Jak mam zaliczyc zadanie z labo jak mam wlaczone badanie
zaliczenie zadania z labo
-
- Rozwiązane
- 7.6.6
- Majcher
- Closed
-
-
Zadania są losowe więc niektóre Ci pewnie przepadną.
Ja np. nie jestem w stanie zrobić wszystkich zadań z włącz badanie bo niektóre sporo kosztują.
1500 można gdzieś zgubić.
-
Wyłączasz badanie, klikasz lab, wyłączasz lab, włączasz badanie. Można też przeklinać za anty badanie
Czy są inne metody?
Proponuję nie robić tego zadania, szansa że wylosuje się tyle razy by zabrakło trytu do 5 rangi jest mała, można też zawsze lecieć ze sztabem.
-
Ja np. nie jestem w stanie zrobić wszystkich zadań z włącz badanie bo niektóre sporo kosztują.
A czy te zadania czasem nie wyleciały z repertuaru? Ja na takie natrafiałem bodajże tylko podczas pierwszego eventu.
-
A czy te zadania czasem nie wyleciały z repertuaru? Ja na takie natrafiałem bodajże tylko podczas pierwszego eventu.
A to nie wiem
-
Wyłączasz badanie, klikasz lab, wyłączasz lab, włączasz badanie. Można też przeklinać za anty badanie
Czy są inne metody?
Proponuję nie robić tego zadania, szansa że wylosuje się tyle razy by zabrakło trytu do 5 rangi jest mała, można też zawsze lecieć ze sztabem.
ja juz mialem 2x to zadanie
Zadania są losowe więc niektóre Ci pewnie przepadną.
1500 można gdzieś zgubić.
jak 1500 mozna stracic to spoko moge cos odpuscic
-
jak widac nie wylecialy ja mialem juz w tym evencie 2x
-
W sensie wybudować budynek (laboratorium), czy wstawić jakieś konkretne badanie? Bo to pierwsze to też co chwile mam. Jeśli natomiast to drugie, to grasz na jakimś nowym, czy starym uni? Bo w zależności od wieku serwera zadania mogą się trochę różnić.
-
Jak mam zaliczyc zadanie z labo jak mam wlaczone badanie
Mam dokładnie ten sam problem, anulować się nie opłaca, a jutro przepadnie. Mówi się trudno, przepadnie,
No chyba, że nie zależy Ci na czasie to anuluj, wybierz te które chcą i już.
-
W sensie wybudować budynek (laboratorium), czy wstawić jakieś konkretne badanie? Bo to pierwsze to też co chwile mam. Jeśli natomiast to drugie, to grasz na jakimś nowym, czy starym uni? Bo w zależności od wieku serwera zadania mogą się trochę różnić.
chodzi o budynek i gram na uni quasar wiec takie nowe nie jest
-
W sumie jak Ci sie nie opłaca wyłaczac badania aby zaliczyc głupie zadanie typu wybuduj lab to według mnie zalicznie tych głupich zadan nie ma dl CB zadnego sensu.
Generalnie nagrody w tej edycji sa do bani
Pozdrawiam