Szeryf [N-H] & NERWUS [N-H] & King Bruce Lee [N-H] & Maro [N-H] & Lordzik [N-H] vs. Mateo ~ 5 174 310.58%

• Pamiętaj, paczki kupisz, ale skilla NIGDY

No dokładnie, skila nigdy się nie kupi :) Nocki zarywacie, moony ściągacie, a skończyć akcji nawet nie potraficie :trollface: Coś Wam nie pykło z kredytobiorca i mruwa :D

Wesołych Świąt! :)

Przypomnij sobie ile Wy "skillowcy" flot potraciliście i powtapialiście, ale nikt tego na forum nie wrzucał, bo mają wywalone 8o Intera zabraknie, który codziennie zostawiał prezenty to tylko paczkowanie w granicach i nie na siłę Wam zostanie :foch:

Przypominam, że to Wy zaczęliście jakieś dziwne komentarze o granicach jak obrażone dzieci, które dały się nabrać ;) Głowa do góry, chłopaki nie płaczą 8)

• Ja już kiedyś pisałem, że jak ktoś pcha w siebie tyle kapuchy to z miejsca powinien być przenoszony do innego ogródka - np. na takie Kalyke, tam są odpowiednie chłopaki i by się wtedy wiedzieli co robić :) bo tak to średnio ta gra wyrównana kiedy jeden Piotruś postawi 65k gsów w kilka minut. Agresorom wypada pogratulować, bo odebrali sobie przedwczesny prezent świąteczny.

a to uważasz że agresorzy postawili swoja flotę bez paczek ? xDxDxD tutaj nie ma mowy o zwalaniu winy na atakujacych czy obronce bo wszyscy graja w ten sam sposób, bez paczek topka obecnie maxymalnie oscylowałaby w granicach 100kk pkt. a nie 1,7kkk, 1,1kkk 800kk czy 400kk pkt ;)

Dobra czyli według twego myślenia twierdzisz, że moja jest z paczek? To się grubo mylisz. :) bo akurat jest "wylatana". Jesli tak jestem postrzegany to cóż przeżyję z tą opinią.

Jako Twoj sasiad w układzie potwierdzam flota wylatana :D

• Każdy kto ma trochę oleju w głowie,potrafi sprawdzić które konto powstało z paczek.Wciskanie bajek ,że ten czy ten nie kupywał,po co?A już określanie jakiś granic przyzwoitości kuriozalne.Sprawa drugorzędna to to,że 10 osób bawi się na tym uni a reszta jest już tylko tłem.

• CAC

Chyba innej matematyki się uczylismy wtawiasz wykresy z przedziałem od 16 grudnia, a zsumowałeś to do jednego dnia przed starciem. Przed starciem był przetopiony czysty zysk z intera przezemnie i szeryfa. Prędzej nawet nie planowaliśmy niszczenia Blusika i nikt się pod to nie przygotowywał. No ale dobra skończmy już tą dyskusję. Wesołych Świąt. :kawa:

• Wszyscy pchamy ten sam wozek. Kazdy z nas spedza swoj cenny czas gapiac sie w statyczny ekran, wiekszosc nas za duzo.

Z okazji Swiat zycze nam wszystkim mniej nerwow i wiecej usmiechu. Niech chociaz czesci z nas noworocznym zyczeniem bedzie odlozyc ogame na polke.

A jesli juz zdecydujemy sie nadal marnowac zycie patrzac na cyferki to przegrywajmy z twarza i wygrywajmy z pokora.

Wesolych!

• Ja już kiedyś pisałem, że jak ktoś pcha w siebie tyle kapuchy to z miejsca powinien być przenoszony do innego ogródka - np. na takie Kalyke, tam są odpowiednie chłopaki i by się wtedy wiedzieli co robić :) bo tak to średnio ta gra wyrównana kiedy jeden Piotruś postawi 65k gsów w kilka minut. Agresorom wypada pogratulować, bo odebrali sobie przedwczesny prezent świąteczny.

a to uważasz że agresorzy postawili swoja flotę bez paczek ? xDxDxD tutaj nie ma mowy o zwalaniu winy na atakujacych czy obronce bo wszyscy graja w ten sam sposób, bez paczek topka obecnie maxymalnie oscylowałaby w granicach 100kk pkt. a nie 1,7kkk, 1,1kkk 800kk czy 400kk pkt ;)

Dobra czyli według twego myślenia twierdzisz, że moja jest z paczek? To się grubo mylisz. :) bo akurat jest "wylatana". Jesli tak jestem postrzegany to cóż przeżyję z tą opinią.

Patrzac na twoje przyrosty jest to bardzo mozliwe tylko problem jest w tym z kim grasz :P . W tej grze kazdy ma pewne zasady do anty ja np nie uznaje surowcow z kosmosu (paczki pushe) reszta jest dozwolna wiecie ze najwieksi obecnie paczkomaty tzw to dawni goscie co skupowali konta ?? Czy czyms to sie rozni dla mnie nie , rozumiem przeklikanie w us skorcenie itp ale tworzenie sury ktorej nie powinniennes miec hmmm nope nie dla mnie nie ganie was za paczkowanie bo mi to lotto ale ja np tego robic nie bede . A lot na paczkomata z synchro to poprostu proszenie sie o bencki i cieszcie sie ze bylo tylko 53k gs nie 100-200k

nice przyrost bezpaczkowy xDxDxD