zaliczenie zadania z labo

• Zadania są losowe więc niektóre Ci pewnie przepadną.

Ja np. nie jestem w stanie zrobić wszystkich zadań z włącz badanie bo niektóre sporo kosztują.

1500 można gdzieś zgubić.

• Wyłączasz badanie, klikasz lab, wyłączasz lab, włączasz badanie. Można też przeklinać za anty badanie :D

Czy są inne metody?

Proponuję nie robić tego zadania, szansa że wylosuje się tyle razy by zabrakło trytu do 5 rangi jest mała, można też zawsze lecieć ze sztabem.

• Wyłączasz badanie, klikasz lab, wyłączasz lab, włączasz badanie. Można też przeklinać za anty badanie :D

Czy są inne metody?

Proponuję nie robić tego zadania, szansa że wylosuje się tyle razy by zabrakło trytu do 5 rangi jest mała, można też zawsze lecieć ze sztabem.

ja juz mialem 2x to zadanie :D

Zadania są losowe więc niektóre Ci pewnie przepadną.

Ja np. nie jestem w stanie zrobić wszystkich zadań z włącz badanie bo niektóre sporo kosztują.

1500 można gdzieś zgubić.

jak 1500 mozna stracic to spoko moge cos odpuscic :D

• Ja np. nie jestem w stanie zrobić wszystkich zadań z włącz badanie bo niektóre sporo kosztują.

A czy te zadania czasem nie wyleciały z repertuaru? Ja na takie natrafiałem bodajże tylko podczas pierwszego eventu.

jak widac nie wylecialy ja mialem juz w tym evencie 2x :D

W sensie wybudować budynek (laboratorium), czy wstawić jakieś konkretne badanie? Bo to pierwsze to też co chwile mam. Jeśli natomiast to drugie, to grasz na jakimś nowym, czy starym uni? Bo w zależności od wieku serwera zadania mogą się trochę różnić.

• Jak mam zaliczyc zadanie z labo jak mam wlaczone badanie

Mam dokładnie ten sam problem, anulować się nie opłaca, a jutro przepadnie. Mówi się trudno, przepadnie,

No chyba, że nie zależy Ci na czasie to anuluj, wybierz te które chcą i już.

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Ja np. nie jestem w stanie zrobić wszystkich zadań z włącz badanie bo niektóre sporo kosztują.

A czy te zadania czasem nie wyleciały z repertuaru? Ja na takie natrafiałem bodajże tylko podczas pierwszego eventu.

jak widac nie wylecialy ja mialem juz w tym evencie 2x :D

W sensie wybudować budynek (laboratorium), czy wstawić jakieś konkretne badanie? Bo to pierwsze to też co chwile mam. Jeśli natomiast to drugie, to grasz na jakimś nowym, czy starym uni? Bo w zależności od wieku serwera zadania mogą się trochę różnić.

chodzi o budynek i gram na uni quasar wiec takie nowe nie jest :D

• W sumie jak Ci sie nie opłaca wyłaczac badania aby zaliczyc głupie zadanie typu wybuduj lab to według mnie zalicznie tych głupich zadan nie ma dl CB zadnego sensu.

Generalnie nagrody w tej edycji sa do bani

Pozdrawiam