Zgadzam się całkowicie. To nowe forum działa już wystarczająco długo, że każdy miał wystarczający czas do przeniesienia się na nie.
Posts by Basik
-
-
rozejm
-
zbytek
-
poczta
-
zbieracz
-
ząb
-
akumulaztor
-
włamanie
-
komiks
-
kosmos
-
silnik
-
Papież.
-
Biblia
-
hazard
-
-
Odprawa wskazuje czas lotu niecałe 43 min, Flota wysłana na ekspedycje na 100%.
W rzeczywistości wygląda to tak
3g 33min. 40sek. 06:09:45 Czas Olimp [4:287:6] 2006 Bezgranic... [4:287:16] 4g 33min. 40sek. 07:09:45 Czas Olimp [4:287:6] 2006 Bezgranic... [4:287:16] 8g 7min. 51sek. 10:43:56 Czas Olimp [4:287:6] 2006 Bezgranic... [4:287:16] -
W wysyłaniu ekspedycji faktycznie jest jakiś błąd Na 6 wysłanych ekspedycji dwie lecą z innym czasem niż pozostałe. Bardzo się staram już omijać pasek z czasem , przed kliknięciem wyślij sprawdzam czy jest on prawidłowy a mimo to niektóre lecą 2 razy albo jeszcze bardziej wolniej. Już odechciewa mi się je cofać i wysyłać jeszcze raz. Ten zmieniony pasek czasu lotu floty to zamiast udogodnienie jest utrudnieniem wysyłki floty.
-
lekkie myśliwce, wyrzutnie rakiet, lekkie lasery. Coś mi świta, że w kiedyś miałam też małe transportery - ale na 100% nie nie pamiętam. Brałam udział już w wielu eventach i nie spotkałam się z zadaniem niszczenia ciężkiej floty bojowej a tym bardziej gwiazdek., czy wyrzutni plazmy i dział gausa. To była zawsze flota i obrona dostępna i słabszym graczom.
-
Kilkadziesiąt ekspedycji i ani jeden przedmiot nie znaleziony. Coś wyszło im nie tak.
-
Pewnie w logach pomylono południe z północą i tym sposobem dzisiaj nie 6 razy a tylko 3 razy można było nabyć przedmioty z Import - Eksport.