MALCZU MISTRZ OGAME-SERIA na YT

• Kultura i Sztuka to też jest Nauka. Dziękuję za wsparcie kochani. Staram się jak mogę dla was i dla siebie.Niestety takie czasu nastały ,że kartofle imperatora Sithów próbują nas poróżnić , ale my się nie poddamy My Rycerze Forum -Rycerze JEDI. AVE KLUSKI. AVE WZUŁ.

• Ten odcinek powinno całe GF oglądać i analizować, idealny materiał szkoleniowy jak nie robić symulatora walki, mega prosty i intuicyjny, tak że rozmknienie tego zajmuje cały 41 odcinek u Malczu Mistrz Ogame(15minut)

• Dziękuję Marcysia, ja chciałem razem z wami odkryć symulator walki. od nowa.pierwszy raz z wami.mnie niestety pewne sprawy zajmują więcej czasu niż zwykłej osobie z forum, jestem po pewnych przejściach zdrowotnych.i się leczę. Ale i tak dziękuję Marcysia ,że zechciałaś zerknąć na filmik,dziękuję i pozdrawiam. AVE WZUŁ

• Niech sobie chłopak nagrywa.

Pisał kiedyś że nie miał i nie ma łatwo w życiu więc niech sobie gra jak chce.

Może nie umie grać ale ciekawe ile osób z tych co mu dają rady lądowało w reckach?:)

• Dziękuję Marcysia, ja chciałem razem z wami odkryć symulator walki. od nowa.pierwszy raz z wami.mnie niestety pewne sprawy zajmują więcej czasu niż zwykłej osobie z forum, jestem po pewnych przejściach zdrowotnych.i się leczę. Ale i tak dziękuję Marcysia ,że zechciałaś zerknąć na filmik,dziękuję i pozdrawiam. AVE WZUŁ

Nie przejmuj się i rób swoje ;) jest pewnie sporo osób które Ci kibicują i oglądają filmy wtym i Ja. Nie zawsze musimy robić to czego inni od nas oczekują, trzeba nauczyc się robić to co nam sprawia przyjemność. Ogame to pewna odskocznia, jeśli taka gra sprawa Ci frajdę to czego chcieć więcej :) ?

Nie przejmuj się i rób swoje ;) jest pewnie sporo osób które Ci kibicują i oglądają filmy wtym i Ja. Nie zawsze musimy robić to czego inni od nas oczekują, trzeba nauczyc się robić to co nam sprawia przyjemność. Ogame to pewna odskocznia, jeśli taka gra sprawa Ci frajdę to czego chcieć więcej :) ?

I tego się trzymaj MALCZU MISTRZ <3 A tymi wszystkimi trollami się nie przejmuj i rób to co lubisz po swojemu :!:<3

SUPER DZIĘKI AVE WZUŁ

• Ten odcinek powinno całe GF oglądać i analizować, idealny materiał szkoleniowy jak nie robić symulatora walki, mega prosty i intuicyjny, tak że rozmknienie tego zajmuje cały 41 odcinek u Malczu Mistrz Ogame(15minut)

Jeżeli ktoś wpadnie na pomysł aby wyrażać opinie na temat symulatora walk, to już aż miło się robi .

Człowiek nie wie co to jest API kay brak praktyki z gry , obeznania z poprzednimi symulatorami walk .

Osobie która jest wprawiona w grę nie przeszkadza nic związanego z symulatorem wbudowanym w grze , jest bardzo pomocny osobiscie robię eko , ale skusiłem się jakiś czas temu aby przetestować cudeńko, a ludzie są od krytyki .

Bardziej praktyczne jak trash .

Ogame przeszedł swoje lata świetności, x1 eko a w ciągu doby bez anty tylko i wyłącznie z krzyciem komandora po 24h gracze mieli 20 000 punktów. Serwery były zapełnione, gdyby operatorzy zwracaliby wcześniej uwagę na przyrosty punktów to nie doszłoby do sytuacji , że serwery są opustoszałe, aczkolwiek ciągle istnieje przychód.

Odsłona witryny warta 3euro centy za każdą akcje w sieci więc czemu narzekać 😁 . Istnieje rozbudowana sieć kont słupów na każdym universum , nad czym ubolewam , a aktywnych graczy będzie na krzyż po kilkadziesiąt na uni w zależności od ilości graczy w wyjątkowych przypadkach może to być około 200 , wyjątkiem jest 68 i rosalind a resztę pozostawić trzeba bez komentarza.

Pytanie kiedy zostaniemy wrzuceni do globalnej wioski , wrogowie z forum bądź gry , będą zmuszeni na sobie polegać. Interesuje mnie co ludzie w pewnym momecie będą w stanie zrobić kiedy wartość flot sięga ponad 5 mld a flota generuje ciągle koszty w spalaniu deuteru 😁 chyba nie zostawicie flot jeżeli będzie około 15 tysięcy graczy 😉

• A nie przyszło Ci do głowy, że tak świetnie poradziłeś sobie z symulatorem walk bo jesteś wyjątkowy, taki sprytny, taki inteligentny taki AH i OH?

• Śmieszny odcinek i wpadka świetnie cięciem opanowana. Pokazałeś jakie głupoty i nieintuicyjne rzeczy się kryją pod nazwą symulator Beta.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• Może na następny raz zrób porównanie wyników z róznych symulatorow z tymi samymi flotami np z tym: https://battlesim.logserver.net/pl. Ile statków ubyło, złom itp?

Proponuje też przetestować działanie tych strzałek w kształcie kółka koło listy z planetami, wynik ich działania w symulatorze może cie zaskoczyć ;).

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis