Dzisiaj jak ktoś szybko obrobił się z zadaniami, to mógł zyskać 2880 trytu.
Posts by partoaftimalakijes
-
-
Kiedyś były 3 generały i zniknęły zanim ktoś doszedł do nagrody.Dodam,że po podmiance mechanika na dopalacz energii nie dodało mi nagrody.
-
Kiedyś było wprowadzone ograniczenie w znajdywaniu ilości przedmiotów. Pewnie podciągnięte jest pod ten event. Osobiście expy wysyłam z innego powodu,ale potwierdzam róznicy w ilości nie zauważyłem.
-
Nie dodaje 5 dni do mechanika, z 4 przedziału nagród przy aktywnym sztabie.Być może powodem jest sama liczba 5 zamiast 5dni.
-
Zaraz wyjdzie nowe uniwersum. Ciekawe czy ktoś z top 100 przyłączy się do bojkotu?.
-
Zrobią happy hour 50% i po bojkocie będzie.
-
Kiedy fuzja, ktoś coś wie?. Konta już poprzenoszone. Pytam, bo nie wiem jaka strategie obrać?
-
Potwierdzam, nie działa zadanie szpieguj za 300tr.A nagrody z eventu na event coraz gorsze. Niepotrzebnie przyzwyczaili do lepszych nagród i teraz jest małe rozczarowanie.
-
Znajdzie się kilku takich Munkow na quantum, co ogame chcą przejść na nowo i będzie pofarmione. Slotów może i
przybędzie ale farm nie. Więc z tym bilansem ile daje dodatkowo slot, nie do końca jedt prawda.
-
Na cmentarz i tak idą konta zaurlopowane, więc korzyści z nich żadne.
-
Event miał za zadanie pokazać jak smakują itemy.Teraz trzeba będzie za nie płacić. Na pewno na otwarcie nowego serwera "must have" dla topki. Dla starszych serwerów aż takiej różnicy nie będzie.
-
Rekordy rekordami, każdy ma inny cel wchodząc na aukcję. Nieraz widziałem, jak ktoś czyścił kolonie po kolei z wszystkiego. Nie miał czasu na zsyłkę surowców to wrzcil wszystko na aukcje,żeby nie kusiło. A to, że ktos dużo daje, jego sprawa. Nikt nie karze go przebijać.