Ja nadal nie rozumiem czemu GF nie sprobowalo modelu SaaS w jakiejś znormalizowanej formie, kazdy z komandorem,miesieczne doladowania anty i sensowne parametry przy sredniej miesiecznej oplacie dla wszystkich.
Porozmawiajmy na temat UniFusion
-
-
arametry przy sredniej miesiecznej oplacie dla wszystkich.
Uni za które trzeba płacić co miesiąc żeby grać? Jeśli tak to nie wiem czy to dobry pomysł.. Może jedno takie uni ale nie każde bo sporo graczy raczej odeszło by. ja tam jestem na nie bo nie inwestuje pln w grę.
-
Te prywatne wtyki stają się już męczące. I w sumie nikomu nic nie wnoszą do życia moi drodzy
Co do dalszych informacji odnośnie fuzji, czekamy. Po wolnym, może dowiemy się czegoś więcej.
-
-
Długi weekend.
-
Pierwszą społecznością na której zostanie przeprowadzona fuzja "po raz pierwszy" po przerwie będzie ogame.gr (Grecja). Fuzja u nich już 8 listopada.
Zgodnie z podaną wcześniej informacją fuzje mają być przeprowadzane co tydzień małymi grupami do 16 grudnia.
W okresie świątecznym i noworocznym nie są planowane łączenia. Powrót do UF po 5 stycznia 2022.
Czekamy na kolejne informacje na temat dalszych fuzji, które są zależne od przebiegu łączeń na .gr.
Kolejna społeczność w kolejce to Węgry. -
Oby u nas jak najpóźniej. I nie chodzi o odwlekanie w czasie, a o eliminacje błędów jakie pewnie powstaną przy przenosinach. Niech się Grecy i Węgrzy martwią
-
To w takim tempie to u nas gdzieś na jesień przyszłego roku albo latem. Niech informują co i jak. A jeszcze jakieś błędy wyskoczą i naprawy. To niekoniecznie dojdzie do skutku u nas w pl. A dobrze lepiej na końcu, że będziemy.
-
to kiedy ta fyzja/fuzja/kabza?
-
No liczyłem na to, że będzie to na przełomie starego i nowego roku ale jak nie to trudno. Mnie już się tak nie śpieszy z tą fuzją, będzie to ok i kiedy będzie to będzie.
Dużo ludzi jest zainteresowanych zagranicznymi fuzjami bo można przechodzić od nas do tych zagranicznych serwerów i dlatego jest zainteresowanie.
Już prędzej zrobili by ten item do przenosin szybciej ehhe Każdy myślę, że byłby zadowolony chyba.
-
na virgo zostaly tylko konta eko
nie bedzie wiele cielawego po fuzji q i v
quantum przyfarmi ich w 2 tyg
-
A skąd info, że srantum zostanie połączone z virgo?
-
-
Łączenie zaczyna się o 12 więc nie mamy jeszcze feedbacku jak przebiega.
-
kazdy to wie
Grupa :Aquarius, Bellatri, Dorado, Europa
Grupa: Yildun, Zibal, Cosmos
Grupa: Uni 68, Nekkar
Grupa: Quantum, Virgo, Wezn
Grupa: Sombrero, Taurus, Kalyke, Xantus
Masz rację, też takie info dostałem. A wiecie może co z prędkościami? Zmienią się? Mam nadzieję, że nie.
-
Grupa :Aquarius, Bellatri, Dorado, Europa
Grupa: Yildun, Zibal, Cosmos
Grupa: Uni 68
Grupa: Quantum, Virgo, Wezn
Grupa: Nekkar, Taurus, Libra, Xantus, Fenrir
gdzie takie grupy mają być? w PL? średnio, bo nie ma uni fenrir
no i co libra x2 miałaby być połączona z uniami x1 a 68 x1 nie miałoby fuzji? śmiechłam
-
Bo to nie są grupy z planu fuzji, tylko wymysł gracza
-
No to moja propozycja skoro tak lubisz kasować Ruda (już sobie skopiowałem by znowu wkleić)
Prędkość x1 --> Exodusowe: Sombrero Kalyke Xanthus Taurus --> Docelowe u68 lub Nekkar.
Prędkość x2 --> Exodusowe: Octans Dorado Rosalind --> Docelowe Yildun lub Libra
Prędkość x3 --> Exodusowe: Quasar Galatea --> Docelowe: Aquarius lub Wezn
Prędkość x5 --> Exodusowe: Himalia Quantum Tucana --> Docelowe Pasiphae (x4) lub Virgo (x6) gracze z możliwością wyboru na trochę wolniejsze/szybsze uni
młodszych uniwersum nie wliczałem (bo za młode?)
Fajnie gdyby GF wyszło w końcu do gracza i dało możliwość wyboru graczom a nie narzucenie "tu i koniec".
Ciekawe czy opcja ze zmianą prędkości w ostatniej grupie by przeszła, myślę że tak.
A teraz hejt mile widziany/dyskusja, CZAS START! Wielki nieobecny Art też mile widziany.
-
Prędkość x1 --> Exodusowe: Sombrero Kalyke Xanthus Taurus --> Docelowe u68 lub Nekkar.
Jeśli chodzi o tą propozycję to już wcześniej o tym napisałem, że chciałbym też taką jeśli chodzi o prędkość flot x1 bo to najlepsze rozwianie dla fuzji.
I za tym jestem jak najbardziej. Gracze wybierali by albo uni Nekkar albo u68.
-
ja jestem zdania aby była możliwość wyboru uniwersum, a jak nie to konta które nie wybiorą uniwersum podczas fuzji z automatu powinny znaleźć się na cmentarzu