Z tą antymaterią to jest nie 9 x częściej a 9 x więcej - jak już się trafi. Normalnie bez eventu flota znajduje u mnie 300 - 400 antymaterii. Wczoraj to było ponad 3000. Na 3 trafienia zdobyłam nie ok 1 k a ponad 9 k. antymaterii.
Posts by Basik
-
-
Kiedyś może i była podana ogólna liczba jednostek do wybudowania. dostępna dla wszystkich. Teraz też jest ale przy posiadanym oficerze. Nie pamiętam przy którym bo ja mam cały sztab dowodzenia.
-
Nie wiem dlaczego niby "dajesz dupy" przy prędkości floty x1 Przecież ta flota lata stosunkowo wolno. Samo przetransportowanie surki z planety na planetę w tym samym układzie to dość długi czas. Prędkość 0,5 prawdopodobnie nie przejdzie Zbyt mało graczy zgodziłoby się na taki czas. Na brak możliwości rozwoju napędów na wyższe poziomy też pewnie nie będzie chętnych.
-
Wg mnie to za często powstają nowe uni. Powoduje to, że sporo graczy ucieka z tych starych na nowe. Wprowadzenie pz z obrony na uni, która jest nastawiona na bardziej pokojową grę spowoduje dodatkową ucieczkę graczy. Ci co chcą pz z obrony to są raczej fllociarze dla nich nadają się uni gdzie gra jest agresywna. Każdy ma prawo wybrać uni do zamierzonego sposobu gry. Teraz nie ma co zmieniać - no chyba, że chce się jeszcze bardziej wyludnić uni. Jedynie co to przydałaby się ładowność sond.