Korzystając z popularności temu Oddam KONTO xd
Balboa [S_D] & Never Back Down [S_D] & Ostatni Mohikanin [S_D] & Lord_Bane [S_D] & Sebastian12345 [S_D] vs. AggresSiVe OwneR [PGR] & Lord_z ~ 168 555,67% LEKCJA POKORY
- Balboa
- Closed
-
-
Jeszcze ja coś dodam od siebie :
Na wstępie chciałam przeprosić tych w stosunku do których zachowałam się niestosowanie bądź ich obraziłam. PRZEPRASZAM. 🥺
OWNER lekcja pokory od życia...
PS: psycholog czy terapeuta to też człowiek 🤦
-
Żałosne zachowanie. Pomijam już wszystkie wątki gry, ale wyśmiewanie kogokolwiek, że ruszył cztery litery w podróż poznać kogoś (pewnie w jego ocenie wartościowego - a tutaj...) oraz publikowanie takich prywatnych treści jest według mnie nie na miejscu. Nie mam pojęcia i w głowie mi się nie mieści, czemu się z faceta śmiejesz że wybrał koszulę, że chciał całą Polskę przejechać żeby się z Tobą spotkać.. Ownera nie znam, ale chłopu może być po ludzku przykro. No ale to jest OGame, nie wymagajmy w sumie zbyt wiele. W każdym razie, sukowate zachowanie bardzo, wiesz? Nie pozdrawiam.
Balboa - jak zawsze klasa starcie, nie zawracaj sobie gitary jakimiś ofiarami, co nie potrafią nawet wyjść zza fejkowego nicku Gratulacje!
A Ownerowi życzę przede wszystkim lepszego inwestowania kasy, niż w pociąg ze Słupska do Krk, bo jak widać mogą człowieka spotkać dużo gorsze "rzeczy" niż złom statków-obrazków...
Spokojnej soboty!
-
-
W sumie mój poprzednik wyczerpał temat, nie mniej takie zachowanie wymaga skomentowania wg zasady "milczenie jest zgodą" .
Przykro się to czyta...po zachowaniu i ekscytacji autorki śmiem twierdzić, że ma nie więcej niż 15 lat więc jest jeszcze nadzieja, że wyrosną z niej jeszcze kiedyś ludzie. Tak czy inaczej Panno_mao - przemyśl, czy to co zrobiłaś było słuszne i jakie to może mieć konsekwencje dla tego chłopaka. Może nie ma dużej pewności siebie, ale jest dobrym chłopakiem i zaufał dziewczynie z internetu, pomyśl, że z Twojego powodu może jeszcze bardziej stracić resztki zaufania do kobiet Konsekwencje mogą być różne, albo w gorszej wersji jego samoocena spadnie jeszcze bardziej albo w lepszej, wyrośnie z niego kiedyś typ faceta, którego nie będziesz chciała spotkać bo przez takie osoby jak Ty będzie kobiety traktował przedmiotowo, z pogardą i kiedy będziesz szukała miłości, dla niego będziesz na jeden raz można by pisać i pisać, ale...
Tobie Owner na koniec powiem jedynie, nie przejmuj się, ona kiedyś się ogarnie, a nie wszystkie dziewczyny/kobiety są takie złe. Więcej odwagi i zagaduj dziewczyny z otoczenia, a nie z OGame!!!
Cheers
-
No to może i ja coś od siebie dodam.
Przede wszystkim - G R A T U L A C J E dla Panów, za arcymistrzowską akcję!
Balboa Never Back Down Ostatni Mohikanin Lord_Bane Sebastian12345
Takie zgranie dowodzi nieocenioną wartość, która towarzyszy poza tabelkami i cyferkami tej gry! Za każdym razem jak widzę Wasze STejki to bacznie wszystko analizuję - chodź nie ma czego za wiele, bo akcja kończy się zawsze tak samo - jestem pełen podziwu, tak zgranego sojuszu!
Obrońcy Ownera nie miałem okazji poznać, nawet ani jednej PW nie wymieniliśmy między sobą, więc nie mogę się w żaden sposób wypowiedzieć jakim był graczem.
Natomiast, szanowna Pani Panna_MAO straciłaś u mnie dobrą opinię, którą miałaś i nie wyobrażam sobie, jak można zwyczajnie ujmując tak się zachować. A mówią, że "facet to świnia", to w tym przypadku zmienia to postać rzeczy. Zgadzam się w 100% z MrKavs Zbajerowałaś ( zakładam w inteligentny sposób ) chłopaka, który jak każdy człowiek i mężczyzna chciał poczuć się trochę lepiej w prywacie i oplułaś jego poświęcenie. To po prostu jest ... ehhh... brak nawet słów... powinnaś się wstydzić... nawet jeśli Owner dał ciała w grze, to nie dał ciała w realu, a Ty się nim zabawiłaś. Tyle w tym temacie.
EDIT:
Przykro mi, lecz musiałem edytować swój wpis, z uwagi na sytuację jaka nastała. Po moim wpisie, Szanowna Pani Panna_MAO napisała do mnie PW pod innym nickiem o treści:- Lord_z18.02.2023 11:27:28 Nie Zdazysz przed urlopem znalezc mojej floty 😁...i sam masz 15 lat...a Owner jest bardzo złym człowiekiem i pokazała mi to jego zona w.ciazy...ktorw
- Lord_z18.02.2023 11:27:57 Katuje...ma niebieska kartę ..cos chcesz jeszcze dodać 1
- Shepard18.02.2023 11:30:10 Wszystko w porządku ?
- Lord_z18.02.2023 12:24:05 Czego nie zrozumiale? To byla najmniejszych kara jaka to mogla spotkać...300zl to on laduje w.anty od tak...wiec gdzie problem? W tym, ze tak go ukaralam? Tak bo mi sie należało...jego zona jest w ciąży i w dodatku ma raka...a on ma to gdzie...w niemczech odebrano mu 3 dzieci za znecanie sie nad rodzina...dalej chcesz to bronić?
- 18.02.2023 12:32:20Shepard Po pierwsze - proszę zwracać się do mnie bez obrażania mojej osoby, ponieważ ja Ciebie nie obrażam i gdzie napisałem, że masz 15 Lat ? Wysuwanie takich rzeczy, dużo mi mówi o osobie po drugiej stronie. Co do Owena, tak jak napisałem na Forum - nie znam człowieka, ani razu z nim nie rozmawiałem. Rozumiem to, że Ty go poznałaś, w wirtualnym świecie i zdementowałem tylko to co zostało przedstawione przez Ciebie, a widzę, że temat ma drugie dno, na temat którego także się nie będę wypowiadać, bo po drugie - to nie moja sprawa. Nie wnikam w to i mało mnie interesuje skąd masz takie informacje o jego osobie. To Twoja sprawa. I po trzecie - zanim przyjdziesz do kogoś, tak jak do mnie, to nie atakuj od razu, tylko dlatego, że odniosłem się tylko do informacji przez Ciebie pokazanych na Forum, bo tylko na podstawie tego mogłem coś powiedzieć. Tak więc, sugeruję zastanowienie się 10-100 x zanim napiszesz do kogoś i zaczniesz go obrażać i atakować. Pozdrawiam.
- 18.02.2023 12:34:43Lord_z No tak złodziej ogrmowy wziął sie za umoralnianie innych ...ale HIPOKRYZJA 😁...
Tym bardziej takie zachowania ludzi pokazują mi kim są. Wolisz publicznie oczernić kogoś, to bądź dorosła i konsekwentna, przedstaw sytuację od A do Z i podziel się, niż po tchórzowsku robić to w grze...
Koleżanka jeszcze bardziej popłynęła z tematem nazywając mnie " złodziejem " hahahaha Tego nie będę komentować bo już ewidentnie ta ostatnia wypowiedź uświadomiła mi o poziomie inteligencji Twojej Panno... hahaha INFO DLA WSZYSTKICH - Jeśli komuś znikł złom po bitwie, to moja sprawka Hahahaha
P.S. Jednak trochę dorwałem Twojej floty przed urlopem potraktuj to jako delikatny plask na ogarnięcie.
END EDIT
Wracając do głównego wątku mojej wypowiedzi, chciałem dodać jeszcze tylko, że czytając wszystkie wypowiedzi zebranych tu osób i niestety, są rzeczy które się nie zmieniły i niech się nie zmieniają - niech ta patowa społeczność aż płonącą z zazdrości pisze więcej takich głupich, pomówionych scenariuszy, bo mamy dzięki temu też dobry ubaw mimo, że pokazuje to jaki poziom dana osoba ze sobą reprezentuje
Życzę wszystkich dobrego weekendu! -
moze byc , gratulacje
-
Gratulacje bo takie się należą a nasza przydupaska balboja panna mao tak naprawdę nie mamy pojęcia kto to jest może to boczne konto kogoś kto potrafi się dobrze kamuflować... Ewidentnie widać że nie lubi obrońcy i próbuje postawić go w jak najgorszym świetle pytanie dlaczego może napisać tak naprawdę wszystko i podać się za kogo chce jak widać post wyżej ONO bo tak określam danego osobnika ma kilka kont tam lord tu panna więc pewnie każdy sie zastanawia co tu jest grane... Myślę że ono nie ma życia prywatnego i dla zabicia czasu wyciąga informacje od ludzi by je później perfidnie wykorzystać i zwrócić na siebie uwagę bo tak się dowartościowuje mydli ludziom oczy wprowadzając do publicznego obiegu zdobyte informacje pod nie jednym st wszystko idzie zweryfikować czytając jej wypowiedzi... Jak dla mnie dziwnym zbiegiem okoliczności było to że ono dołączyło do jakiegoś tam sojuszu nagle nasz balboj zaczął pakować w rece ich... Nie chce mi się tego szukać ale sama się podsumowała pod jakimś st wypowiedzią że nie jest konfidentką i nie ujawnia informacji o aktywności sojuszników... Każdy sam może to zweryfikować czytają jej wypowiedzi na forum... Ludzie zastanówcie się co komu piszecie w świecie wirtualnym bo nie macie pojęcia kto jest po drugiej stronie może wykorzystać je by wam poważnie zaszkodzić w jakikolwiek sposób narozrabia i tyle go widzieliście a konsekwencje zostaną i będziecie musieli się z nimi zmierzyć tyle w temacie.
-
Gratulacje dla atakujacych,
Troche gownoburza jest pod kazdym starciem pana Balboa,
-
Gratulacje bo takie się należą a nasza przydupaska balboja panna mao tak naprawdę nie mamy pojęcia kto to jest może to boczne konto kogoś kto potrafi się dobrze kamuflować... Ewidentnie widać że nie lubi obrońcy i próbuje postawić go w jak najgorszym świetle pytanie dlaczego może napisać tak naprawdę wszystko i podać się za kogo chce jak widać post wyżej ONO bo tak określam danego osobnika ma kilka kont tam lord tu panna więc pewnie każdy sie zastanawia co tu jest grane... Myślę że ono nie ma życia prywatnego i dla zabicia czasu wyciąga informacje od ludzi by je później perfidnie wykorzystać i zwrócić na siebie uwagę bo tak się dowartościowuje mydli ludziom oczy wprowadzając do publicznego obiegu zdobyte informacje pod nie jednym st wszystko idzie zweryfikować czytając jej wypowiedzi... Jak dla mnie dziwnym zbiegiem okoliczności było to że ono dołączyło do jakiegoś tam sojuszu nagle nasz balboj zaczął pakować w rece ich... Nie chce mi się tego szukać ale sama się podsumowała pod jakimś st wypowiedzią że nie jest konfidentką i nie ujawnia informacji o aktywności sojuszników... Każdy sam może to zweryfikować czytają jej wypowiedzi na forum... Ludzie zastanówcie się co komu piszecie w świecie wirtualnym bo nie macie pojęcia kto jest po drugiej stronie może wykorzystać je by wam poważnie zaszkodzić w jakikolwiek sposób narozrabia i tyle go widzieliście a konsekwencje zostaną i będziecie musieli się z nimi zmierzyć tyle w temacie.
Kolejny trol zwykły, który musiał założyć konto, a na 99% to wciąż ta sama osoba czyli panna_mao. Idzie Ci pięknie kamuflowanie jak sama to napisałaś, więc i kolejny raz zmywając z siebie podejrzenia przelewasz je na innych. Najpierw chciałaś Ownera wystawić na pośmiewisko byle tylko siebie wybielić, ale zauważyłaś, że ludzie odebrali to inaczej niż chciałaś to robisz to dalej pod kolejnym fikcyjnym kontem i wycierasz sobie parszywą gębę moją ksywą.
Nie martw się, normalni ludzie wiedzą jak traktować takie wpisy i każdy kto gra na tym uni i widział Twoje pijackie komentarze wie jaka jesteś.
Podpowiem Ci, że tylko Dader był złapany na okienku. Prymitywny komentarz prymitywnego zazdrośnika. Jak podłym i bezwartościowym człowiekiem trzeba być, by zakładać konto specjalnie, by komuś "ubliżyć". Ale takie przedmioty jak Ty tylko napędzają by dalej grać, bo to jest wspaniałe i dziękuję Ci, że poświęcasz mi tyle czasu i tak ważną personą dla Ciebie jestem, a to, że z zazdrości to nieistotne. Gdyby ten komentarz miał jakąś wartość poza kwasem, który płynie Ci z buzi. Współczuje, ale powtarzam, że polecam specjalistę, mam nadzieję, że Ci pomoże, jak trzeba to opłacę.
-
Owner na urlopie, Panna_Mao kasuje planety... Emocje wzięły górę? Ludzie to tylko i wyłącznie gra komputerowa. Niestety widać, że kilku osobom ewidentnie za bardzo te cyferki zafiksowały. Może to dobrze, że tak to się kończy. Więcej dystansu i ciut więcej rozsądku życzę i Wam i każdemu następnemu.
-
Balboa. I tu sie myślisz. Mam tylko jedno konto na forum. Wystarczy wczytac się w to co tam jest napisane a sam dojdziejsz kto to pisał. Już pare razy OWNER Ci to wypomnial. No ale pozna pora robi swoje 😁...
-
Pojawiające się wpisy od nowo powstających kont, jest po prostu śmieszne i każdy wie jak trzeba takie wpisy traktować - kasować. Tak samo jak Panna MAO, dziwnym trafem zaczęła kasować swoje konto w grze, bo wie, że już przegrała i tu i tam. Nie będę komentować ostatnich działań tej osoby, bo cholera wie kim ona jest, a myślę, że na pewno nie za osobę, za którą się podaje. Dla nie to teraz po prostu jakieś powietrze - i przykro mi, bo nigdy nie lubię tak określać ludzi, lecz jeśli ktoś ma ze sobą problem i stara się przerzucić wszystko na kogoś innego, w dodatku samemu nie mając świadomości co robi i wybiela wszystko, no to sorry, inaczej nie mogę. Widać jak emocje biorą w górę, dlatego przyda się takim osobom zdecydowanie większy dystans, bo już z głową zaczyna coś się dziać. Szkoda czasu i energii na takich ludzi, którzy przejawiają problemy emocjonalne i psychiczne. Profesjonalne leczenie się kłania.
Jak ja to zawszę powtarzam - " na balasów nie trać czasu " dlatego dajmy już sobie spokój z tym tematem, każdy dobrze wie jak wygląda sytuacja i nie ma co tracić swój czas i energię na coś takiego. Więcej luzu i dystansu do gry, do siebie i do życia. Gra ma być zabawą i przyjemnością, nie życiem. -
Gratulacje ,
% potężny , zysk przedni, a nauczka smakuje najlepiej
-
Tylko pamiętajmy o tym ze nie wszystko co ktoś komuś pisze w internecie musi byc prawda