Ruda halo proszę zamknąć temat
Cofam tą propozycję ponieważ po przemyśleniu i tak na wczesnym etapie gry, gracz byłby podatny na farmę. (27.07.2022)
bardzo proszę o zamknięcie tematu.
Niestety nie doczekałem się żadnej odpowiedzi sam musiałem do tego dojść być może wydobycie dla zbieracza zwiększyć o 5% z 25% na 30% było by niezłym rozwiązaniem.
Ruda halo proszę zamknąć temat
Witam bardzo serdecznie, gram trochę na ogame i testowałem wszystkie klasy jednak górnik to jest śmiechuwarty jedyny totalnie nie zbalansowany nawet na uni speed x8.
nawet jak próbuje sobie wmówić że w późniejszym etapie gry będzie lepiej to niestety nie będzie ze względu na niesamowite pożeranie energii na jednego pełzacza jest to aż 50! czyli przeładowania nigdy nie użyjesz, to mało dopiero jakiś bonus widać jak się ma ich 500 i kopalnie powyżej 30lvlu jednak taki gracz staje się łatwym celem przez ilość satelit i pełzaczy które musi wybudować co kosztuje dużo, to jakby oddawanie innym surki za free wydatki na to są 1000 x większe niż korzyści, mało tego jest to bez użyteczne na planetach w pozycji 15 musisz się ograniczać. proponuje choćby na początek zmienić wymaganą ilość energii którą potrzebuje jeden pełzacz do użytku. nie wiem jak inni to widzą ale na przeładowaniu 150% jeden pełzacz powinnien brać max 15 energii, może wtedy klasa ta, stała by się choć troszeczkę użyteczniejsza bo naprawdę przepaść jest ogromna, dziękuje.