Masowa banicja

• Mówią że każdy ban to za płatność :evil:

zdaje się że 33 konta zaurlopowały XD

to chyba nie za płatność :trollface:

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Permbany za wykorzystywanie bugu, które umożliwiły formy życia. Najlepsze jest to, że bana dostały również osoby, które nieświadomie zbugowały, ale niestety tego nie zgłosiły. Pewnie w tej grupie są osoby, które nawet nie zauważyły tego bugu bo logują się raz na kilka dni bo również kilku górników poleciało.

• dosyć to grubymi nićmi szyte, by można było w ten sposób dublowac surowce... przecież nie raz anulowałam jakieś badanie bo stwierdziłam, że czas mi nie pasuje i lepiej mi włączyć krótsze czy dłuższe badanie i jakoś nic nie zdublowało mi. Co to w ogóle znaczy "odpowiednio" ?

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• dosyć to grubymi nićmi szyte, by można było w ten sposób dublowac surowce... przecież nie raz anulowałam jakieś badanie bo stwierdziłam, że czas mi nie pasuje i lepiej mi włączyć krótsze czy dłuższe badanie i jakoś nic nie zdublowało mi. Co to w ogóle znaczy "odpowiednio" ?

nie dochodź sedna bo i ty perma dostaniesz xD

• Pierwsze słyszę o blokadach za bugowanie surowców, ale rozumiem, że sojusznik o którym mówisz zgłosił sie do nas? :)

Nikt nam nie płaci za beta testy, więc będziemy korzystać z tego ile się da. Oczywiście wysyłając na podstawione konta surke i dopiero jak sprawa przycichnie powoli się rozpłynie.

dosyć to grubymi nićmi szyte, by można było w ten sposób dublowac surowce... przecież nie raz anulowałam jakieś badanie bo stwierdziłam, że czas mi nie pasuje i lepiej mi włączyć krótsze czy dłuższe badanie i jakoś nic nie zdublowało mi. Co to w ogóle znaczy "odpowiednio" ?

Jak dam schemat to mój post i tak zostanie szybko usunięty a bug jutro załatany.

• jestem po prostu ciekawa, skąd takie stwierdzenie nt banów :)

Jak dam schemat to mój post i tak zostanie szybko usunięty a bug jutro załatany.

nawet jeśli masz rację to osoby korzystające z tego nie powinny wrócić i tyle :)

wedle zasady za wykorzystywanie bugów w grze z tą różnicą, że osoby celowo korzystające z bugu nie powinny miec możliwości powrotu na koncie, na którym nadublowali sury. Druga sprawa, jak chcesz wysłać surę na inne konto, jeśli działa zasada 5ciokrotności punktowej? :)

pnZMuihsj

S. King

Edited once, last by Avinashi ().

• mówisz bugów w grze ? a bug to nie na przykład paczki ? za anty ? też dają sosu tyle że szok ... tylko że ja za to płacę GF i JEST legalne bo dajesz kwit :D chłopaki nie dawali a mieli paczki i juz nie legalne ... :D moim zdaniem paczki też powinny być za darmo kto za :) ?

• i w takich sytuacjach jak odlatuje 33 bobków fajnie by bylo jednak pregierz zobaczyc a nie siac domysly, choc i jak taka padaka jest na 68, na nowych uni tego niema a to przeciez ten sam silnik backend, fronthand, forehand :D to i wielce prawdopodobne, ze i nagle znalazl sie sposob na darmowe surowce :beaten:

• i w takich sytuacjach jak odlatuje 33 bobków fajnie by bylo jednak pregierz zobaczyc a nie siac domysly, choc i jak taka padaka jest na 68, na nowych uni tego niema a to przeciez ten sam silnik backend, fronthand, forehand :D to i wielce prawdopodobne, ze i nagle znalazl sie sposob na darmowe surowce :beaten:

Ja w ogóle bardzo żałuje że zlikwidowali możliwość podpatrzenia 'kto co przeskrobał' :)

I tak prawdę pisząc, nigdy też nie znalazłem nawet plotek dlaczego zlikwidowali wgląd.

Ja w ogóle bardzo żałuje że zlikwidowali możliwość podpatrzenia 'kto co przeskrobał' :)

I tak prawdę pisząc, nigdy też nie znalazłem nawet plotek dlaczego zlikwidowali wgląd.

Plotki były takie, ze pseudo topki w tamtych czasach burzyli się, ze wszyscy widzą, za co pro gracze wiszą na banach i permach :) Ale to byli tylko plotki ;)