No cóż! Alkohol i ogame nie ida w parze.
Gratuluje ustrzelenia.
No cóż! Alkohol i ogame nie ida w parze.
Gratuluje ustrzelenia.
jestem na NIE
Libacja była taka, że nic nie pamiętam.
mi nie zalicza
Wyszpieguj planety (10)
Masz rację, wypada raczej Tobie pogratulować
Widać nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, "nie ma co gratulować ci cierpliwości" tylko tyle wynika z mojego powyższego posta,
ustrzelić kermita też trzeba cierpliwości,
A dziekuję, nie ma co gratulować atakierowi, nawaliłem sie i zasnąłem przed telewizorem, obudziłem się 10 minut po wszystkim. Każdy by to wykorzystał nawet Top 500. Flo stała ponad godzine.
Taka strata to nie strata.
pozdrawiam wszystkich szpiegujących
[mod='Neferet']Poprawiłam na ładniejszy wyraz[/mod]
edit: Wiem ze ich lubisz
to do nich plakales ze cie farmie
Trzy ataki z czego dwa bez zysku a nawet ze stratą to nie farmienie. Faktycznie raz ich prosiłem o pomoc.
Jedna osoba wspomniała tutaj o zmniejszeniu pz.
Nie wiem jak to się to ma to pozostałych wypowiedzi w tym temacie. Jest o sondach i zwiększeniu pz.
Może przeczytaj cały temat kermit .
Czytałem! To, że wspomniała jedna osoba oznacza, że jest też zainteresowanie takim rozwiązaniem. Ale Ty standardowo posłuchałaś tylko swoich tworząc ankiete.
Ale bol dupy
Porażająca inteligencja.
Przed winterami nie uciekałem, wręcz przeciwnie, Starka, Ciame, Amsteila szanuje i lubię od początku Libry. Ty dla mnie nie jesteś Winterem, Ty tylko niecałe 2 lata temu kupiłeś/dostałeś konto najlepszego Malacka, który tez był prawdziwym Winterem.
Ankieta została rozesłana.
Potrwa do niedzieli, 3 kwietnia do godziny 14:00.
Witam,
proszę o wyjaśnienie dlaczego w ankiecie nie zostało uwzględnione zmniejszenie PZ? Czy to ankieta tylko pod winter? Tak to wygląda.
Przypominam, że w fuzji było do wyboru uni z większym PZ. Dlaczego obecni zwolennicy zwiększania PZ go nie wybrali? czyżby ze strachu, że takie uni wybiorą flociarze, być może lepsi od nich?
Mysle ze uczciwa propozycja, co Wy na to?
WrednaDziewczyna? Cinek ? Wuja ? Craft ?
Cztery osoby będą decydować o konfiguracji uni/????
na NIE
mi pasuje tak jak jest wiec zmiany na NIE
Ja jestem na tak jeśli chodzi o wydobycie i badania. Jeśli chodzi o floty to libra jest już takim dziadkiem, że raczej floty powinny spowalniać
No, cóż. Wpierdziel i tyle, zamieszanie w pracy sprawiło, że zapomniałem o ogame i ustrzelić mógł każdy bo stało ponad 1,5h
za 2 dni to zmienią na 4 dopałki 80% energii
p.s. to jest największym kurest...... (reszta wykropkowana)
No za 225k anty to wykupisz go raczej na dłużej niż 5 dni
to nie ma znaczenia, słowo jest droższe od pieniędzy (antymaterii)
na początku eventu zasady i nagrody były inne
Chodzi o zasady, których nie zmienia się w trakcie gry.
A co jeśli ja od początku eventu realizowałem zadania tylko dla tego, ze miałem dostać mechanika na 5 dni?