Discord i jego komander centuri

• Nic nowego :P

bardziej się zastanawiam dlaczego na jednym uni event działa od północy (ekspa wysłana przed północą tak by dolatywała 15 minut po północy i zakończyła się badać o 1,15 - siadło 3,4k anty), a na innym ekspy wysłane po pólnocy, zaczęły się badać o 1,37 i skończyly godzinę później o 2,37, a anty siadło po 300-500 jednostek??

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Widocznie na tym innym uni jest większa inflacja ;)

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• Czy trafiacie dzisiaj więcej antymaterii na ekspedycjach? Event miał być do 1 listopada, a mam wrażenie, że skończył się wczoraj. Dzisiaj puszczam od rana ekspedycje i zero antymaterii.

• Tak.

Zrabowano: 3.600 Antymateria.

Zrabowano: 3.330 Antymateria.

Zrabowano: 2.754 Antymateria.

Zrabowano: 3.033 Antymateria.

Zrabowano: 3.420 Antymateria.

Zrabowano: 2.853 Antymateria.

Zrabowano: 3.357 Antymateria.

Zrabowano: 2.709 Antymateria.

Zrabowano: 5.562 Antymateria.

Zrabowano: 3.465 Antymateria.

11 trafień na 105 ekspedycji puszczonych od rana.

Jeszcze kolejne 14 ekspów jest w locie, to może poprawią ten wynik.

EDIT:

I poprawiły:

Zrabowano: 3.348 Antymateria.

Zrabowano: 2.763 Antymateria.

8)

Top10 badań PL (na uni x1x8), top32 badań PL (wszystkie prędkości)

Badania stanowią 79,23 % wartości konta

Edited 2 times, last by zefir ().

• Ja z tego eventu 180k anty z małym hakiem, a z poprzedniego około 60k, ale przespałem praktycznie cały weekend, w którym tamten był więc... nie narzekam! Całkiem niezły wynik jak na takie obijanie się :D

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein