Kolejka nr 25 podliczona.
Kolejka nr 26 startuje w piątek i jest ona ostatnia do rozliczenia za luty i marzec
Kolejka nr 25 podliczona.
Kolejka nr 26 startuje w piątek i jest ona ostatnia do rozliczenia za luty i marzec
Wrzuciłem do typowania 27 kolejkę. Będzie to pierwsze kolejka ostatniego okresu rozliczeniowego.
Myślę też, że skończymy typowanie wraz z finałem LM (sobota 10 czerwca). Potem jeszcze do 20 czerwca będą grały reprezentacje, ale jest to już trochę sezon wakacyjny i chyba najwyższy czas odpocząć
Mimo, że święta w trakcie, dzisiaj dzień wytchnienia od meczów to wrzuciłem już kolejkę 28 do typowania. Startujemy w sobotę o 13:30 i tym razem padło na ligę najlepszą z najlepszych - czyli angielską
Do tego kolejka 28 zawiera rewanże ćwierćfinałów europejskich pucharów, które rozegrane będą w najbliższym tygodniu w ramach kolejki 27
Mimo, że święta w trakcie, dzisiaj dzień wytchnienia od meczów to wrzuciłem już kolejkę 28 do typowania. Startujemy w sobotę o 13:30 i tym razem padło na ligę najlepszą z najlepszych - czyli angielską
Do tego kolejka 28 zawiera rewanże ćwierćfinałów europejskich pucharów, które rozegrane będą w najbliższym tygodniu w ramach kolejki 27
Ekhm ekhm gwoli ścisłości angielska to druga najlepsza liga na świecie. Każdy wie że najlepsza jest:
Ekstraklasa
Ekstraklasa jest poza konkurencją. Już myślałem, że jakaś dziwna kolejka, żadnej pato sytuacji a tutaj zobaczyłem jak Legia pierwszą bramkę straciła I czuję się zaspokojony.
Toadie 16.04 o 17:30 gra ten lepszy Manchester - kopiuj/wklej znów zrobiło psikusa!
Akurat nie do Toadiego, ale do mnie
Rzeczywiście pomyliłem zły Manchester z gorszym - moja wina znowu...
Skorygowane.
Pierwsza kolejka ostatniego okresu podliczona. Tym razem wszystkie miejsca na podium zajęły osoby z top 4 w klasyfikacji generalnej
I już jutro o 13:30 startuje następna kolejka.
Dorzuciłem do typowania kolejną, już dwudziestą dziewiątą, kolejkę.
Tym razem padło na ligę hiszpańską
Przepatrzyłem jeszcze trzy razy czy nie ma tym razem błędów i chyba jest ok
Podliczyłem kolejkę 28 Dalej ciasno w czołówce!
Przypominam też, że dzisiaj rusza kolejka nr 29
Ponadto mam przygotowany już harmonogram typowania do końca obecnej edycji i plan wygląda następująco
Kolejka 29 podliczona.
Kolejka 30 przygotowana do typowania.
Jako, że idzie dla niektórych długi weekend to wrzuciłem już do typowania kolejkę nr 31.
Jako, że mecz obecnej kolejki Napoli - Salernitana został przełożony wczoraj z soboty na niedzielę to jakiś potencjalny spóźnialski nadal może go typować
Kolejka 30 podliczona
Doszło do zmiany lidera, ale w czołówce nadal ciasno jak... Hmm... Niby po 23, same zbereźne porównania przychodzą do głowy, ale może zostawię Waszej wyobraźni porównywanie tabeli do innych aspektów
Z tego co widzę mecz najbliższej kolejki Bayer Leverkusen vs 1. FC Koeln został przełożony z niedzieli na piątek na 20:30. Nie zmienia to daty rozpoczęcia kolejki
Poprawiłem godzinę rozpoczęcia, ale zostawiłem mecz w pierwotnym miejscu, żeby nie zaburzać kopiowania do excela, który tak ładnie zlicza wyniki
Wrzucona do typowania kolejka nr 32 - startujemy już w piątek o 18.
Tym razem po raz ostatni w tym sezonie do typowania Ekstraklasa [*]
A ja zaspałem z kolejką 31 - damy radę ją powtórzyć?
Taka nasza mała reasumpcja!
Można
Nie wiem czy ja, ale może ktoś inny poprowadzi LT w przyszłym sezonie i może wtedy też będzie kolejka nr 31
Kolejka 31 podliczona.
No panowie z podium, szykuje się pasjonujący finisz! Dzieli Waszą trójkę jeden punkt
A i kolega z miejsca czwartego dużej straty nie ma
Jako, że w tej kolejce mamy póki co tylko osiem typujących osób, przypominam, że startujemy już dzisiaj o 18!
Wrzucona do typowania przedprzedostatnia kolejka, numer 33.
Tym razem żegnamy ligę angielską - start klasycznie, w sobotę o 13:30.