Posts by kermit

Witam,

chciałem zgłosić błąd gry dotyczący systemu nagród , a więc dzisiaj odebrałem

nagrody z rangi 4tej, niestety jednej z nich nie dostałem (mechanik na 5 dni),

Ticket zgłoszony, aktywny sztab od początku eventu.

czasem ważny jest CZAS w którym zdobędziemy ten "skracacz"... oczekiwanie na udaną ekspedycję, czy event mija się wówczas z celem.

Dlatego nie powinniście brać pod uwagę w tym temacie niczego innego niż dopalacze sury. Cała reszta ma dla każdego z nas inną wartość zależną od sytuacji w której się znajduje.

żeby w tym evencie było od razu astro x2

to nie miało by sensu, chyba błędnie opisałem moje przemyślenia i stały się nie zrozumiałe. A więc jeszcze raz:

ktoś ma astro na 25lvl (większość graczy) i stwierdza, ze nie ma sensu zbierać na kolejny lvl 2 miesiące a potem czekać pół roku na zbadanie i kolejny 4 miesiące i rok na zbadanie.

i nagle dostaje 26 lvl bez większego wysiłku z nagrody - punkty marne w porownaniu do doku bo tylko 15kk, trampoliną w statach bym tego nie nazwał.

ale jestem pewny, ze każdy zbadałby kolejny poziom już własnymi siłami

Muniek gamoniu, kermit sobie z Ciebie jaja robi.

Szczerze nie robiłem sobie jaj.

Topka światowa już przetasowana od ponad roku, od wersji 7 i 3 poziomów doku w nagrodach.

Każdy z nas stanął z rozwojem astro na jakimś poziomie ale nie wierzę, żeby znalazł się idiota, który stwierdzi mając parzyste astro, że nie robi kolejnego?

a ja liczę na to, że w nagrodach będzie +1 lvl astro.

Co za tym idzie? Większa mobilizacja dla wszystkich, żeby zbadać jeszcze jeden poziom, więcej sury na fs-ach (zachęta dla flociarzy), częstsze wymiany sury u handlarza, a przede wszystkim miliony wydanej anty na skrócenie i zakończenie, no bo kto by czekał pół roku.

pozdrawiam wszystkich