyciel 19.454

Gwiazda Śmierci 92

Pancernik 29.197

Reaper 84.396

Pathfinder 6.902

Wyrzutnia rakiet 2.076

Lekkie działo laserowe 1.271

Działo jonowe 114

Obrońca Lord_z

Sonda szpiegowska 1

Po bitwie...

Agresor Balboa [S_D]

Duży transporter 1 ( -0 )

Lekki myśliwiec 425.569 ( -20.017 )

Ciężki myśliwiec 20.707 ( -850 )

Krążownik 132.964 ( -3.653 )

Okręt wojenny 74.872 ( -715 )

Pancernik 496.937 ( -3.898 )

Bombowiec 10.905 ( -17 )

Niszczyciel 202.911 ( -182 )

Reaper 449.898 ( -425 )

Agresor Never Back Down [S_D]

Lekki myśliwiec 340.508 ( -16.547 )

Ciężki myśliwiec 9.949 ( -425 )

Krążownik 27.625 ( -824 )

Okręt wojenny 103.070 ( -1.217 )

Pancernik 400.694 ( -3.623 )

Bombowiec 6.014 ( -48 )

Niszczyciel 50.189 ( -49 )

Reaper 4.059 ( -5 )

Pathfinder 5.768 ( -159 )

Agresor Ostatni Mohikanin [S_D]

Lekki myśliwiec 379.699 ( -18.286 )

Ciężki myśliwiec 7.999 ( -319 )

Krążownik 60.600 ( -1.734 )

Okręt wojenny 9.567 ( -110 )

Pancernik 139.641 ( -1.171 )

Bombowiec 5.888 ( -41 )

Niszczyciel 3.953 ( -1 )

Reaper 3.516 ( -4 )

Pathfinder 14.212 ( -397 )

Agresor Lord_Bane [S_D]

Lekki myśliwiec 119.614 ( -5.724 )

Ciężki myśliwiec 22.171 ( -876 )

Krążownik 38.383 ( -1.130 )

Okręt wojenny 75.620 ( -906 )

Pancernik 215.263 ( -1.820 )

Niszczyciel 6.988 ( -5 )

Reaper 3.472 ( -8 )

Pathfinder 17.052 ( -542 )

Agresor Sebastian12345 [S_D]

Lekki myśliwiec 1.909.657 ( -91.272 )

Pancernik 495.800 ( -4.200 )

Niszczyciel 299.694 ( -306 )

Obrońca AggresSiVe OwneR [PGR]

Zniszczony!

Obrońca Lord_z

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

4.040.321 Metalu, 3.375 Kryształu i 1.496.592 Deuteru

Agresor stracił łącznie 2.454.546.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 28.985.268.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 7.504.563.152 metalu i 5.137.112.252 kryształu.

Agresor przejął łącznie 5.540.288 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

2.449.543.414 Metalu i 1.676.790.404 Kryształu

7.504.563.152 Metalu i 5.137.112.252 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

9.954.106.566 Metalu i 6.813.902.656 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 8.682.714.887

Kryształ: 5.897.513.031

Deuter: -261.224.408

agresor zyskał łącznie 14.319.003.510 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -15.412.043.821

Kryształ: -10.500.392.875

Deuter: -3.078.371.592

obrońca stracił łącznie 28.990.808.288 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Owner TY << pseudo królu >>:beaten: ale chyba tylko w przechwalaniu się:ocb: , zobacz jak szybko padasz !

Padłeś niczym łan zboża do naszych stóp . Dalej śmiesz twierdzić ze jesteś naj naj naj ? a wszyscy inni to albo oszuści, albo nieloty, albo jeszcze inni 8)

Zapraszasz do tańca, ale Ty chłopie tańczyć nie potrafisz , mało co i przewracasz się jak jakiś fajtłapa :ocb:

Odpocznij na tym urlopie i potrenuj ten taniec może na innych parkietach , bo na tym jesteś już spalony na zawsze.

Każdy zapamięta Ciebie jako fajtłapę który zaprasza do tańca nie mając o nim zielonego pojęcia :ocb::beaten:

Wiem że lubisz tą ikonkę , zatem żeby choć trochę Ci osłodzić ten urlop , proszę :bicz: :bicz: dla Ciebie abyś miał większy zapał do nauki tego tańca :lool:

Panno Mao , na pewno sonda wsparła duchowo mentora twojego, ale myślę że mentor potrzebuje teraz lepszego wsparcia aniżeli 1 sonda , zatem do dzieła i niech wam lekko i przyjemnie weekend zleci 8)

Owner : ,, WESOŁYCH ŚWIĄT ,,

GRATULACJE dla Szefa akcji za wszystko :graty:

Dziękuję Panowie za wspólny lot , to była czysta przyjemność ;)

:piwko: za utarcie kulfona << króla >>

Spokój do kłamstwo, jest tylko pasja.

Dzięki pasji, osiągam siłę.

Dzięki sile, osiągam potęgę.

Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

• ...Owner gdzie Twój entuzjazm, który miałeś z mojego złoma ? Tak lubisz biczowanie, że dałeś się zrobić dwukrotnie.... Widzisz jak szybko może się wszystko zmienić ? "Krulu " i urlop załączyłeś ? Gdzie wola walki ? Piękny tłusty czwartek :) Teraz już mogę spokojnie chodzić spać, a Tobie proponuję odrobić tę cenną lekcje... ale dla bezpieczeństwa na innym serwie i pod innym nickiem.

• Poczekajcie... jak to szło?

Kupione!!! Ustafka!!! Skandal :lool:
    Owner jeszcze kilka dni temu byłeś spoko gość. Co przez te parę dni się zmieniło? Nie wiem. Przecież to tylko i wyłącznie gra... :szo:

Sebastian niby takie eko i eko a LMów to naspawał imponującą ilość :) :brawo:
    Nie trzeba zgadywać kto był mózgiem całej operacji a skoro faktycznie żaden księżyc nie spadł to tym bardziej chapeau bas.

:goodjob:

To kto następny? S_D nie ma konkurencji... Czy wy w ogóle musicie jeszcze robić FSy? ;)

• Balboa jak Ty mi chłopie zaimponowałeś :) brawo i mega gratulacje się należą

i co można z ludem ????? Można finezyjnie jak Kwinto ??? Zyskać uznanie ludu a nie nienawiść ???

Jeszcze raz wielkie gratulacje

i tak właśnie trzymaj, pamiętaj za takie akcje ludzie będą Cię wychwalać i będziesz miał mega szacun, ale takimi akcjami jak zdjęcie Bogu ducha winnemu chłopu prawie wszystkich moonów, zeby tylko dopaśc i ubić budzi wśród ludzi naturalny sprzeciw i niesmak a wręcz odrazę...

pozdrawiam i wielu owocnych tego typu akcji życzę

nie baw się w Ownera, po trupach do celu, widzisz jak na tym wyszedł

Ty taki nie jesteś, a tamta akcja to rozumiem.... poniosło i był to wypadek przy pracy

• Jestem ludziom winny wyjaśnienia

Balboa ja wiem że sprawa się rypła, trzeba było sie nie chwalić.

po pierwsze: 2 kkk metalu wieziesz do Seby, ten po minimalu odsyła Ci 1 kkk dexu, u handlarza wymieniasz 1 KKK dexu na 2 kkk kryształu, nie zaprzeczaj, sam na forum miałeś to zarzucane i sie przyznałeś że handlujesz z Sebą po minimalu, chłopie każdy by tak chciał - jak Jezus wodę w wino tak ty 2 KKK metalu zamieniasz w 2 KKK kryształu, ja wiem że to dozwolone, ale czy moralnie uzasadnione? Ile miliardów metalu tak wymieniłeś push jak sam.... s....n. można kolejne setki tysięcy pancków spawać nie martwiąc się o kryształ i metal

Po drugie: ile tak naprawdę wyklikałeś zawróconych stacjonuj ? Żadnego. Robi to za Ciebie program do klikania a drugim programem nagrywasz falangę. Po zdjęciu moona zapodajesz programy, idziesz spać, wstajesz, przeglądasz nagranie i masz czas zawrócenia co do sekundy. To mój drogi jest niedozwolone i przestań tak chłopie robić... Komu chcesz wmówić że siedziałeś od 3 godziny do 9.30 przykładowo i co sekundę odświeżałeś... jest to niewykonalne ....musiałbyś nie pić, nie jeść, nie sr....ć za przeproszeniem itd...

wiesz dlaczego niewykonalne jeszcze??? zrób sobie test w domu i klikaj 6 i poł godziny co sekundę... otóż stracisz palca mój drogi, sam zobzcaysz że faktycznie to niewykionalne i ścięgna odmówia Ci współpracy.... nie da się fizycznie

ehhhh Balboa, Balboa

• Hahahaha, o jaaa.. Przeszłaś samą siebie :D

Po pierwsze przelicznik 2:1 jest niedozwolony, a reszty już nie komentuje nawet :D

Nie wiesz jak działa handel w tej grze, a próbujesz się wypowiadać haha...

Czego Wy nie zrobicie, by odwrócić od siebie uwagę.. By tylko innym zaszkodzić, bo przecież ktoś też musi być zły jak Wy jesteście.

Nie ogarniasz nawet przeliczników w tej grze, a próbujesz ludzi uczyć jak mają latać i mówić co powinni robić a co nie.

Ty jesteś tak naiwna, że wierzysz, że Seba sprzedaje mi deu za 2kk mety, choć sam mógłby u handlarza wymienić za 3? Przechodzisz samą siebie..

Na prawdę tak ważną osobą jestem w Twoim życiu, że z taką nienawiścią mnie traktujesz?

Dobrze, że dziś chociaż trzeźwa jesteś.

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

Edited once, last by Balboa ().

• Balboa ale masz tu fanów, aż konta zakładają żeby wylac swoje jakże cenne żale, a te o handlu to już w ogóle :6stars: :trollface:

Śmiech na sali, żałosne straaasznie xD

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

• opisany proceder, jak już taki skrupulatny jestes to zgoda, 2,5 KKK metalu przetapiasz w 2 KKK kryształu, mój błąd, jednak nie zmienia to tego że pusher z ciebie

a skoro taki bystry jestes to opisz nam tu wszystkim jak klikałeś 6 i pół godziny cziterze i oszuscie zawróconą stację

co z palcem ???? amputowali ?

jestes żałosny oszuscie

• Komu jak komu ale Tobie nie będę nic opisywał, bo jesteś nikim. Musisz ukrywać się za wyimaginowanym nickiem, bo wstydzisz się sama siebie, bo jesteś zwykłą zazdrosną żmiją.

Jak to pięknie o Tobie świadczy, że wszystkie posty są dedykowane tylko nam. Cieszę się szczerze mówiąc, sukces liczony nie w kumplach a we wrogach.

Plujesz jadem, cieknie z Ciebie zawiść, na drugie masz zazdrość. Próbujesz błyszczeć, ale całkowicie nie ogarniasz nawet podstaw tej gry. Dziękuję, że poświęcasz mi swój czas, bardzo mnie to cieszy i motywuje.

• Na temat błędu od razu się wypowiedziałeś. Wiesz to był przykład te 2 kkk metalu. Ale zobaczyłeś światełko w tunelu, błąd, coś czego się możesz uczepić i spróbować zdeklasować, sprowadzić do swojego poziomu.

Widzisz, tylko ja patrzę w lustro bez obrzydzenia.

powiedz jakie to uczucie ??? Jak ci głupio i jak mocno wstyd wiedząc że już każdy wie że jesteś oszust???

Jak to jest jak zdałeś sobie sprawę.... że faktycznie przesadziłeś... 6 i pół godziny klikać ... faktycznie niemożliwe. Każdy kto ma w głowie olej na takie oświadczenie zareaguje politowaniem i śmiechem.

Jestes oszust i cziter, ja gram uczciwie, nie oszukuję ludzi, nie podpinam sie pod paczkomaty i bankomaty. twój rzekomy top i sukces nie jest miara twojej inteligencji i sklla, tylko grubością portfela paczkomatu vel bankomatu i miara oszustwa z napisanych skryptów i zainstalowanych programów.

Najśmieszniejsze ze założyłeś temat odnośnie botów, brylując samemu w ich używaniu, co chciałeś poznać opinie ludzi ? czy coś podejrzewają ? odwrócić uwagę od siebie? jak w przysłowiu, złodziej krzyczy łapać złodzieja....

mierna miernoto

• Ta ogejmowa spolecznosc juz jest tak przesiaknieta nienawiscia, ze strach pomyslec co by sie dzialo jakby ludzie sie spotkali porozmawiac. Mieliby na to odwage ?

W oczy wyzywac, wymyslac bzdury, klamac, pluc jadem. Internet i klawiatura wszystko przyjma. Dawno wyszedlem z zalozenia, ze takim przychlastom nie bede nigdy odpisywal, nigdy wiecej. Modearatorzy, zamknijcie forum, wylaczcie mozliwosc pisania pw w grze, nie bedziemy mieli okazji poznac wiecej idiotow...

Pozdro :)

edit : Takze daj sobie spokoj Balboa przyjacielu z merytorycznym podejsciem, bo takie jest dla wielu ciezarem nie do udzwigniecia. Graj swoje, swietnie Ci to idzie :)

• nie jestem z tego uni, ale lubię czasami poczytać stękania z których by napisał książkę lub tekst piosenki 😂

A w szczególności te słowa " plujesz jadem, cieknie z Ciebie zawiść, na drugie masz zazdrość" aż mi się słoń przypomniał 😂

• trol zawsze zostanie trolem dlaczego bo jest trolem tu nawet nie ma co komentowac twoich wypocin wyssanych z palca widac u ciebie brak jakiejkolwiek wiedzy na temat gry zrob wszytskim przysluge i wyprowadz sie na inne uni a tu juz daj nam spokoj