Aukcje - czyli kto dał więcej

• Dlatego nie powinniście brać pod uwagę w tym temacie niczego innego niż dopalacze sury. Cała reszta ma dla każdego z nas inną wartość zależną od sytuacji w której się znajduje.

Przypominam, że temat dotyczy rekordów, a nie udowadniania kto według jednych umie licytować, a kto według innych debil.

Tę tezę zawarłem w pierwszym poście, dlatego kto jak interpretuje te rekordy nie jest moją sprawą.

Stwierdziliśmy że istnieją co najmniej 3 typy licytujących: cierpliwi, napaleni i hojni, dodam jeszcze tych złośliwych. Każdy ma inny cel dlatego zrobiłem podział rekordów. Więc gdzie ja się pytam są zgłoszenia z największym dziennym zyskiem z aukcji? Nie ma? No to wiadomo jakie typy zostają. Po prosu trudno jest godziwie zarobić na tych licytacjach i pozostaje dziecinna zabawa, kogo w realu nie stać ten buli wirtualnie (bo kogo stać ten grosza nie da).

• kogo w realu nie stać ten buli wirtualnie

Ja bym nie używał stwierdzenia "nie stać", osobiście od 10 lat nie wydałem na grę ani złotówki (wolę przelać "równowartość" kilka razy w roku na dom dziecka), bo dla mnie w momencie gdy na grę wyda się za dużo, to przestaję ona bawić, a zaczyna być inwestycją, która wykracza poza ramy wolnego czasu... chodzi o zasadę. Chwała tym co płacą (byle nie za dużo), bo dzięki nim serwery jeszcze pracują, ale ze swojej strony życzę im umiaru, bo wcale nie różni się to mocno od wyrzucania kasy np, na taki hazard.

Po prosu trudno jest godziwie zarobić na tych licytacjach

Idzie zarobić i to dużo... zależy jak duża jest konkurencja. A konkurencji najłatwiej pozbyć się poprzez jej zniechęcenie.

• A konkurencji najłatwiej pozbyć się poprzez jej zniechęcenie.

No nie wiem czy tak dużo, czasami się coś trafi, czasami się umoczy, średnio wyjdzie się na plus, jakieś 4-5 farm, góra 15 farm. A czasu poświęcone 10x więcej. Lepiej spawać stateczki, handlować lub atakować, nawet eko podexpić byleby z dala od aukcji. Zapomnieć o tej karcie, najlepiej otwierać ją tak często jak podgląd wprowadzenia. Pozdrawiam :D

• @Why so Serious udostępniłeś mój Nik bez mojej zgody :D - nie przypominam sobie abym podpisywał RODO ;)

Wracając do tematu u nas na Europie był taki agent, że licytował wszystko byle tylko było, jak się do niego napisało to odpisywał, że on nigdy nie odpuszcza niczego :)

I powiem Wam, że licytował na prawdę 95% dopalaczy, a niektóre za grubą surę :lool:

758kk za 30 minut dopalacza

w tym przypadku wystarczy zobaczyć nik kupującego i chyba wszystkie wątpliwości zostaną rozwiane :)

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

Edited once, last by Peper_SMT* ().

• No przecież widać ewidentnie na załączonym obrazku, że kupił to w szczytnym celu :D :rumieniec: pójdzie na dzieci zapewne

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• "- Trzeba mieć fantazję Dziadku!!!"

"- Trzeba mieć fantazję i kasę, Synku!!!" :)

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• Potwierdzam to moja sprawka!!! :DDD

A tak w ogóle to są przewidziane jakieś nagrody za rekordy? :D

A i jeszcze tylko chciałem dodać, że ta licytacje to była tylko taka zabawa z kolegą (bo ja nie jestem desperatem, kolega z resztą też nie) - mieliśmy taki challenge: Kto więcej sury zorganizuje w kilka sekund! - tym razem wygrałem, ale przeciwnik podniósł wysoko poprzeczkę i walczył godnie! - Pozdrawiam!

Edited 2 times, last by Peper_SMT* ().

• dawaj Muniek - zawsze warto zobaczyć takie cudo!

• A tak w ogóle to są przewidziane jakieś nagrody za rekordy? :D

Tak. Medal z cebuli + 1kk cebulionów na wybrane konto:
    cebuliony.png

ja mam screen za 78 miliardów surki (zbugowana z rynku), bedzie sie liczyc ? za czasow rynku

I tak i nie. Łatwiej uwierzyć screenom z ostatniej doby, bo każdy może je zweryfikować. Im większe sumy i dawniej zlicytowane, tym mocniej trzeba przymrużyć oczy. holon może to dać do listy - temat ma charakter bardziej rozrywkowy, niż czelendżowy.

• Ale wiecie że taki screen łatwo można podrobić.... ma to sens??

Cytat:

użytkownik: SPIN DOKTOR

"Przecież to ty i muniek jesteście głowni spamerzy hehe "

Napisał gość, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

(a nawet na nich nie grał). Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie.

Pytanie: Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF