Masowa banicja

• Wewnętrzna tabela kar powstała na życzenie teamu. Tłumaczyli to indywidualnym podejściem do każdego bana a każdy wie, że i tak stosują kary z tabelki.

Zresztą jest strona z obecną tabelą kar oraz jeden z GO jeszcze do czerwca prowadził pręgierz. Nie wiem czy już mu się nie chce uzupełniać czy zmienił się wgląd do banów.dla ograniczonej liczby adminów - admin analizujący + art.

Można już zdradzić, że wszyscy dostali bana za push na 7 dni(przynamniej ci z (1).

Jeden gościu z niższym top odesłał im za mało surki poniżej widełek ot co.

• SZTURMAN  KAT

Czyli innymi słowy zje..na poprawność polityczna.

Coś na zasadzie..nie mów oszustowi że jest oszustem, bo się obrazi i będzie mu przykro.

Dla mnie to ''osobiste podejscie do każdego bana'' brzmi jak kolesiostwo, tylko ładniej nazwane.

Sorry team, ale z trzeciej strony tak to własnie wygląda.

• Dokładnie tak jak mówisz ale to tylko plotki ;)

• i w takich sytuacjach jak odlatuje 33 bobków fajnie by bylo jednak pregierz zobaczyc a nie siac domysly, choc i jak taka padaka jest na 68, na nowych uni tego niema a to przeciez ten sam silnik backend, fronthand, forehand :D to i wielce prawdopodobne, ze i nagle znalazl sie sposob na darmowe surowce :beaten:

Ja w ogóle bardzo żałuje że zlikwidowali możliwość podpatrzenia 'kto co przeskrobał' :)

I tak prawdę pisząc, nigdy też nie znalazłem nawet plotek dlaczego zlikwidowali wgląd.

Plotki były takie, ze pseudo topki w tamtych czasach burzyli się, ze wszyscy widzą, za co pro gracze wiszą na banach i permach :) Ale to byli tylko plotki ;)

Szturman - Kończ waść wstydu oszczędź