Witam, chciałem wybudować budynek "Pawilon Poznania" dla rasy Kaeleshowie. W karcie budynku nie ma informacji, że wymagana jest odpowiednia wielkość populacji, natomiast nie da się kliknąć przycisku "Ulepsz" bo pojawia się komunikat, że populacja jest za mała. Z tego co widzę w obecnej wersji ( 9.0.2 pl4) w kartach wszystkich budynków brakuje informacji ile populacji jest potrzebne, w poprzedniej wersji była taka informacja.
wymagania populacji do budynków form życia, uni Isonoe
-
- Rozwiązane
- 9.0.2-pl4
- Tomek2021
- Closed
-
-
Mam ten sam problem
-
Dodam że jak chce sie przyśpieszyc to badanie za Antymaterie to ja zabiera i wyswietla błąd o za małej populacji
-
Zapytałam dlaczego informacja zniknęła, jak tylko będę coś wiedzieć dam znać.
-
"Pawilon Poznania" dla rasy Kaeleshowie
Ja takiego budynku nie widzę o takiej nazwie.
-
*Pawilony Poznania, to taka duża różnica?
-
*Pawilony Poznania,
Pawilon czy pawilony to ja nic takiego nie mam na bermudzie. Nie wiem co to za budynek.
Takie budynki są:
Vortex Chamber - Komora wirowa
Halls of Realisation - Sale Realizacji
Forum of Transcendence - Forum Transcendencji
Gdzie masz taki budynek u Ciebie pawilon poznania? Który to? Ile kosztuje?
-
ja pisalem o Isonoe, a tu jest polska wersja. Na bermudzie ten budynek nazywa się Halls of Realisation (o tłumaczeniu nie dyskutuję )
czy na bermudzie jest ten sam problem?, wczoraj wydawało mi się, że tak, ale teraz mam urlop i nie mogę zobaczyć
-
ja pisalem o Isonoe, a tu jest polska wersja. Na bermudzie ten budynek nazywa się Halls of Realisation
Na bermudzie po przetłumaczeniu rasy ludzi, nazwy są identyczne na Isone jak i na Bermudzie. Nie wiem jak jest z rasą Kelszy. Skoro tak twierdzisz to ok.
Jeśli chodzi o wymagania co do populacji to również nie ma informacji w wymaganiach na Bermudzie. Coś namieszali.
-
Produkcyjne formy na Isonoe różnią się trochę od tych na Bermudzie. Faktycznie nie ma informacji o wymaganej liczebności populacji.
-
Dlaczego nie da się budować dla żadnej z ras tego budynku 4 od lewej?
-
Spełniłeś wymagania?
-
Dlaczego nie da się budować dla żadnej z ras tego budynku 4 od lewej?
przeczytaj pierwszy post: jest bug w grze, przez który nie wyświetla się liczba populacji potrzebnej do tego budynku. Budynek da się zbudować, prawdopodobnie brakuje ci populacji. Np Kaeleshowie potrzebują 30kk populacji dla tego budynku.
-
Już znalazła się informacja, poniżej:
Formy życia - wymogi populacji -
Przepraszam, ze może zadam totalnie bzdurne pytanie ale:
Jeżeli do zbudowania Pawilonu Poznania wymagany jest 40 poziom Refugium, ale wg tabelki populacja musi wynosić minimum 30 mln.
Zatem Refugium musi być na minimum 44 poziomie.
Czy to nie jest bez sensu?
Ja rozumiem, że dla innych klas mniejsza ilość populacji wystarczy, ale wtedy też poziom budynku powinien być mniejszy.
-
Tak zostało ustalone do konkretnych ras, jaki poziom wymaganego lvl budynku i ilości populacji. Raczej uważam, że nie ma co dyskutować.
Refugium nie musi być na 44 lvl, tylko na takim jakim jest wymagane, wiadomo ze im wyższy lvl tym szybszy przyrost populacji. -
Jeżeli do zbudowania Pawilonu Poznania wymagany jest 40 poziom Refugium, ale wg tabelki populacja musi wynosić minimum 30 mln.
Zatem Refugium musi być na minimum 44 poziomie.
Ale są inne budynki, w których można zwiększać powierzchnie mieszkalną.