Porozmawiajmy na temat UniFusion
-
-
Wow, pierwszy raz widzę żeby Uni docelowym było nowo tworzone uniwersum. Były kiedyś takie przypadki?
-
Czy zostaną przeniesione też idlaki czy zostaną wywalone na cmentarz ?
-
Wow, pierwszy raz widzę żeby Uni docelowym było nowo tworzone uniwersum. Były kiedyś takie przypadki?
Tak, u nas w pierwszych fuzjach Łączenia uniwersów OGame.pl (u67, u68, u69)
w innych krajach częściej
-
Czy w grupie 3 będzie można wybrać uni docelowe?
-
Tak, wybierasz jedno z tych uni:
Cele (nowe universa) : Narvi (192), Ozone (193)
Konfiguracje nowych Universów:
Narvi: Ekonomia 8x, Floty 5x, Badania 16x, 6 Galaktyk, PZ 70%, Spalanie deu 50%, 30 pól, Ładowność sond
Ozone: Ekonomia 8x, Floty 3x, Badania 16x, 6 Galaktyk, PZ 80%, Spalanie deu 50%, 30 pól, Ładowność sond
-
Tak, wybierasz jedno z tych uni:
Cele (nowe universa) : Narvi (192), Ozone (193)
Konfiguracje nowych Universów:
Narvi: Ekonomia 8x, Floty 5x, Badania 16x, 6 Galaktyk, PZ 70%, Spalanie deu 50%, 30 pól, Ładowność sond
Ozone: Ekonomia 8x, Floty 3x, Badania 16x, 6 Galaktyk, PZ 80%, Spalanie deu 50%, 30 pól, Ładowność sond
ja sie pytam gdzie quazar ? ....... co się tam stało że nas nie ma ?
-
Gdzie można sprawdzić aktualne ustawienia uni docelowych?
Troche zabawne że niecały rok temu Libra wybierała między ustawieniami Rosalind a Zenith a teraz i tak musi skończyć na Rosalindzie
-
Chcieli Cię odizolować od reszty społeczeństwa ogamowego.
Gdzie można sprawdzić aktualne ustawienia uni docelowych?
Troche zabawne że niecały rok temu Libra wybierała między ustawieniami Rosalind a Zenith a teraz i tak musi skończyć na Rosalindzie
-
Chcieli Cię odizolować od reszty społeczeństwa ogamowego.
to się nie uda i tak dopadnę tych co mam dopaść bunkry nowe floty nowe miód malina ;P
-
MIła niespodzianka ;), ... Ciekawie będzie na Rosalind: GoT / BS / PGS / ARS / STAR / WINTERKI + Beleth z ekipą
-
MIła niespodzianka ;), ... Ciekawie będzie na Rosalind: GoT / BS / PGS / ARS / STAR / WINTERKI + Beleth z ekipą
ja tez chce tam
-
Z innej bajki widzicie wybór Uni Halley z poziomu Lobby ? ... czy tam rejestracja jest zamknięta
-
ja tez chce tam
Włącz urlop - 60 dni i jesteś
-
Jak zwykle zero informacji przed. Poprostu poniedziałek w środę macie fuzja nara 🤷♂️😂 i do tego nie wszystkie Unii też super . W innych krajach przynajmniej rozmawiają z społecznością jak to widzą co sugerują a u nas jak zwykle z góry nawalaone na odp i się bawcie. Marzec tuż tuż ciekawe czy podobnie będzie z formami ale tym razem w drugą stronę że nic nie będzie ☺️może za rok.
-
No to chyba do zobaczenia ...
-
-
ja tez chce tam
Kiedys Cie i tak odwiedzimy w domu
-
68, Quasar, Quantum i Kalyke, czyli najstarsze - nieruszone. Isonoe, Juno, Kerberos, Lacerta i Mathilde nieruszone, bo mają formy życia. Ciekawe, czemu Gaspra nie wrzucili do Narvi/Ozone? Będzie to najmłodsze uni, które jednocześnie nie ma fuzji i form życia.
-
Quasar w szarej dupie. Ruda kasai i inne nygusy patola totalna.
Poczekają aż się tym wybijemy :D, i wejdziecie na ziemie spaloną , choć ominie Was cała atrakcja.