Discord i jego komander centuri
-
-
Nic nowego
bardziej się zastanawiam dlaczego na jednym uni event działa od północy (ekspa wysłana przed północą tak by dolatywała 15 minut po północy i zakończyła się badać o 1,15 - siadło 3,4k anty), a na innym ekspy wysłane po pólnocy, zaczęły się badać o 1,37 i skończyly godzinę później o 2,37, a anty siadło po 300-500 jednostek??
-
Widocznie na tym innym uni jest większa inflacja
-
Czy trafiacie dzisiaj więcej antymaterii na ekspedycjach? Event miał być do 1 listopada, a mam wrażenie, że skończył się wczoraj. Dzisiaj puszczam od rana ekspedycje i zero antymaterii.
-
Tak.
Zrabowano: 3.600 Antymateria.
Zrabowano: 3.330 Antymateria.
Zrabowano: 2.754 Antymateria.
Zrabowano: 3.033 Antymateria.
Zrabowano: 3.420 Antymateria.
Zrabowano: 2.853 Antymateria.
Zrabowano: 3.357 Antymateria.
Zrabowano: 2.709 Antymateria.
Zrabowano: 5.562 Antymateria.
Zrabowano: 3.465 Antymateria.
11 trafień na 105 ekspedycji puszczonych od rana.
Jeszcze kolejne 14 ekspów jest w locie, to może poprawią ten wynik.
EDIT:
I poprawiły:
Zrabowano: 3.348 Antymateria.
Zrabowano: 2.763 Antymateria.
-
I mi coś wieczorem wpadło, ale od rana ok 80 ekspów i było pusto. Widzę, że Ty masz jakieś chody na ekspedycjach i trafiasz częściej
-
Zrabowano: 11.187 Antymateria.
-
Ja z ostatniego eventu x9 anty exp + ten 200k anty wyciagnolem narazie ale nie puszczam tego jakos mega intensywnie wiec mysle ze rekordzisci pewnie kolo 400k zlapali na spokojnie
-
Ja z tego eventu 180k anty z małym hakiem, a z poprzedniego około 60k, ale przespałem praktycznie cały weekend, w którym tamten był więc... nie narzekam! Całkiem niezły wynik jak na takie obijanie się