Czy to gwiazdy jednego sezonu czy też nie, to ośmielę się powiedzieć że decyzja na fuzję z severami 10 letnimi z rocznym nie została do końca przemyślana tylko zrobili to najprostrzą drogą jaką jest "Wrzucić wszystkich do jednego worka"
Bo nie patrzyli na graczy, nie patrzyli ile dane uni istnieje, więc w sumie wyszło tak jak wtedy gdy wam łączyli cyferkowe uniwersa.
Ktoś tam wysoko, patrzył tylko na parametry. Ale jak pytamy kto jest za to odpowiedzialny - to mówią produkt 100% polski, a nawet
nie mają jaj by powiedzieć kto. Ale z drugiej strony możesz też przeczytać, że GF im narzuciło.
Nasi przełożeni nie potrafią nawet wspólnym językiem mówić, jeden to, druga tamto, a jeszcze inna osoba rzuca teksty bez pokrycia.
Tak, nie jesteśmy tutaj by się lubić, no ale kurde szanujmy się! Bo wrzucając (przykład) graczy do Xanthippe pokazałeś/łaś, że traktujesz
tych graczy jak gówno i nawet nie potrafisz się do tego przyznać, że to właśnie Ty jesteś za to odpowiedzialny.
No ale mleko zostało wylane już. To może pora wyciągnąć wnioski?
Może pora przestać otwierać nowe uniwersa tak często? Przykład:
27 sierpnia: powstaje Atlas
4 piździernik (bo wtedy piździ): powstaje Belinda
15 listopad: powstaje Cetus
10 styczeń: powstaje Dione
21 luty: powstaje Earth
Powiedzcie mi, na cholerę takie coś robicie? żeby hajs się zgadzał? wątpię, bo przychód macie już z tych istniejących uni,
tym bardziej że dajecie już teraz event 100% anty gratis. A wystarczy otwierać nowe uni co 3-4 miesiące.
Wtedy nie będziemy przechodzić tematu fuzji co 4 lata, bo nie będzie ona potrzebna! A z tych 10-15 osób na forum
co szczekało za fuzją to można zawsze odesłać do tematu: cmentarzysko. Proste!
I musiał Ci to Art napisać głupi i/tępy/na niczym się nie znający Logitech.
Mam tylko nadzieję, że u68 i Kalyke już nie doczekają fuzji. NIGDY. - tak wiem co piszę.