Elegancko. Różne opinie i argumenty zostały wypowiedziane.
Teraz czas na ruch teamu i głosujemy
Tak dokładnie Już widać po wypowiedziach, ze pz z obrony nie będzie i dobrze Czekać aż wielebny art zrobi ankietę i tyle
Elegancko. Różne opinie i argumenty zostały wypowiedziane.
Teraz czas na ruch teamu i głosujemy
Tak dokładnie Już widać po wypowiedziach, ze pz z obrony nie będzie i dobrze Czekać aż wielebny art zrobi ankietę i tyle
Możliwości :
Jest wiele innych możliwości które zadowolą większość a nie jednostki .
Ale coś zaproponować można skoro już tak piszesz
Jestem za ss z ładownością PZ z obrony to już będzie lekka przesada
Teoretycznie scenariusz w którym pz z obrony mógłby być optymalnym rozwiązaniem na postępującą bunkrację wiązałby się z obniżeniem pz z floty
W sumie ciekawie by to mogło wyjść, czy uniwersum wypowiedziałoby się za utrzymaniem czy obniżeniem pzta z floty
Bo dałoby się znaleźć złoty środek w którym się jeszcze taka opcja opłaca.
Także można w ten sposób podejść do tematu ale raczej nikt na to nie pójdzie, bo nikt sobie zysku nie da zabrać
I jako alternatywa zawsze zostaje mozolne kucie gęsiną
Moja propozycja dla ankiety to:
1. Ładowność sond szpiegowskich.
2. PZ z obrony, chociaż 30 % , jeżeli opcja kategorycznie nie pasuje to można np. zmniejszyć % z floty ( których już nie ma) a dodać z obrony, jak wyżej w poście było pisane.
3. Może zmniejszyć liczbę galaktyk do 5 ?? i zastosować darmową rolekcję dla tych co maja kolonie na 6 - nie dość ze mało graczy to po co się aż tak ganiać.
Galaktyki to by nawet 4 wystarczyły.
Chyba najlepiej jakby w miarę niedługo była fuzja. U nas i tak nie ma aż takiej pustyni w porównaniu z Pasi i Rosa
PZ z obrony skrajnie premiuje granie flotą dlatego uważam to za zły pomysł, bo też nie każdy ma czas i chęci by latać
Zgodnie z moimi powyższymi założeniami, flociarzom skończyły się łatwe łupy. Ciekawe jak miałyby się sprawy, gdyby skończyły się bunkry.
3x razy nie
zgadzam sie w zupelnosci, ze cos trzeba zrobic, zeby ozywic uni wiec ankieta jak najbardziej na plus
jestem jak najbardziej za ladownoscia ss, bo tak jak bylo wspomniane przysluzy sie to wszystkim graczom na uni (tym nizej w topce bardziej niz tym na samej gorze), ale co do zlomu z obrony to rozniez uwazam, ze to bez sensu.. faktycznie pojawi sie troche wiecej opcji zeby poleciec czy tu czy tam, ale ogolnej sytuacji na uni to zdecydowanie nie poprawi
wg mnie tak naprawde to przydaloby sie UF i tyle
Wg mnie to za często powstają nowe uni. Powoduje to, że sporo graczy ucieka z tych starych na nowe. Wprowadzenie pz z obrony na uni, która jest nastawiona na bardziej pokojową grę spowoduje dodatkową ucieczkę graczy. Ci co chcą pz z obrony to są raczej fllociarze dla nich nadają się uni gdzie gra jest agresywna. Każdy ma prawo wybrać uni do zamierzonego sposobu gry. Teraz nie ma co zmieniać - no chyba, że chce się jeszcze bardziej wyludnić uni. Jedynie co to przydałaby się ładowność sond.
Ładowność sond nie mam przekonania czy to jest potrzebne na tym uni.
PZ z obrony zepsuje te uni do końca.
Moje propozycje:
- wyłączyć handlarza tak jak to miało być na tym uni
- wyłączyć paczki
- UF
UF i ładowność sond jestem za
PZ zdecydowanie wykończy uni, a bynajmniej górników którzy jeszcze wegetują.
Podsumowusjac:
Większość wypowiadających sie (oprócz Kirov policzymy się później ) jest za lub jest im obojętną ładowność sond >
Większość jest przeciwna jakimkolwiek zmianom w pz z bunkra.>
Wszyscy czekają na UF
Czyli w ewentualnej ankiecie tylko jedno pytanie?
czy chcemy ładowność sond?
cieszcie sie kolorkami bo zaraz opierdziel zbiore
Czyli w ewentualnej ankiecie tylko jedno pytanie?
czy chcemy ładowność sond?
Pytań może być kilka, ładowność ss, PZ z obrony, PZ z obrony kosztem PZ z flot, zmniejszenie liczby galaktyk.
I tak zadecyduje większość głosujących
Nie robiłbym tego. Wystarczy, że demokracja doczesnych uni przypomina w efekcie bigos z niepewnego źródła. To uni jest i tak dość inne od wszystkich i patrząc na opinie w tym wątku, mogliby ładowność sond wprowadzić bez ankiety, a nikt nie miałby o to pretensji. Nie ma co być nadgorliwym.
Moje trzy grosze:
Ładowność sond jest możliwa, w końcu ostatnio przeszła na Himalii.
Co do PZ z obrony - tutaj ostrzegam, jeśli teraz dostaniecie to przy fuzji, o ile będzie, to istnieje duża szansa, że stracicie tę możliwość.
Moje trzy grosze:
Ładowność sond jest możliwa, w końcu ostatnio przeszła na Himalii.
Co do PZ z obrony - tutaj ostrzegam, jeśli teraz dostaniecie to przy fuzji, o ile będzie, to istnieje duża szansa, że stracicie tę możliwość.
Tzn ze ankieta będzie? jeżeli tak to kiedy?
Ankieta z ładownością sond wysłana.
Do zmian nie dojdzie. Nie wiem, jak Wam się udało, ale tyle samo zwolenników co przeciwników ładowności jest :p
Art No to dogrywka
Zróbmy dogrywki tak długo aż wygra opcja Frank_Black