Kolejka nr 25 podliczona.
Kolejka nr 26 startuje w piątek i jest ona ostatnia do rozliczenia za luty i marzec ![]()
Kolejka nr 25 podliczona.
Kolejka nr 26 startuje w piątek i jest ona ostatnia do rozliczenia za luty i marzec ![]()
Wrzuciłem do typowania 27 kolejkę. Będzie to pierwsze kolejka ostatniego okresu rozliczeniowego.
Myślę też, że skończymy typowanie wraz z finałem LM (sobota 10 czerwca). Potem jeszcze do 20 czerwca będą grały reprezentacje, ale jest to już trochę sezon wakacyjny i chyba najwyższy czas odpocząć ![]()
Mimo, że święta w trakcie, dzisiaj dzień wytchnienia od meczów to wrzuciłem już kolejkę 28 do typowania. Startujemy w sobotę o 13:30 i tym razem padło na ligę najlepszą z najlepszych - czyli angielską ![]()
Do tego kolejka 28 zawiera rewanże ćwierćfinałów europejskich pucharów, które rozegrane będą w najbliższym tygodniu w ramach kolejki 27 ![]()
Mimo, że święta w trakcie, dzisiaj dzień wytchnienia od meczów to wrzuciłem już kolejkę 28 do typowania. Startujemy w sobotę o 13:30 i tym razem padło na ligę najlepszą z najlepszych - czyli angielską
Do tego kolejka 28 zawiera rewanże ćwierćfinałów europejskich pucharów, które rozegrane będą w najbliższym tygodniu w ramach kolejki 27
Ekhm ekhm gwoli ścisłości angielska to druga najlepsza liga na świecie. Każdy wie że najlepsza jest:
Ekstraklasa
Ekstraklasa jest poza konkurencją. Już myślałem, że jakaś dziwna kolejka, żadnej pato sytuacji a tutaj zobaczyłem jak Legia pierwszą bramkę straciła
I czuję się zaspokojony.
Toadie 16.04 o 17:30 gra ten lepszy Manchester
- kopiuj/wklej znów zrobiło psikusa!
Akurat nie do Toadiego, ale do mnie ![]()
Rzeczywiście pomyliłem zły Manchester z gorszym - moja wina znowu...
Skorygowane.
Pierwsza kolejka ostatniego okresu podliczona. Tym razem wszystkie miejsca na podium zajęły osoby z top 4 w klasyfikacji generalnej ![]()
I już jutro o 13:30 startuje następna kolejka.
Dorzuciłem do typowania kolejną, już dwudziestą dziewiątą, kolejkę.
Tym razem padło na ligę hiszpańską ![]()
Przepatrzyłem jeszcze trzy razy czy nie ma tym razem błędów i chyba jest ok ![]()
Podliczyłem kolejkę 28
Dalej ciasno w czołówce!
Przypominam też, że dzisiaj rusza kolejka nr 29 ![]()
Ponadto mam przygotowany już harmonogram typowania do końca obecnej edycji i plan wygląda następująco
![]()
Kolejka 29 podliczona.
Kolejka 30 przygotowana do typowania.
Jako, że idzie dla niektórych długi weekend to wrzuciłem już do typowania kolejkę nr 31.
Jako, że mecz obecnej kolejki Napoli - Salernitana został przełożony wczoraj z soboty na niedzielę to jakiś potencjalny spóźnialski nadal może go typować ![]()
Kolejka 30 podliczona ![]()
Doszło do zmiany lidera, ale w czołówce nadal ciasno jak... Hmm... Niby po 23, same zbereźne porównania przychodzą do głowy, ale może zostawię Waszej wyobraźni porównywanie tabeli do innych aspektów ![]()
Z tego co widzę mecz najbliższej kolejki Bayer Leverkusen vs 1. FC Koeln został przełożony z niedzieli na piątek na 20:30. Nie zmienia to daty rozpoczęcia kolejki ![]()
Poprawiłem godzinę rozpoczęcia, ale zostawiłem mecz w pierwotnym miejscu, żeby nie zaburzać kopiowania do excela, który tak ładnie zlicza wyniki ![]()
Wrzucona do typowania kolejka nr 32 - startujemy już w piątek o 18.
Tym razem po raz ostatni w tym sezonie do typowania Ekstraklasa [*] ![]()
A ja zaspałem z kolejką 31 - damy radę ją powtórzyć? ![]()
Taka nasza mała reasumpcja! ![]()
Można ![]()
Nie wiem czy ja, ale może ktoś inny poprowadzi LT w przyszłym sezonie i może wtedy też będzie kolejka nr 31 ![]()
Kolejka 31 podliczona.
No panowie z podium, szykuje się pasjonujący finisz! Dzieli Waszą trójkę jeden punkt ![]()
A i kolega z miejsca czwartego dużej straty nie ma ![]()
Jako, że w tej kolejce mamy póki co tylko osiem typujących osób, przypominam, że startujemy już dzisiaj o 18!
Wrzucona do typowania przedprzedostatnia kolejka, numer 33.
Tym razem żegnamy ligę angielską - start klasycznie, w sobotę o 13:30.