A co miało się ruszyć?Admin przeczytał post i wziął się za programowanie.Nie potrafią najmniejszego buga naprawić.
Posts by partoaftimalakijes
-
-
Wprowadzą zbugowaną wersje i będzie płacz.Lepiej poczekać,ąż wprowadzą coś, co będzie działało prawidłowo.Z drugiej strony na co tam czekać.Poza kilkoma dopalaczami surowca reszta nie warta badania.Duży nakład kosztów,znikomy ekfekt.
-
Nick adekwatny do miejsca gdzie wylądował.Ładnie siadło.Okienka dłuższe się tafiały niż 20 min.Teraz będzie musiał parę nocy zarwać,żeby odrobić.
-
-
-
Nawet nie wiedziałem,że event był.Na odkrywcy już dawno nic nie znalazłem.Temat wałkowany od jakiegoś czasu.Odkąd ograniczyli szanse na znalezienie przedmiotów, event nie działa.
-
-
W piątek otwarcie nowego uniwersum.Może lepszy start będzie.
-
Nie pierwsza jego wtopa.Aż dziwne,że taki gracz z miernymi umiejętnościami nie został jeszcze spakowany.Naklepał obrazków ,z czego 90% nigdy nie była w użyciu.Niejeden ekonom ma większe procenty wykręcone od niego. Ot taki slasher satelitów.Mały pstryczek w nos się należał.
-
-
Bzudry piszesz.Według ciebie paczki nie sprawiaja ,że pniesz się w górę w zniszczonych punktach militarnych?Same paczki nie,ale wybudowana flota za nie służy właśnie do tego.
Kupując paczki:
-złomujesz każdą flotę jaką znajdziesz,nie ograniczasz się do wybranych celów
-masz pod dostatkiem recyklerów
-nie czekasz na powrót floty,recków,wykonujesz kilka ataków jednocześnie
Dalej uważasz że paczki nic nie dają?
Do samego starcia się nie odnoszę bo paczkomaty zarówno po jednej jak i drugiej stronie, z pewnymi wyjątkami.
-
Agresor dosłał lanie na jednym uni,to przyszedł na drugie szukać szczęścia.Starcia nie gratuluję ,bo zrobione przy pomocy portfela.Obrońcy szybkiego Szo,może będzie miał okazje się zrewanżować.
-
Jestem na nie.Po dostaniu gonga,paczkomat będzie się przenosił wraz z zakupioną antymaterią na nowo otwarte uniwersum.
-
Ja jeszcze bym zalagował z randomowego konta, kilka sekund przed wlotem.Alibi jest,no nie mogłem cofnąć.
-
Jak w temacie.Czas normalnie odlicza,po zakonczeniu badania dalej widnieje 0.Dwa razy już straciłem czas na budiwę,laboratoria nie sumują się.Uniwersum Kerberos.
-
To są zwykłe starcia farmingowe,to co tu opisywać.
-
Lepiej napisz ile wsadziłeś w konto.Więcej wyświetleń będzie.Przyjdzie taki jeden z drugim ,żeby zaistnieć do następnego otwarcia.
-
A ja czekam na jakiegoś "super buga".Dającemu możliwość klonowania surowców na potęgę.Co niewątpliwie nastąpi w najbliższej przyszłości.
-
Nie byłem zalogowany w tym czasie.Z tego co pisze,konto się kasuje nad ranem w określonych godzinach.Załączyłem ponowną kasację konta.Jak będzie problem to zgłoszę.
-
Właczyłem kasację konta.Minęło już dziesięć dni a konto dalej istnieje.W statystykach przy aktualnej pozycji ,w nawiasie jest dokładnie spadek o tyle pozycji.Czyli jestem kontem widmo.Oficjalnie mnie nie ma ,mogę robić co chcę.Wprowadxzacie jakieś badziewia,dodatki a poprawnego funkcjonowania tego co jest,nie potraficie ogarnąc.Jak ktoś zezłomuje flotę z konta ,które nie powinno istnieć jest jakieś odszkodowanie?