Discord i jego komander centuri
-
-
-
Brawo Brawo GF tak sie szaraczkow robi w jajo idealnie pieknie taktyka wspierania gornictwa i budowania domkow widze dalej w cenie
, jakby Ci wszyscy gornicy sie nauczyli ze za darmo sury nie ma to moze by cos z tej gry bylo . Ale oczywiscie im tylko wiecej wydobycia wiecej kopaln i sosik leci jak ta lalala. A taki lotnik to komu potrzebny ludzie przez niego z gry rezygnuja kupi komandora admirala i ma GF w nosie .
-
A taki lotnik szuka z 4-5 farm i zbiera ich wydobycie, wszystko zależy od zaangażowania
-
na fejsbukowym kanale pojawiło się info o kolejnych przygodach naszego komnadora, a na naszym forum brak
Komandor Centauri znalazł tajemniczą kapsułę wypełnioną zaawansowaną technologią czujników. To okaże się najbardziej przydatne na wyprawach! Czyli od 19.11 do 24.11 można znaleźć przedmioty w wyprawach.
Ten event w ogóle został aktywowany? Bo w grze też ani słowa o nowym evencie. Nie żeby to miało dla mnie jakieś znaczenie, z ciekawości pytam tylko
-
Nie otrzymaliśmy informacji do przekazania więc jej na Forum nie ma.
-
spoko ale wg info w temacie o owym konkursie, wczoraj powinna być opublikowana zwycięska opcja, a od dzisiaj jakiś ten event
Coś poszło nie tak, tylko co?
-
-
Niemiaszki zauważyli, że głupie Polaczki się jorgli, że chciano ich (delikatnie mówiąc) wy...kręcić na kasie w pierwszej części tego nieudanego projektu
- i zamilkli
No lepiej bym tego nie napisał ;p
-
też specjalnie wczoraj discorda odpaliłem, żeby zobaczyć jaki event się wylosował z tej zabawy bo u nas na forum cisza; chyba coś się nie zgrało komunikacyjnie...
-
Informacji brak również po zalogowaniu do lobby,
ale kiedy zamkniesz panel z bieżącym eventem w grze z prawej strony, to pojawia się zachęta, żeby wyruszyć na ekspy.
Szukajcie, a znajdziecie ...
-
Mogę jedynie posypać głowę popiołem i nawiązać do 3 części historii, która będzie lepiej wyglądać z nagrodami
Anty na ekspach, anty na PZ-tach (pewnie jak to ma GF w zwyczaju, co 200 układów 3k) albo zniżka na MOONS. No poszaleliście po tym wale z pierwszej części.
-
gdyby coś to nasz kochany komandor zmaga się z jakąś anomalią czasową która pozwala znaleźć więcej anty na ekspach
ofc nasze forum jak zwykle w d. było i dalej jest z przekazywaniem informacji
pytanie tylko czy event opiewa na 9x więcej czy może więcej lub (znając GF) mniej anty na ekspach
bo w tym roku nic mnie już nie zdziwi w ramach owych ogejmowych urodzin
-
W uja wala i tyle niemieszki.Olac ich nagrody i konkursy.Nie kupujcie anty przez tydzien, to moze to odczuja.
Dla tych co nie wiedza; Niemiaszki jakos czas temu ograniczyli ilosc anty na expach i szanse trafienia. W ciagu dnia kiedys mozna bylo ze 100-120k anty trafic, teraz 30-50k.
-
to akurat da się zauważyć gołym okiem
pomijam już że ten event za każdym razem sie zaczyna o innej godzinie :X
-
-
Na ogólnym profilu FB jest następująca informacja:
To end the adventure, our Commander faced a rare time anomaly and using it to launch expeditions makes you find more DM from 26.10 until 01.11.
-
Jak na razie na ekspach wpada normalna ilość anty czyli coś około 300 jednostek. Żadnej anomalii nie widać, przynajmniej na Quantum.
Na kalyke podobnie.
-
Qnick nie
co do eventu, to tak jak pisał Kid ma być aktywny od 26 października
Nie napisałam o tym w moim poście - moja wina, wybaczcie
Ale daty obowiązywania eventów są wymienione w poście Rudej o naszym urodzinowym komandorze
Po prostu dzisiaj miało być ogłoszone, jaka opcja i zarazem jaki event wygrał, a tu dzień się kończy a info na naszym forum dalej brak
-
jak może zauważyliście pojawił się baner w grze. Właśnie dostałem 2.7k anty z ekspa więc event działa