dombri [EXP] vs. ODDAMSZYBKO [TEREFERE] ~ 150875.82% klikane PZt

• Tak w życiu i w grze jest podobnie wylewanie oleju na jezdnię jest przestępstwem tutaj firma określa regulaminy i co jest dozwolone a co nie, a my nie mamy na to wpływu tak samo jak na przepisy ruchu drogowego.

Jest mnóstwo przykładów bogatych którzy majątkiem szkodzą innym powiedzmy w ramach przepisów prawa ale po co to wypisywać.

Tutaj GF jak to firma chce zarobić a na paczkach ma największy zarobek

Fajnie jakby nikt nie ladował paczek ale to nierealne więc albo nie grasz wcale albo się baw i olej to na co nie masz wpływu

A nawet jak silniejszy przeniesie wszystkie planety w moje układy może nic nie wskórać bo mogę latać sobie między 2 lotkami dzielić flotę robić fsy na zawrócone stacjonuj itp nawet bez moonów można spokojnie latać z układu nie bojąc się o kontrę obronę itp

Bawmy się a to czy ktoś zbudował flotę za paczki trudno, ale nadal trzeba ją umieć wykorzystać trafić w czyjś błąd itp

A mówiąc o piłkarzach pomyśl ile jest zespołów napompowanych przez kasę szejków itp co też wypacza rywalizację przede wszystkim pomiędzy biedniejszymi i bogatszymi zespołami.

Jest jak jest grajmy i zlomujmy i bawmy się:)

Pozdrowienia dla wszystkich

• Po pierwsze wielkie gratulacje dla atakującego, jakkolwiek by tego nie dokonał efekt końcowy jest piorunujący i tu bez dwóch zdań należą mu się brawa.

Po drugie do obrońcy: niech odbudowuje zabawki i gra dalej, tego mu życzę z mojej strony. Jeśli nie, to i tak chciał oddać konto, więc teraz może odda szybciej :)

Trzeba pamiętać, że jest to tylko gra i zabawa, a forum starć tytanów po to byśmy mogli oglądać takie piękne starcia jak to. Komentarze, dociekania, spekulacje - na co to komu.

Jeszcze raz wielkie gratulacje. Zaś czekam na kolejne ST ! :)

DraGo

Uni:Kerberos (online)

Uni:Juno (offline)

Uni:Wezn (offline)

Uni:Japetus (offline)

Uni:10 (offline)

• że 150 tysięcy procent ? ło ja Cię ale bum.....gratki obrońca chyba nie SZO bo po co ? :P

Ex członek Yakuza na uni44.

uni Capella - off

uni Hydra - off

uni Wasat - off

uni Betelgeuse - off

uni Japetus - off

uni Merkur - off

uni Rhea - off

uni Juno - TOP 600

• Gratki ST, ilość PC robi już wrażenie:graty:, świetnie wykorzystany błąd obrońcy. Ciepłego przetopu.

Hahaha uwielbiam to.

Zaczęło się uni i wyścig paczkomatow, nowe uni i parędziesiąt tysięcy złotówek już włożone, minie miesiąc, paczkomaty dostaną gongi jak zwykle i pójdą na nowe uni i tak marionetki GF napędzają ten biznes, a Gameforge otwiera co miesiąc nowe uni co by paczkomaty miały gdzie hajs wydawać :trollface::0stars:

Olszynek stary dziadzie , ty jeszcze w to grasz . Myslalem ze takie dinozaury to juz umarly.

Jeszcze dycham xD trochę :trollface:

A Ty kto ? ^^

• z tego co widzę to nie PZ wyklikany tylko nie odebrany :lool:

ale co poradzić jak obrońca dał dupy

agresorowi zostaje pogratulować za chęci

"Nie jestem tym, kim byłem"

:fa:"Jeśli mnie powalisz, stanę się potężniejszy niż możesz to sobie wyobrazić":fa: