Discord i jego komander centuri

• Powiem tylko tyle: Qnick filmem z Kilerów trafił w sedno. :D

Mi ręce opadły na brzuch, brzuch na kolana, a kolana na stopy, aż mnie pazur u dużego palca posiniał i teraz odlata :trollface:

Masakra, ale szczerze powiem, że się za wiele nie spodziewałem choć zawód jest! :0stars:

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• Brawo Brawo GF tak sie szaraczkow robi w jajo idealnie pieknie taktyka wspierania gornictwa i budowania domkow widze dalej w cenie :) , jakby Ci wszyscy gornicy sie nauczyli ze za darmo sury nie ma to moze by cos z tej gry bylo . Ale oczywiscie im tylko wiecej wydobycia wiecej kopaln i sosik leci jak ta lalala. A taki lotnik to komu potrzebny ludzie przez niego z gry rezygnuja kupi komandora admirala i ma GF w nosie .

• na fejsbukowym kanale pojawiło się info o kolejnych przygodach naszego komnadora, a na naszym forum brak :>

Komandor Centauri znalazł tajemniczą kapsułę wypełnioną zaawansowaną technologią czujników. To okaże się najbardziej przydatne na wyprawach! Czyli od 19.11 do 24.11 można znaleźć przedmioty w wyprawach.

Ten event w ogóle został aktywowany? Bo w grze też ani słowa o nowym evencie. Nie żeby to miało dla mnie jakieś znaczenie, z ciekawości pytam tylko :P

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• spoko ale wg info w temacie o owym konkursie, wczoraj powinna być opublikowana zwycięska opcja, a od dzisiaj jakiś ten event :P

Coś poszło nie tak, tylko co?

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Niemiaszki zauważyli, że głupie Polaczki się jorgli, że chciano ich (delikatnie mówiąc) wy...kręcić na kasie w pierwszej części tego nieudanego projektu :D - i zamilkli ;)

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• Mogę jedynie posypać głowę popiołem i nawiązać do 3 części historii, która będzie lepiej wyglądać z nagrodami :P

Anty na ekspach, anty na PZ-tach (pewnie jak to ma GF w zwyczaju, co 200 układów 3k) albo zniżka na MOONS. No poszaleliście po tym wale z pierwszej części.

• gdyby coś to nasz kochany komandor zmaga się z jakąś anomalią czasową która pozwala znaleźć więcej anty na ekspach :lool: ofc nasze forum jak zwykle w d. było i dalej jest z przekazywaniem informacji :P

pytanie tylko czy event opiewa na 9x więcej czy może więcej lub (znając GF) mniej anty na ekspach :trollface: bo w tym roku nic mnie już nie zdziwi w ramach owych ogejmowych urodzin :beaten::beaten:

pnZMuihsj

S. King

Edited once, last by Avinashi ().

• W uja wala i tyle niemieszki.Olac ich nagrody i konkursy.Nie kupujcie anty przez tydzien, to moze to odczuja.

Dla tych co nie wiedza; Niemiaszki jakos czas temu ograniczyli ilosc anty na expach i szanse trafienia. W ciagu dnia kiedys mozna bylo ze 100-120k anty trafic, teraz 30-50k.

• to akurat da się zauważyć gołym okiem :P

pomijam już że ten event za każdym razem sie zaczyna o innej godzinie :X

pnZMuihsj

S. King

• Na ogólnym profilu FB jest następująca informacja:

To end the adventure, our Commander faced a rare time anomaly and using it to launch expeditions makes you find more DM from 26.10 until 01.11.

• Qnick nie

co do eventu, to tak jak pisał Kid ma być aktywny od 26 października

Nie napisałam o tym w moim poście - moja wina, wybaczcie :(

Ale daty obowiązywania eventów są wymienione w poście Rudej o naszym urodzinowym komandorze :P

Po prostu dzisiaj miało być ogłoszone, jaka opcja i zarazem jaki event wygrał, a tu dzień się kończy a info na naszym forum dalej brak :D

pnZMuihsj

S. King