wytrych
Posts by Crysis
-
-
mkbewe
-
-
kółko dla zabawy forumowy, wiesz co to zabawa?
Ja sie bawie przednie patrząc na ciagłe spiny wokół Twojej osoby, wyrobiłes sobie opinie, nie ma co.
Załóż lepiej takie quizy jak boisz sie pytan z jakies dziedziny w ktorej nie masz doktoratu:
- Muzyczny
a) Rokowy
b) Klasyczny
c) Blusowy
d) Jazzowy
e) ...
ż) HipHopowy
- Literacki,
- Artystyczny,
- Polityczny,
- Prawniczy,
- Architektoniczny,
- Geologiczny,
- Filmowy,
- Ekonomiczny
- Gamerski
- Informatyczny
- ...
-
bo ludzie się różnie pocą
Przepraszam, ale coś mi tu śmierdzi...
Brawo Nerthil, gratuluje. Dokładnie o to mi chodziło, odcinek ogladałem wieki temu, zaskakujacy - najlepsze było to, ze ołów nie może być bliski stanu krzepniecia czyli jak najzimniejszy. Trzeba go podgrzać jeszcze o ok. 100stopni więcej. Wówczas po włozeniu ręki metal do niej nie przywrze i nie wyrządzi większych szkód niz samo ciepło. Zatem piękno tego eksperymentu to porównanie przewodnosci cieplnej gazów i ciał stałych na sposób fakira czyli w stylu PM.
-
Szybko włożyć i wyjąć
ręka paruje tworząc ochronę
Ciepło, ciepło,... gorącoo, piekłooooooooo, i rękę diabli wzięli...
Ręka ma być w ołowiu przez sekundę, a po takim czasie ulegnie oparzeniu. Pole ochronne, ok, ale rozwiazanie jest prostsze i pokazywali to pogromcy mitow.
-
Brodziński Kazimierz; tylko urodził sie przed II rozbiorem, czyli nie ostatnim; reszta sie zgadza.
-
Teoria względności dla ułatwienia
Raczej teoria bezwzględności (z twojej strony, hehe). Jakie ułatwienie miałes na mysli?
-
Pytanie proste, jak włozyc rękę do stopionego ołowiu i nie ulec oparzeniu. Sposob + wyjasnienie, nie ma bielizny ochronnej, wiec odpowiedzi z rękawica nie beza zaliczane.
-
zielone ludziki
-
atrapa
-
x-kom
-
wiara
-
,,naród wybrany,,
-
Matrix
-
Zdecydowanie. Coraz wiecej osób ma te same pomoce naukowe
-
dług
szkoda troche ze nie liczy sie ostatnia litera, byłoby trudniej
-
Po raz drugi to mowie.
Ten kij wsadź sobie wedle uznania.
Zacznę od ,,oka, bo nie mogę na to patrzeć!
A teraz wyjaśnienie bo ktoś tu się poczuł obrażony, zbluzgał, ale jak usłyszał odpowiedź to już zostały mu prośby o kasację, chociaż powyższe zdanie nie zawiera nic niedozwolonego. To niedopuszczalne! Kij mają dostać, (sobie wsadzić to już ty powiedziałeś) osoby które zarzynały zielony świnki i grały nieuczciwie na rynku, a jak masz z tym problem to jesteś zwyczajnie kanicarzem.
Co do samego tematu rynku, jestem za przywróceniem, chętnie sobie zarobie na lewo jeśli o to chodzi. Kij się przyda do bicia, chodze po trupach.
I na koniec jeśli nie widzisz tu autoironii to wybacz, rynek to zło!
-
alkohol
-
Niflheim