A po tygodniu gry, nicki pozmieniane na oddam.
Posts by partoaftimalakijes
-
-
Na Quantum grasz albo ufs,albo pilnujesz floty,albo nie masz floty.Graty ustrzelenia obrońcy,skoro taki trudny był do złapania.I to ściąganie moonów w dzien?Obserwacja czy fart?Obrońcy Szo.
-
Event widmo.Nie zdziwił bym się,że za jakiś rok wyjdzie patch "naprawiono błąd z eventem przedmioty na expedycji".
Ale przy okazji tego eventu zawsze znajdzie się jakiś mądry i powie ,że mu sypneło przedmiotami.
-
Skryty bobek zabłysnął jak chrząstka w salcesonie.Czekamy na jego zjazd i bedzię obnażony bobek.
-
Farmingowy sojusz znów na boardzie..Ładny zysk z niego wyszedł.Gratsy.
-
Niekoniecznie musi wozic dex.Wystarczy podnieść odpowiednio magazyn metalu i opancerzenie.I wtedy chowamy metal zamiast deuteru.Przy zbieraniu na astro 29 jedna z lepszych kryjówek.Ewentualnie jakiś wysoki poziom kopalni metalu na schowek.
Obrońcy Szo za wytrwałość.Nie wybrał drogi na skróty poprzez paczkomat.
-
Po wprowadzeniu limitów na znajdywanie przedmiotów ,event nie działa prawidłowo.
-
Nawet nie wiedziałem,że jest event z przedmiotami.Wczoraj okolo 100exp.zadnego przedmiotu.Dziś jak na razie też pusto.
-
Do czego ta gra zmierza ,jest jakaś granica? Teraz jest opcja planeta na 8 pozycji i kopalnia metalu.a reszta,co ma robić?Patrzec ,czy ciułać surowce i udawać ,że gra w coś?
-
I zrobili przerwe techniczną.Tak,że najważniejsze funkcje w antigame przestały działać.Min.wyszukiwanie farm.
-
Od rana ślę expy i na razie 4 razy wpadła.Patrząc kilka dni do tyłu,to prawie w każdej serii(11expów) raz ,dwa razy sie trafiała anty.Podliczyłem z wczoraj.Od 9 rano 12 razy wpadła antymateria do g.22.A kilka razy miałem jeszcze od 6 rano,tylko raporty pokasowane.
-
Zadaia eventowe miały powrócić, po naprawie wszystkich błędów z nimi związanych.I wyszło jak zwykle...
-
Zrobiłem stacje z surowcami i nie przeładowało tego.Expedycje normalnie można wysyłać.Więc jak mam stacje odebrać?
-
Dajcie jakąś blokadę ataków.
-
Dalej jest to samo.
-
Quantum padło.
-
Czyli celowa zagrywka,żeby wykupić jakieś badziewie.
-
Potwierdzam,0 przez dwa dni.Może ktoś to zgłosi w końcu?
-
Na 70 expedycji dzisiaj żadnego przedmiotu.Gdyby nie klasa odkrywca,nie puszczał bym nawet jednego expa. Dzięki GF za fajny evernt,oby cześciej się odbywał.
-
Niemiaszki mają weekend i nie ma kto poprawić.Nie sądzę ,żeby chcieli dać taką ilość antymaterii za free.