rozumiem że jak nie wydajesz pięniędzy na grę to musisz być gorszy ? a jak grasz w piłkę nożną to też płacisz trenerowi żeby grac w 1 składzie jak jesteś słaby ? czy ta gra jest odzwierciednikiem bogatcwa ? czy jesli ktos nie wydaje na nią kasy znaczy ze jest biedny i gorszy? moze ja mam 4 ville na marymoncie , a nie chce wydawac kasy na gre to znaczy ze jestem slabszy ? czy znaczy to ze chce rywalizowac z innymi na rownym poziomie ? jedli wydaja 5.000 zl na gre inni wydaja 5.000 zl na firme ale czy to sprawia ze ta gra jest na rownym poziomie i ze top 1 jest lepszy od gracza top 70 czy tylko ten gracz top 1 wydal wiecej kasy na bycie top 1 ?
ludzie ogarnijcie się bo gram w nie które gry i gram na krajowym poziomie gdzie kasa nie ma znaczenia a jestem czołowym graczem w kraju ( w inne gry) chociaz nie powiem w jakie
to ty sie lepiej wez do roboty a nie grasz w tyle gier na raz bo czasu widac masz zdecydowanie za duzo i po co placzesz tu o anty nikt nigdy nie napisal tu ze ktos moze byc lepszym czlowiekiem tylko dlatego ze ma wiuecej czy wydal wiecej kazdy sam rzadzi wlasnym losem i naprawde nie oznacza to ze ktos ma przykre czy nudne zycie ale twoja osoba nigdy nie zrozumie tego ty widzisz tylko swoja racje i dalsza rozmowa nic nie zmieni w twojej opini tu tylko i wylacznie chodzi o bycie najlepszym na uni ale tak nie jest bo co oznacza definicja najlepszy? wysoki top najwiecej zlomow? a moze pomoc a moze cos innego prawda jest taka ze duza wiekszosc z nas wydaje anty problem zaczyna sie kiedy ktops wyda wiecej od ciebie..