jestem na NIE
Posts by kermit
-
-
Libacja była taka, że nic nie pamiętam.
-
-
mi nie zalicza
Wyszpieguj planety (10)
-
Masz rację, wypada raczej Tobie pogratulować
Widać nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, "nie ma co gratulować ci cierpliwości" tylko tyle wynika z mojego powyższego posta,
-
ustrzelić kermita też trzeba cierpliwości,
A dziekuję, nie ma co gratulować atakierowi, nawaliłem sie i zasnąłem przed telewizorem, obudziłem się 10 minut po wszystkim. Każdy by to wykorzystał nawet Top 500. Flo stała ponad godzine.
Taka strata to nie strata.
pozdrawiam wszystkich szpiegujących
[mod='Neferet']Poprawiłam na ładniejszy wyraz[/mod]
-
edit: Wiem ze ich lubisz to do nich plakales ze cie farmie
Trzy ataki z czego dwa bez zysku a nawet ze stratą to nie farmienie. Faktycznie raz ich prosiłem o pomoc.
-
Jedna osoba wspomniała tutaj o zmniejszeniu pz.
Nie wiem jak to się to ma to pozostałych wypowiedzi w tym temacie. Jest o sondach i zwiększeniu pz.
Może przeczytaj cały temat kermit .
Czytałem! To, że wspomniała jedna osoba oznacza, że jest też zainteresowanie takim rozwiązaniem. Ale Ty standardowo posłuchałaś tylko swoich tworząc ankiete.
-
Ale bol dupy
Porażająca inteligencja.
Przed winterami nie uciekałem, wręcz przeciwnie, Starka, Ciame, Amsteila szanuje i lubię od początku Libry. Ty dla mnie nie jesteś Winterem, Ty tylko niecałe 2 lata temu kupiłeś/dostałeś konto najlepszego Malacka, który tez był prawdziwym Winterem.
-
Ankieta została rozesłana.
Potrwa do niedzieli, 3 kwietnia do godziny 14:00.
Witam,
proszę o wyjaśnienie dlaczego w ankiecie nie zostało uwzględnione zmniejszenie PZ? Czy to ankieta tylko pod winter? Tak to wygląda.
Przypominam, że w fuzji było do wyboru uni z większym PZ. Dlaczego obecni zwolennicy zwiększania PZ go nie wybrali? czyżby ze strachu, że takie uni wybiorą flociarze, być może lepsi od nich?
-
Mysle ze uczciwa propozycja, co Wy na to?
WrednaDziewczyna? Cinek ? Wuja ? Craft ?
Cztery osoby będą decydować o konfiguracji uni/????
-
na NIE
-
mi pasuje tak jak jest wiec zmiany na NIE
-
Chwila chwila, cos sie tu nie zgadza albo nie umiem liczyc po kolei
a gdzie 58?
-
Ja jestem na tak jeśli chodzi o wydobycie i badania. Jeśli chodzi o floty to libra jest już takim dziadkiem, że raczej floty powinny spowalniać
-
No, cóż. Wpierdziel i tyle, zamieszanie w pracy sprawiło, że zapomniałem o ogame i ustrzelić mógł każdy bo stało ponad 1,5h
-
za 2 dni to zmienią na 4 dopałki 80% energii
p.s. to jest największym kurest...... (reszta wykropkowana)
-
No za 225k anty to wykupisz go raczej na dłużej niż 5 dni
to nie ma znaczenia, słowo jest droższe od pieniędzy (antymaterii)
na początku eventu zasady i nagrody były inne
-
Chodzi o zasady, których nie zmienia się w trakcie gry.
A co jeśli ja od początku eventu realizowałem zadania tylko dla tego, ze miałem dostać mechanika na 5 dni?
-
Dobrze, że napisał, bo przynajmniej inni sprawdzą, czy im nagroda została dopisana do konta... nie każdy może zauważyć ubytek
Właśnie taka była przyczyna wątku.