Ale do tej pory to nie były nagrody. Czemu nas na takie urodziny w ogole zapraszaliscie?
P.S. Tym popiolem to niemiaszkom sypnij w oczy
Ale do tej pory to nie były nagrody. Czemu nas na takie urodziny w ogole zapraszaliscie?
P.S. Tym popiolem to niemiaszkom sypnij w oczy
Brawo Brawo GF tak sie szaraczkow robi w jajo idealnie pieknie taktyka wspierania gornictwa i budowania domkow widze dalej w cenie , jakby Ci wszyscy gornicy sie nauczyli ze za darmo sury nie ma to moze by cos z tej gry bylo . Ale oczywiscie im tylko wiecej wydobycia wiecej kopaln i sosik leci jak ta lalala. A taki lotnik to komu potrzebny ludzie przez niego z gry rezygnuja kupi komandora admirala i ma GF w nosie .
A taki lotnik szuka z 4-5 farm i zbiera ich wydobycie, wszystko zależy od zaangażowania
na fejsbukowym kanale pojawiło się info o kolejnych przygodach naszego komnadora, a na naszym forum brak
Komandor Centauri znalazł tajemniczą kapsułę wypełnioną zaawansowaną technologią czujników. To okaże się najbardziej przydatne na wyprawach! Czyli od 19.11 do 24.11 można znaleźć przedmioty w wyprawach.
Ten event w ogóle został aktywowany? Bo w grze też ani słowa o nowym evencie. Nie żeby to miało dla mnie jakieś znaczenie, z ciekawości pytam tylko
Nie otrzymaliśmy informacji do przekazania więc jej na Forum nie ma.
spoko ale wg info w temacie o owym konkursie, wczoraj powinna być opublikowana zwycięska opcja, a od dzisiaj jakiś ten event
Coś poszło nie tak, tylko co?
Niemiaszki zauważyli, że głupie Polaczki się jorgli, że chciano ich (delikatnie mówiąc) wy...kręcić na kasie w pierwszej części tego nieudanego projektu - i zamilkli
Niemiaszki zauważyli, że głupie Polaczki się jorgli, że chciano ich (delikatnie mówiąc) wy...kręcić na kasie w pierwszej części tego nieudanego projektu - i zamilkli
No lepiej bym tego nie napisał ;p
też specjalnie wczoraj discorda odpaliłem, żeby zobaczyć jaki event się wylosował z tej zabawy bo u nas na forum cisza; chyba coś się nie zgrało komunikacyjnie...
Informacji brak również po zalogowaniu do lobby,
ale kiedy zamkniesz panel z bieżącym eventem w grze z prawej strony, to pojawia się zachęta, żeby wyruszyć na ekspy.
Szukajcie, a znajdziecie ...
Mogę jedynie posypać głowę popiołem i nawiązać do 3 części historii, która będzie lepiej wyglądać z nagrodami
Anty na ekspach, anty na PZ-tach (pewnie jak to ma GF w zwyczaju, co 200 układów 3k) albo zniżka na MOONS. No poszaleliście po tym wale z pierwszej części.
gdyby coś to nasz kochany komandor zmaga się z jakąś anomalią czasową która pozwala znaleźć więcej anty na ekspach ofc nasze forum jak zwykle w d. było i dalej jest z przekazywaniem informacji
pytanie tylko czy event opiewa na 9x więcej czy może więcej lub (znając GF) mniej anty na ekspach bo w tym roku nic mnie już nie zdziwi w ramach owych ogejmowych urodzin
W uja wala i tyle niemieszki.Olac ich nagrody i konkursy.Nie kupujcie anty przez tydzien, to moze to odczuja.
Dla tych co nie wiedza; Niemiaszki jakos czas temu ograniczyli ilosc anty na expach i szanse trafienia. W ciagu dnia kiedys mozna bylo ze 100-120k anty trafic, teraz 30-50k.
to akurat da się zauważyć gołym okiem
pomijam już że ten event za każdym razem sie zaczyna o innej godzinie :X
Jak na razie na ekspach wpada normalna ilość anty czyli coś około 300 jednostek. Żadnej anomalii nie widać, przynajmniej na Quantum.
Na ogólnym profilu FB jest następująca informacja:
To end the adventure, our Commander faced a rare time anomaly and using it to launch expeditions makes you find more DM from 26.10 until 01.11.
Jak na razie na ekspach wpada normalna ilość anty czyli coś około 300 jednostek. Żadnej anomalii nie widać, przynajmniej na Quantum.
Na kalyke podobnie.
Qnick nie
co do eventu, to tak jak pisał Kid ma być aktywny od 26 października
Nie napisałam o tym w moim poście - moja wina, wybaczcie
Ale daty obowiązywania eventów są wymienione w poście Rudej o naszym urodzinowym komandorze
Po prostu dzisiaj miało być ogłoszone, jaka opcja i zarazem jaki event wygrał, a tu dzień się kończy a info na naszym forum dalej brak
jak może zauważyliście pojawił się baner w grze. Właśnie dostałem 2.7k anty z ekspa więc event działa