Posts by olszyn4
-
-
Graty Marek, eleganckie trafienie, a prawie już dałeś o sobie zapomnieć ^^
Przetapiaj.
Cannabisowi SzO jak najbardziej
-
Gratki ST, ilość PC robi już wrażenie
, świetnie wykorzystany błąd obrońcy. Ciepłego przetopu.
Hahaha uwielbiam to.
Zaczęło się uni i wyścig paczkomatow, nowe uni i parędziesiąt tysięcy złotówek już włożone, minie miesiąc, paczkomaty dostaną gongi jak zwykle i pójdą na nowe uni i tak marionetki GF napędzają ten biznes, a Gameforge otwiera co miesiąc nowe uni co by paczkomaty miały gdzie hajs wydawać
-
Ło ranyści ile gwiazdek!!!
Nie wiem czy wszyscy flociarze z tego uni razem wzięci daliby temu radę. Z taką siłą, to i ja nielot bym polatał.
włożysz parędziesiąt koła w grę to też będziesz miał
To nie gracz tylko paczkomat ^^^^
nie tylko
paczkomat ekonom i flociarz
Nie jesteś ani ekonomem ani flociarzem. Ekonom cierpliwie zbiera surowce na kopalnie, a flociarz buduje statki z eko i z zysków z starć. Ty po prostu klikasz za anty. Jesteś marionetką GF.
Krótko i dobitnie.
Piona
-
Ło ranyści ile gwiazdek!!!
Nie wiem czy wszyscy flociarze z tego uni razem wzięci daliby temu radę. Z taką siłą, to i ja nielot bym polatał.
włożysz parędziesiąt koła w grę to też będziesz miał
To nie gracz tylko paczkomat ^^^^
-
"Na ogół" to nie to samo co "zawsze":D jeszcze raz gratulacje
Masz rację, pozdro z tacierzynskiego, ubijajcie co się da zanim wrócę
//zmniejszyłam drzewko z cytatów//Neferet
-
Brawo:) Duck dobrze się pilnuje na ogół tym bardziej ten STek ma prawo cieszyć oko. SzO Duck!
Hahaha widzę, że humor Ci dopisuje
Graty atakierowi, obrońca jeszcze sporo musi się nauczyć.
-
Hahahaha ależ to RW cieszy oko
Pan Lodbrok to wyjątkowo chamski i prostacki Winter, często nie logował również po 3ciej, a po skanie unosił się i wypisywał na priv mega śmieci o tym jaki jest dobry i o ile jest wyżej niż inni.
Ładnie wygląda na PZcie, pasuje mu.
Ekipie atakierow jak najbardziej graty,
przetapiajcie bo macie co, bez żadnych złośliwości.
P.S.
Ciekawe jak odpowiedzą chłopaki z Winter
-
Graty, następnym razem daj lekki sprzęt w jednym slocie i ciężki w drugim, będzie lepiej.
Pozdro
-
Hahaha widzę nic się tutaj nie zmienia
Xin z kim Ty tutaj dyskutujesz, tego Pana nie przeskoczysz bo on wie wszystko o wszystkich i nawet jak nie wie o co chodzi to i tak ma rację
Graty podstawki, przetapiajcie.
-
Graty NaZz, widzę, że wróciłeś do nałogu
Oraj i przetapiaj.
-
-
Ładny procent i zysk jak na świeże uni.
Przetapiajcie bo jest co
-
Trafilo sie slepej kurze ziarno a kiedy wbiles lotka w uklad dla potencjalnej obrony sojusznika tak z tego ukladu wylatywalem jak chcialem i jedynie na falandze patrzyliscie co odpierdzielam
dalem sie zlapac na podstawke jednym z kilku slotow to juz moj blad ale Wy to serio lamusy jestescie i podniecacie sie pierwszym lepszym RW
Graty SowiaK przetapiaj
A co do tego zerowca to się nie przejmuj, on wszędzie się wciska i wszystkim wypisuje jaki nie jest dobry i gdzie to on nie latał, ale za każdym razem kłamie, już go Wintery wyjaśniły
Ale Kamil zawsze wie lepiej
Obrońcy Kilof i dalej do kopalni
-
Bora lamko Ty dalej klikasz ?
-
Kamilku u nas nie ma sprzedawanych kont, szukaj takich w swoim otoczeniu, i jak pisali wyżej, serio masz jakąś manie, wszedzie widzisz oszustów i łączysz fakty tylko w tym kierunku, ja łączę fakty tak, ze itachi po długim upie wrócił z nadzieją na chęci do gry, ale zamulił a kaps to wykorzystał i tyle...
Szkoda itachi ale cóż zrobić, odbić piłki nie ma jak bo GF nie dał jeszcze możliwości łapania niebieskich
Kaps graty, nie przetapiaj bo to ma wrócić do nas
Szturman zostaw to gów** w spokoju bo to śmierdzi już na kilku uniwersach
To tylko mały pionek, który wszędzie wszystkim się odgraża i snuje swoje teorie bo ma nudne życie
-
Graty lamko bo siadło tłusto,
przetopisz kiedy indziej a teraz się skup na piłeczce, w zimę będzie czas klikać
Obrońcy chyba już się nie chce grać jak kiedyś.
-
za stary już jestem, żeby od nowa zaczynać, zostanę na starych śmieciach jednak
-
-
Jeśli chodzi o te 377k pc to mała strata, zaraz się odrobi zwłaszcza,że głowa zebrał 100k reca tylko, bardziej mnie interesuje o kim ty Spider piszesz,że gra ?
Bo Ty wegetujesz a nie grasz, wasz sojusz został wyjaśniony na tapecie dawno temu jak wasz kolega próbował skupić co się na uni tylko da
A jeśli chodzi cupida, nie każ mi znowu ściągać urlopu, ostatnio jak zobaczyles lotkę w US to szybciutko na urlopik uciekłeś
@I am back
Miło że jesteś mój największy fanie, popytalem o Ciebie na Rosali trochę, czemu NIKT Cię nie lubi ?
^^
Kamilu