klarnet
Posts by Basik
-
-
Złote Lwy
-
Z metodą przełączenia na wersję mobilną trzeba uważać bo gdy jest aktywny baner, zasłania on pole opcji w konsekwencji czego nie można wrócić do standardowej wersji przeglądarkowej inaczej jak wykupując komandora i zamykając uciążliwy baner. Można snuć teorie spiskowe, że ten błąd ma m.in na celu naciąganie na wydawanie antymaterii bo wszak metoda działa ale bez komandora walniemy w ścianę! Także polecam pominąć to zadanie tak samo jak szał przyspieszania, który może doprowadzić do szału.
Bez komandora też można wrócić do wersji standardowej - trzeba zrestartować grę. Ja się na moment wylogowuje i z powrotem loguje.
-
turkuć
-
procenty
-
meczz
-
fiasko
-
nowy event - stare błędy. My tu piszemy a nadal nie zalicza zerknij na inną galaktykę? Dlaczego to zadanie jest tylko dla wersji mobilnej? Czy ta tak trudno poprawić?
-
W czasie trwania eventu wysyłałam tyle samo ekspedycji co zwykle i wcale nie odczułam że cokolwiek więcej zdobyłam. Efekt z ekspedycji był dokładnie taki sam co bez eventu a nawet gorszy bo więcej było pustych a mniej surki i floty. Zresztą mam tak przy niemal każdym evencie.
-
stadnina
-
rozporek
-
serial
-
abażur
-
rodzina
-
drobiazg
-
natura
-
noc
-
Dlaczego żeby zaliczyło zerknij na inną galaktykę trzeba zmieniać ustawienia na wersję mobilną? Jest to utrudnienie dla graczy szczególnie jak napisała WrednaDziewczyna ciężko zmienić ustawienia ze względu na baner na środku ekranu zasłaniający przycisk. Tak nie powinno być. Z każdym nowym eventem wyskakują jakieś nowe błędy.
-
Na Volans nie zalicza - zerknij na inną galaktykę. Próbowałam kilka razy i nie zaliczyło. No tak żeby zaliczyć zadanie trzeba zmieniać ustawienia na wersję mobilną. Czy tak powinno być? Chyba nie.
-
alkohol