pl1 [IRA] vs. Dastan [EkoHima] ~ 707597.71%

• od pl1:

Szczere szo zycze bo spoko typ pare slow zamienilem z nim i mam nadzieje ze sie nie obrazi jak niektorzy.

SZO!

34929df5-0bc8-5452-a0e3-0a9b91fc87c3.jpg

RW

Agresor pl1 [IRA]

Pancernik 6.000.000

Obrońca Dastan [EkoHima]

Mały transporter 24.519

Duży transporter 132.233

Lekki myśliwiec 174.912

Ciężki myśliwiec 6.335

Krążownik 38.691

Okręt wojenny 1.523

Statek kolonizacyjny 3

Recykler 158.707

Sonda szpiegowska 8.514

Bombowiec 837

Niszczyciel 551

Gwiazda Śmierci 194

Pancernik 1.139.438

Reaper 60.646

Pathfinder 125.233

Wyrzutnia rakiet 2.280

Lekkie działo laserowe 2.370

Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor pl1 [IRA]

Pancernik 5.972.104 ( -27.896 )

Obrońca Dastan [EkoHima]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

237.949.545 Metalu, 215.763.799 Kryształu i 397.209.799 Deuteru

39.658.258 Metalu, 35.960.633 Kryształu i 66.201.633 Deuteru

19.829.129 Metalu, 17.980.317 Kryształu i 33.100.817 Deuteru

9.914.564 Metalu, 8.990.158 Kryształu i 16.550.408 Deuteru

Agresor stracił łącznie 2.371.160.000 jednostek.

Całkowite straty atakujących, wliczając farmingi: 2.371.464.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 119.057.987.000 jednostek.

Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 119.077.715.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 32.239.438.699 metalu i 38.520.332.200 kryształu.

Dodatkowe pole zniszczeń po dofarmieniach: 106.400 metalu i 106.400 kryształu.

Agresor przejął łącznie 1.099.109.060 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 31.709.864.595

Kryształ: 37.683.141.507

Deuter: 94.622.657

agresor zyskał łącznie 69.487.628.759 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -45.552.177.496

Kryształ: -54.195.583.907

Deuter: -20.429.062.657

obrońca stracił łącznie 120.176.824.060 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Dla atakera gratulacje :)

Dla Ciebie Dastan, mala rada, wez sie za eko odpusc sobie flote bo co jakis czas ladujesz w reckach niestety, lepiej na spokojnie bez spiny, niz co jakis czas sie musiec odbudowywac i dawac komus grubo zarabiac :(

SzO ! :)

• a ja zycze zeby bylo wiecej graczy z takim podejsciem jak Ty .

malo kto po zlomie potrafi pogratulowac - co do samej straty - jest mniejsza niz np strata septimela - ktory odbudowal swoja strate w ciagu - sam niewiem tygodnia .

Sept w ile powstales wiekszy niz byles?

ktos tam gdzies pisal ze to nierealne.

osobiscie uwazam ze z farmienia botem to napewno nie realne. nie farmie idlerow ale wiem ile kosztuje zbudowanie floty wartej 130 baniek.

w tym pancow ktore skladaja sie z dexu i krisu.- to nie jest atak na Ciebie septimel czy cos. - po prostu ciekawi mnie skad sie wziela sura. moglbys to jakos wyjasnic? przeciez we are friends: )

i ps

laojunie dlaczego nie podoba Ci sie to starcie?

dlaczego je zdislajkowales? pytam z czystej ciekawosci jako przeciwnik przeciwnika.

• Żeby zachować standard gratki i SzO..:D

i ps

laojunie dlaczego nie podoba Ci sie to starcie?

dlaczego je zdislajkowales? pytam z czystej ciekawosci jako przeciwnik przeciwnika.

pl1 nie chciałem Ci tu tego wpisywać, skoro mnie wywołałeś - starcie samo w sobie mi się podoba, ale ... nie podoba mi się że zrobione jest na sojuszu z którym współpracujesz, pomagasz, bronisz... :P jest bynajmniej dwuznaczne :S

Nie wywołuj tu gównoburzy po tym wpisie bo to nie zmieni faktów 8o

Zawsze możesz napisać na PW i zapytać ^^

Pozdrowionka :whistling:

• no masz prawo do takiej opini , jedak jakbys poswiecil chodz chwile swojego cennego czasu i zorientowal sie jak gramy to bys sie dowiedzial , ze

my nie mamy wspolpracownikow , sojuszow z ktorymii wspolpracujemy , oraz kolegow :) smutne ale prawdziwe.

• Laojun reguly jakimi ja operuje sa dosc proste i chyba wiesz doskonale co mam na mysli , ze pl1 polecial bo mial taka mozliwosc proste jak .....

milczenie to cnota czy jakos tak

Pl1 jeszcze raz gratuluje strata moze nie duza patrzac na to co lata w powietrzu

Mozecie mnie lubic nie lubic pisac mi ze bilet miesieczny po prawj stronie mam wykupiony ,ale robcie to conajmniej z glowa bo po jakis tam smiesznych nickach forumowych poprostu uwazam was za hieny forumowe co w grze nie potrafia zablysnac i co kolwiek zbudowac i teraz sobie hejtujcie ile chcecie mam to gdzies ,

• Dastan, zamieniliśmy parę słów. Na początku trochę dziwna rozmowa była(lekko napięta),ale później było ok. Słowa dotrzymales(pewnie pamiętasz ktorego) za co masz szacuneczek u mnie. Nikt by się nie spodziewał ,że po pozdejmowaniu mi moonow Ty wyladujesz w reckach na koniec dnia.

Jeżeli zakończyłeś grę to powodzenia w życiu.

• Wchodze tu tylko sprawdzic na forum podpity z imprezy w ST Q jak wroce do domu - bo bardziej nie da sie miec wysrane na tą gre niz ja juz :D

Nie wiem jak ktos moze w to klikac legalnie tyle godzin, chyba musi miec sie inne zainteresowania niz większosc ludzi :D ja wspomagalem sie bocikiem a i to mnie męczyło okropnie...wole piwko i spanie do porannej kawy :)

Mimo wielokrotnych zaczepek do pla - w mojej opinii to jeden z lepszych graczy. Nie najlepszy ale kozak. Jednymi z najlepszych (ponownie - wg mnie) byli gracze NetWars oraz nie da się nie wymienić ksywki Karbon - przejął uni sztormem. Stare czasy innego Uni.

szo oraz powodzenia dalej

ps: miales pl niby paść po fuzji a zyski masz chyba najwieksze od poczatku gry :) powodzenia

• Hahahahahah no w koncu sie przyznales ... choc i tak kazdy wie ze juz masz nowe konto;)

• Nie wiem jak ktos moze w to klikac legalnie tyle godzin, chyba musi miec sie inne zainteresowania niz większosc ludzi :D ja wspomagalem sie bocikiem a i to mnie męczyło okropnie...wole piwko i spanie do porannej kawy :)

A ja nie wiem jakim nieogarem w grze trzeba byc by wspomagac sie botem. Jestem na grze bardzo czesto online glownie ze wzgledu na charakter mojej pracy. Kiedy wiem, ze bede mial spokojny sen wtedy ogarniam sie tak, by flota byla na zawroconej stacji i niech sie wtedy wali i pali na koncie a ja mam to gleboko. Moony spadna? Odbuduje sobie. Zawroconej stacji nikt nie zlapie wiec srodkowy palec dla agresorow. Ty Muniek juz pokazales, ze glupi dok nawet odebral Ci szare komorki gdy tak bardzo byles za tym dokiem aby tylko puste punkty na konto Ci wlecialy bez wiekszego wysilku. pl1 ma zyski bo siedzi nad gra, pilnuje, obserwuje i wykorzystuje kazdy najmniejszy blad. To sie fachowo nazywa wsrod flociarzy ale Ciebie nie ma sensu uswiadamiac. Dokoncz pifko i spokojnego snu (tylko zostaw flote na bfs by Cie ktos do konca z nalogu wyleczyl)