A co to sie podzialo na naszym uni? spora część topki znikła, czyżby masowy ban hammer czy to zwykły przypadek?
Masowa banicja
-
- Konkurs
- Liberta
-
-
Mówią że każdy ban to za płatność
-
zobaczymy kiedy te płatności się wyjaśnią
Ale to była fajna rzecz
-
Mówią że każdy ban to za płatność
zdaje się że 33 konta zaurlopowały XD
to chyba nie za płatność
-
Permbany za wykorzystywanie bugu, które umożliwiły formy życia. Najlepsze jest to, że bana dostały również osoby, które nieświadomie zbugowały, ale niestety tego nie zgłosiły. Pewnie w tej grupie są osoby, które nawet nie zauważyły tego bugu bo logują się raz na kilka dni bo również kilku górników poleciało.
-
-
a co niby można było zbugować?
-
KAT a skąd takie info?
Sojusznik oraz 2 kumpli dostało takie bany i faktycznie to wykorzystywali.
a co niby można było zbugować?
można było dublować w nieskończoność surke odpowiednio anulując/resetujac badnia FŻ
-
Pierwsze słyszę o blokadach za bugowanie surowców, ale rozumiem, że sojusznik o którym mówisz zgłosił sie do nas?
-
dosyć to grubymi nićmi szyte, by można było w ten sposób dublowac surowce... przecież nie raz anulowałam jakieś badanie bo stwierdziłam, że czas mi nie pasuje i lepiej mi włączyć krótsze czy dłuższe badanie i jakoś nic nie zdublowało mi. Co to w ogóle znaczy "odpowiednio" ?
-
dosyć to grubymi nićmi szyte, by można było w ten sposób dublowac surowce... przecież nie raz anulowałam jakieś badanie bo stwierdziłam, że czas mi nie pasuje i lepiej mi włączyć krótsze czy dłuższe badanie i jakoś nic nie zdublowało mi. Co to w ogóle znaczy "odpowiednio" ?
nie dochodź sedna bo i ty perma dostaniesz xD
-
Tylko na naszym serwerze tak się działo? Czy na innych też się posypały bany?
-
Pierwsze słyszę o blokadach za bugowanie surowców, ale rozumiem, że sojusznik o którym mówisz zgłosił sie do nas?
Nikt nam nie płaci za beta testy, więc będziemy korzystać z tego ile się da. Oczywiście wysyłając na podstawione konta surke i dopiero jak sprawa przycichnie powoli się rozpłynie.
Jak dam schemat to mój post i tak zostanie szybko usunięty a bug jutro załatany.
-
jestem po prostu ciekawa, skąd takie stwierdzenie nt banów
Jak dam schemat to mój post i tak zostanie szybko usunięty a bug jutro załatany.
nawet jeśli masz rację to osoby korzystające z tego nie powinny wrócić i tyle
wedle zasady za wykorzystywanie bugów w grze z tą różnicą, że osoby celowo korzystające z bugu nie powinny miec możliwości powrotu na koncie, na którym nadublowali sury. Druga sprawa, jak chcesz wysłać surę na inne konto, jeśli działa zasada 5ciokrotności punktowej?
-
jestem po prostu ciekawa, skąd takie stwierdzenie nt banów
nawet jeśli masz rację to osoby korzystające z tego nie powinny wrócić i tyle
wedle zasady za wykorzystywanie bugów w grze z tą różnicą, że osoby celowo korzystające z bugu nie powinny miec możliwości powrotu na koncie, na którym nadublowali sury. Druga sprawa, jak chcesz wysłać surę na inne konto, jeśli działa zasada 5ciokrotności punktowej?
mówisz bugów w grze ? a bug to nie na przykład paczki ? za anty ? też dają sosu tyle że szok ... tylko że ja za to płacę GF i JEST legalne bo dajesz kwit chłopaki nie dawali a mieli paczki i juz nie legalne ... moim zdaniem paczki też powinny być za darmo kto za ?
-
jak chcesz wysłać surę na inne konto, jeśli działa zasada 5ciokrotności punktowej?
Zasada ta moim zdaniem i z praktyki jest martwa. Dopóki nikt trzeci nie napiszę na to ticketa, to nikt tego nie sprawdzi.
-
i w takich sytuacjach jak odlatuje 33 bobków fajnie by bylo jednak pregierz zobaczyc a nie siac domysly, choc i jak taka padaka jest na 68, na nowych uni tego niema a to przeciez ten sam silnik backend, fronthand, forehand to i wielce prawdopodobne, ze i nagle znalazl sie sposob na darmowe surowce
-
i w takich sytuacjach jak odlatuje 33 bobków fajnie by bylo jednak pregierz zobaczyc a nie siac domysly, choc i jak taka padaka jest na 68, na nowych uni tego niema a to przeciez ten sam silnik backend, fronthand, forehand to i wielce prawdopodobne, ze i nagle znalazl sie sposob na darmowe surowce
Ja w ogóle bardzo żałuje że zlikwidowali możliwość podpatrzenia 'kto co przeskrobał'
I tak prawdę pisząc, nigdy też nie znalazłem nawet plotek dlaczego zlikwidowali wgląd.
-
lubię czytać takie domysły a za co ban ,a czemu i na ile ale spokojnie nie długo wrócimy z pod kreski i gra będzie toczyć sie dalej
-
Ja w ogóle bardzo żałuje że zlikwidowali możliwość podpatrzenia 'kto co przeskrobał'
I tak prawdę pisząc, nigdy też nie znalazłem nawet plotek dlaczego zlikwidowali wgląd.
Plotki były takie, ze pseudo topki w tamtych czasach burzyli się, ze wszyscy widzą, za co pro gracze wiszą na banach i permach Ale to byli tylko plotki