Ewidentne oszustwa na UNI Lacerta - support nic z tym nie robi

• rozumiem że jak nie wydajesz pięniędzy na grę to musisz być gorszy ? a jak grasz w piłkę nożną to też płacisz trenerowi żeby grac w 1 składzie jak jesteś słaby ? czy ta gra jest odzwierciednikiem bogatcwa ? czy jesli ktos nie wydaje na nią kasy znaczy ze jest biedny i gorszy? moze ja mam 4 ville na marymoncie , a nie chce wydawac kasy na gre to znaczy ze jestem slabszy ? czy znaczy to ze chce rywalizowac z innymi na rownym poziomie ? jedli wydaja 5.000 zl na gre inni wydaja 5.000 zl na firme ale czy to sprawia ze ta gra jest na rownym poziomie i ze top 1 jest lepszy od gracza top 70 czy tylko ten gracz top 1 wydal wiecej kasy na bycie top 1 ? :)

ludzie ogarnijcie się bo gram w nie które gry i gram na krajowym poziomie gdzie kasa nie ma znaczenia a jestem czołowym graczem w kraju ( w inne gry) chociaz nie powiem w jakie :)

to ty sie lepiej wez do roboty a nie grasz w tyle gier na raz :) bo czasu widac masz zdecydowanie za duzo i po co placzesz tu o anty nikt nigdy nie napisal tu ze ktos moze byc lepszym czlowiekiem tylko dlatego ze ma wiuecej czy wydal wiecej kazdy sam rzadzi wlasnym losem i naprawde nie oznacza to ze ktos ma przykre czy nudne zycie ale twoja osoba nigdy nie zrozumie tego ty widzisz tylko swoja racje i dalsza rozmowa nic nie zmieni w twojej opini tu tylko i wylacznie chodzi o bycie najlepszym na uni ale tak nie jest bo co oznacza definicja najlepszy? wysoki top najwiecej zlomow? a moze pomoc a moze cos innego prawda jest taka ze duza wiekszosc z nas wydaje anty problem zaczyna sie kiedy ktops wyda wiecej od ciebie..

• Ale czy ja gdzieś napisałem, że jesteś gorszy?

Co to za porównanie z pierwszym składem-bardzo złe.

Bo tutaj możesz porównać, że jeden zawodnik gra w butach za 100 zł, a drugi za 1500 zł i uwierz, że jest różnica...

Wiesz dobrze, że nie będzziesz rywalizował tu na jednym poziomie, bo tak już jest gra skonstruowana... Rejestrując tu konto wiedziałeś dobrze, że tak jest.

Możesz iść do restauracji i zjeść obiad za 20 zł, a możesz wydać 500...

I uwierz mi, że top nie zależy od ilości wydanych pieniędzy, jeśli masz takie myślenie to tylko pokazuje w jak ogromnym błędzie jesteś.

Możesz zapytać kilku osób tutaj czy kiedykolwiek miałem za gorszego kogoś kto jest niżej w statystykach bądź wydał mniej pieniędzy?

Odwracasz kota ogonem, bo póki co to Ty traktujesz brzydko tych, co po prostu sobie wydali pieniądze na przyjemność...

Nikt tu nie napisał, że ktoś jest gorszy, bo wydał mniej siana.

Błądzisz

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Przestań już płakać i graj w te inne gry skoro tu tak bardzo Ci się nie podoba. Nie ma najmniejszych szans, że wycofają paczki i nic nie zmienisz. Nie mamy na to wpływu.

• nie mamy o czym rozmawiać :) mamy różnicę w rozumowaniu co jest właściwe a co nie :) nie długo będziecie najlepsi top 10 z top 30 na uni :) bo więcej ludzi nie zagra :) bo nie będą wydawać na tą grę kasy a nikt nie chce grać z cziterami gra to ma być odskocznia od życia/przyjemność / a nie skarbonka

ps; macie mniej niz 18 lat to nie zdajecie sobie sprawy jak ważna jest każda złotówka :)

• dla mnie to są downy intelektualne xD kiedyś się nastawiało budzik co 2h spało po 3h dziennie aby poklikać gościa z pz a dziś wystarczy zapłacić 200zł aby być top 1 i nawet nie wiedzą co to fs xD śmiech na sali jak tak gra poszła na psy

• 1. Pułapka na moonie.

2a. Pułapka na planecie pod falangą.

2b. Pułapka na planecie pod falangą - niszczenie moona obrońcy.

3. FS na PZ z moona.

4. FS na PZ z moona z obstawą.

5. Zawrócone stacjonuj.

6. FS moon - moon.

7. Zalogowany, flota na planecie (obrońca ucieka flotą).

8. Zalogowany, flota na moonie (obrońca ucieka flotą).

9.Kontra zwykła.

10a. Kontra na łączony atak z moona.

10b. Kontra na łączony, zawrócony atak z moona.

11. Z niszczeniem moona.

12. Złomowanie bez skanowania i falangowania.

13. FS moon-moon na zatrzymaj.

14. FS na kolonizuj.

15. FS multilotek.

16. Lot przez galaktykę.

17. Inne finezyjne.

18. Atak GSami z niszczeniem moona.

19. Atak GSami z wyliczeniem FSa.

20. Wymuszenie cofnięcia floty - FS na porzuconą planetę.

policz to któryś to pogadamy:) xD botyy za hajs xD ja 7 punnktów zaliczyłem :) pozdrawiam

• Popatrz na dział ST i jeśli chcesz porywalizować flotą to zapraszam do kontaktu w grze.

Nazwałeś mnie cziterem? Ahhh nie wiem czy jest sens z Tobą dyskutować, bo to Ty masz problem ze zrozumieniem. Skoro mamy własne firmy i rodziny to chyba oczywiste, że mamy więcej niż 18 lat...

Nie interesuje mnie na co Ty wydajesz. Dla Ciebie przyjemność to zjedzenie kebaba czy wypicie pół litra wódki, a ja wolę te 20-50 zł sobie wpłacić na antymaterię. Dlaczego mam być gorszy? Może zmień u siebie hierarchię wartości i wydatków.

Nie zaglądaj do kieszeni, ciesz się wszystkim tym co masz

Życie staraj się docenić pokazując swoją twarz... ;)

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• nie mamy o czym rozmawiać :) mamy różnicę w rozumowaniu co jest właściwe a co nie :) nie długo będziecie najlepsi top 10 z top 30 na uni :) bo więcej ludzi nie zagra :) bo nie będą wydawać na tą grę kasy a nikt nie chce grać z cziterami gra to ma być odskocznia od życia/przyjemność / a nie skarbonka

ps; macie mniej niz 18 lat to nie zdajecie sobie sprawy jak ważna jest każda złotówka :)

wlasnie odnosze wrazenie ze jest zupelnie odwrotnie wiec jak juz skonczysz te 18 lat i szkole to zaczniesz zarabiac i wtedy zdecydujesz czy bedziesz chcial wydac sobie na cos czy nie i nie porownuj czegos co bylo 10lat temu to nigdy nie wroci i pisanie o tym nic nie zmieni gracze sa i beda zawsze taki rodzaj gry a ty zatrzymales sie na etapie bylo kiedys

• Ale co TY chcesz udowodnić? Wszystko co napisałeś to podstawy i każdy ogarnięty to potrafi, zwłaszcza ze teraz jest masę uproszczeń, nagrywanie pulpitu itd. Gdzie Ty tu masz skilla? Malo tego teraz jest to utrudnione przez formy życia bo badania przyspieszają flotę, ale co za problem docelowy czas zamienić na sekuny i odjąć % badan form życia? Lustra, spadki moonow, zawrócone stacjonuj jako zasadzka? Każdy stary gracz który miał do czynienia z uni cyferkowymi i nadal gra to wszystko wie. Zaliczyłeś tylko 7 pkt z tego co napisałeś? Ja zaliczyłem wszystkie i mało tego nie napisałeś wszystkich możliwych scenariuszy. Robisz komuś testy na forum? Nie ośmieszaj się, na takich jak Ty wystarczy lotka w układ i atak w okno nie ważne czy jesteś czy nie. Pro By sie obronił przed tym? Nie i Tak, albo masz fart albo nie, i wszystkie przypadki co opisałeś tak samo, albo masz fart albo nie.

Nie ma skutecznego ataku w którym na 100% kogoś trafisz bo wszystko można wybronić, wiec kombinacje, kontry, lustra, spadki itd czy wyjdą zależy od obrońcy czy ogarnie.

Wiec kombinowany atak niczym się nie różnic od bfs, albo wejdzie albo nie wiec to nie jest kwestia SKILLA tylko rachunku parwdopodobiestwa i szczęścia

• hahahahhahahaa oj dzieci , zaliczyłeś wszystkie punkty to się zgłoś do klubu finezyjnego złomiarza xD hahahahahha ludzie co się dzieje z tą grą , .... to gość co top 1 w Polsce jest pod względem rekordów/ST? i finezyjnego nie zaliczył wszystkich punktów a wątpię aby też ktoś w niemczech te punkty zaliczył bo sam prowadziłem temat na statym forum ogame z rekordami Polski i z rekordami Świata w Ogame xD , skończ waść wstydu oszczędź :) nie ma z kim gadać :) płać i płacz nołnejmie :) do widzenia pay for play players :) hehehhee 18 lat konto w ogame i przyszło mi się mierzyć z takimi bananami hehehe

ps; czekam na linki z finezyjnego złomiarza do 20 punktów zaliczonych w st z podanych tematów :)

ps;2 widac jak sie gryzą tylko ci co zapłacili za antymaterię xD chcą być top ale żeby finezyjnie coś zrobić to tylko pyskówka , a żadnych dowodów ;)

• hahahahhahahaa oj dzieci , zaliczyłeś wszystkie punkty to się zgłoś do klubu finezyjnego złomiarza xD hahahahahha ludzie co się dzieje z tą grą , .... to gość co top 1 w Polsce jest pod względem rekordów/ST? i finezyjnego nie zaliczył wszystkich punktów a wątpię aby też ktoś w niemczech te punkty zaliczył bo sam prowadziłem temat na statym forum ogame z rekordami Polski i z rekordami Świata w Ogame xD , skończ waść wstydu oszczędź :) nie ma z kim gadać :) płać i płacz nołnejmie :) do widzenia pay for play players :) hehehhee 18 lat konto w ogame i przyszło mi się mierzyć z takimi bananami hehehe

ps; czekam na linki z finezyjnego złomiarza do 20 punktów zaliczonych w st z podanych tematów :)

Ludzie!! ogarnijcie się, bo on gra na światowym poziomie, a ten cytat powyżej tak dla beki :D xD co za przymułów przyciąga ten jakże rozległy wszechświat :D

ludzie ogarnijcie się bo gram w nie które gry i gram na krajowym poziomie gdzie kasa nie ma znaczenia a jestem czołowym graczem w kraju ( w inne gry) chociaz nie powiem w jakie :)

• o nastyępny co kasę płaci żeby top być hehehe to łap rekordy przyśpieszonych z 2007roku :)

https://board.pl.ogame.gamefor…szystkie-speed-zapraszam/

musicie więcej na grę wydawać bo słabi jesteście :)

ja to mam w d... powiem szczerze :) skoro taki jesteś dobry to zagrać nie wydając grosza na gre :) pozdrawiam :) a skoro cie boli ze zwracam uwage na to ze nie uczciwe jest grac z takimi co kupuje antymaterie to znaczy ze sam ja kupujesz i probujesz sobie kupic skill gry :0 xD jakbys byl dobry to bys nie placil za to :)

PSD; i tak gram w reprezentacji Polski w pewną grę :) to tak co byś pomarzył o tym poziomie :) na to i tak cię nie będzie stać bo za to się nie płaci :)

• nie ważne ile materi jest uzywane , wazne ze jest uzywana , jeden moze wydac na gre 5.000zl a inny 10zl , gdzie tu równe szanse na grę ? ogolnie to wydaje mi sie ze trzeba miec strasznie nudne zycie aby wydawac ciezko zarobione pieniadze na gre :)

Jakie ciężko zarobione.

Ja w ogóle nie pracuję, klikam tylko w kompa. Mam 4 dzieci... 2000 Plus od Pisu.. Zona nie pracuje... Z Mopsu mamy 4000 PLN, w sumie to była żona bo się rozwiedliśmy pod publiczkę więc, samotna matka... dodatkowo 3000 pln. Dzieci mają darmowe posiłki w szkole, a że dużo tego jest to nauczylem je przynosić do domu. Więc jemy z żoną za darmoszkę. Ja bezrobotny, 32 lata bez niepełnosprawności. 1500 zasiłku, chodzę na jakieś unijne szkolenie. Dają jedzeenia dużo na szkoleniu więc mamy na śniadanie i kolację. Mieszkanie Socjalne... Za prąd i gaz płaci Jarek.... Ubrania mamy z MOPSu... Także w sumie 10500 PLN na miesiąc. 1k idzie na alko, 200PLN co miesiać na Anty.... I można klikać w obrazki

• nie ważne ile materi jest uzywane , wazne ze jest uzywana , jeden moze wydac na gre 5.000zl a inny 10zl , gdzie tu równe szanse na grę ? ogolnie to wydaje mi sie ze trzeba miec strasznie nudne zycie aby wydawac ciezko zarobione pieniadze na gre :)

Jakie ciężko zarobione.

Ja w ogóle nie pracuję, klikam tylko w kompa. Mam 4 dzieci... 2000 Plus od Pisu.. Zona nie pracuje... Z Mopsu mamy 4000 k, w sumie to była żona bo się rozwiedliśmy pod publiczkę więc, samotna matka... dodatkowo 3000 k. Dzieci mają darmowe posiłki w szkole, a że dużo tego jest to nauczylem je przynosić do domu. Więc jemy z żoną za darmoszkę. Ja bezrobotny, 32 lata bez niepełnosprawności. 1500 zasiłku, chodzę na jakieś unijne szkolenie. Dają jedzeenia dużo na szkoleniu więc mamy na śniadanie i kolację. Mieszkanie Socjalne... Za prąd i gaz płaci Jarek.... Ubrania mamy z MOPSu... Także w sumie 10500k PLN na miesiąc. 1k idzie na alko, 200PLN co miesiać na Anty.... I można klikać w obrazki

W końcu komentarz który pasuje poziomem do tego sfrustrowanego janusza tzn albotomka. Zaśmiane, dobrej nocki

• Przecież ja napisałem o odżywkach, a nie sterydach... Czytanie ze zrozumieniem się kłania..

Nie ma sensu.

• a kierowca autobusu wstał i zaczął klaskać xD

klub wspólnej adoracji nieuczciwych graczy pay4play :) cudowni jestescie tacy najlepsi w ta grę :) pozwólcie że zrobie wam zdjęcie :)

• a kierowca autobusu wstał i zaczął klaskać xD

klub wspólnej adoracji nieuczciwych graczy pay4play :) cudowni jestescie tacy najlepsi w ta grę :) pozwólcie że zrobie wam zdjęcie :)

Trochę się odkleiłeś dzieciaku. Z tematu dotyczącego jednego zrobiłeś jakieś własne dziadostwo. Nie wiem czy chciałeś zaistnieć czy się pokazać ale ci to trochę kiepsko wyszło. Pokazałeś poziom... 15 latka z kompleksami. Pro playerze na Lacerta co to wszystko wie i umie. Nazywasz nieuczciwym kogoś kto płaci za grę. Co jest normą od jakichś 15 lat we wszystkich grach online. P2W to standard dzięki któremu większość gier umiera. A ty po prostu albo nie masz, albo masz za małe kieszonkowe, albo po prostu nie lubisz wydawać na gry - i przez to zachowujesz się jak gówno odganiające muchy które twierdzi że jest najlepsze. Czyli ma się rozumieć że ci co nie płaca a walą na botach, multi, puszują się są uczciwi. Masz ty w ogóle mózg czy po prostu korzystasz z okazji że rodziców w domu nie ma i się do internetu dorwałeś.
    IjEDYq0.png