Ankieta o zmianę prędkości flot pokojowych

• Ankieta nr 1

Czy jesteś za podniesieniem prędkości pokojowych flot (Transportuj, Stacjonuj, Kolonizuj, Ekspedycja)?

TAK

Ankieta nr 2

Jaka powinna być nowa prędkość pokojowych flot (Transportuj, Stacjonuj, Kolonizuj, Ekspedycja)?

x8

• fs duzej floty przy predkosci pokojowej x 8 to wyzwanie, ale moze by mozna bylo wylaczyc GS z tego pakietu i juz transport byl by szybszy a i fsy do ogarniecia, my z cetus mielismy x8 i teraz zwozka czy trnsport surowcow to jest porazka

Istnieją tylko dwie możliwości: albo jesteśmy sami we wszechświecie, albo nie... i obie są równie przerażające.:evil:

• Rozumiemy graczy z wolniejszych unii i faktycznie maja oni swoje argumenty, wiec moze złotym srodkiem bylo by zwiekszenie predkosci flot pokojowych x4, kazdy by mial zmiane, my zmniejszenie o polowe a reszta zwiekszenie o polowe :)

Istnieją tylko dwie możliwości: albo jesteśmy sami we wszechświecie, albo nie... i obie są równie przerażające.:evil:

• Tu się zgadzam ze Szturmanem. Osobiście trochę cieszyłem się, że wrócimy do prędkości x2 mimo, że zwózki będą trwały dłużej (gdyby tylko szło podnieść prędkość samego transportu to by było extra).

Ładowność sond może być.

• moim skromnym zdaniem, jeśli już kombinować z ustawieniami to:

prędkość flot pokojowych x4 i ładowność sond

jedna ankieta i albo wprowadzamy zmiany w obu płaszczyznach, albo wcale. kolejny raz będzie ankieta, która wesprze górników i ich szybsze zwózki, pozostali nic na tym nie zyskają.

i mordujmy się nawzajem:trollface:

Asguard03.12.2021 22:38:13
    WYYYYYNNNNCCYCYCYCYJ SKSKSANNAÓÓÓÓÓÓÓÓFÓFÓÓF

• Zdecydowanie jestem przeciwny łączeniu wielu wątków w JEDNEJ ankiecie :)
    Jako że sytuacja już miała miejsce i przy jednej ankiecie o zmianę prędkości wynik był ~ stara prędkość (39%), x3 (31%) oraz x4 (30%) Team odczytał te wyniki jako wygraną starej prędkości, mimo że zwolennicy jej zmiany stanowili większość. Dlatego też tutaj jasno oponuję za DWOMA etapami ankiety. Jeśli ktoś jest zainteresowany zmianą prędkości bojowych, samych zatrzymaj lub zmianami w ładowności sond lub wartości PZ tudzież defPZ - droga wolna, załóżcie odpowiednie tematy.

Masło maślane: ten etap dotyczy dwuetapowej ankiety o zmianę prędkości flot pokojowych (zatrzymaj to nie misja pokojowa, odpowiadając na czyjeś pytanie) i patrząc na zaangażowanie w tym temacie, właśnie o taką ankietę chcemy prosić team.

• Ja jestem zdecydowanie na nie jest legancko 😁 a może predkosc flot pokojowych ustawić x16 jak badania 🤭:beaten:

Panie, a komu to potrzebne? A dlaczego?

Za malo ekspedycji puszczą ;)

Jak sie nie podoba to niech same sondy puszczaja na expedycje albo przejda na zbieracza 🤠 dla mnie nawet mogą obniżyć do x1 😁

Ci co głosują za x8 to albo robią fsa na zbieraj albo w ogóle nie grali na takiej prędkości i nie wiedzą co sie święci

Dla graczy z cetusa p.pokojowa x2 jest niesprawiedliwa kiedy mieliśmy x8.

ja się z tym czuje świetnie i jeszcze zmniejszam predosc dostawy surowców to że Wy nie zdajecie sobie sprawy z wielu rzeczy to już nie nasza wina budynki klepią się długo zależy od nanitow badania potrafią klepać się latami i tak dalej a Wy chcecie jakiegoś eldorado jest legancko :beaten: a wydobycie wyzsze sie nie podoba ? To niesprawiedliwe :trollface:

na cetusie latałem na % by zmniejszać ilość spalanego deuteru i z misja stacjonuj bo teleportuje i mam odrazu na miejscu i tutaj robię identycznie to samo i to że flota leci 5-8 h to mnie w ogole nie przeszkadza :beaten: a przetransportujecie przez gale chociaz 20kkk surki ? Na wlaczenie budynku na 100%:trollface: taki przyklad albo 8kkk bardziej przyziemne cstus ma większe wydobycie predkosc badań i budowania ale w ogóle z tego powodu nie są zadowoleni widocznie 🤭🤭🤭 typowy polak potrafi tylko narzekać

Moderator Ruda:
    Posty połączyłam, prosze używać cytatów i odpowiedź zamieścić w jednym poście

• Panie, a komu to potrzebne? A dlaczego?

Za malo ekspedycji puszczą ;)

Jak sie nie podoba to niech same sondy puszczaja na expedycje albo przejda na zbieracza 🤠 dla mnie nawet mogą obniżyć do x1 😁

Jestes chyba jedyna osoba z Cetusa ktorej taka predkosc pasuje, nie kazdy ma caly dzien zeby czekac az transportery zwioza surke....
    nie po to ludzie zaczynali na uni z wyzsza predkoscia flot pokojowych zeby teraz przez kogos idiotyczny pomysl to zabrac i udawac ze wszystko jest ok bo transporter leci tylko 2h dluzej.

predkosc badan i wydobycie szczrze mnie wali x2 w te czy wewte nie robi na mnie roznicy, wole miec predkosc pokojwych niz predkosc bandan i wydobycie x2 wiecej.

• Jestem jak najbardziej za ankietą

Jestem także za tym by transy latały na x8

Jestem także za tym by flociarze w zamian też coś dostali

Co do spamu z tego działu głownie z udziałem karteza to trzeba coś dopowiedzieć:

Zanim dzbanie zaczołeś paczkować byłeś naprawde wporządku chłopem nawet byliśmy w jednym soju na Twoje wielokrotne zaproszenie z resztą . To że odszedłem potem nie miało nic wspólnego z Tobą mieliśmy nadal kontakt , zapraszałeś ponownie . Oboje się szanowaliśmy. W czasie gdy zaczynały się Twoje paczki nadal mieliśmy dobre relacje i dla mnie to było spoko ale w pewnym momencie odkleiłeś się totalnie nie wiem czy to przez paczki (wtedy Cię żałuję ) czy to przez cos z życia ( wtedy współczuję) ale mimo wszystko mam nadzieję że się znów przykleisz bo byłeś naprawde wporzo chłop. Co do Twoich mądrości o prędkościach to większość graczy chce większych prędkości bo na takich uniach zaczynali prowadzili konta i je rozwijali a nagle dostali nie dość że fuzję z bani gdzie równowaga jest strasznie zachwiana to jeszcze im prędkośći zmniejszyli więc wypada by GF to naprawiła.

Co do Ciebie obecnie jedyne co potrafisz to kogoś obrazić, w wiekszośći ludzi nie masz do nich startu raz że mają wiedzę o tej grze dwa grają w to długo trzy są szanowani przez innych graczy czego już o Tobie powiedzieć nie można . Ty wszędzie widzisz szpicli debili i spiski a największe z nich masz w lustrze . Ogarnij się bo naprawdę Ciebie szkoda

• Ja jestem zdecydowanie na nie jest legancko 😁 a może predkosc flot pokojowych ustawić x16 jak badania 🤭:beaten:

Ty się nie liczysz ,jak będziesz chciał to i prędkość sobie kupisz za hajs :trollface:

Wygrałeś :P
    A jak się pomyśli że ten hajs jest z Angielskiego socjalu to się serce kroi za naszych rodaków cieżko pracującyh tam :(