Dobrze, że napisał, bo przynajmniej inni sprawdzą, czy im nagroda została dopisana do konta... nie każdy może zauważyć ubytek
Właśnie taka była przyczyna wątku.
Dobrze, że napisał, bo przynajmniej inni sprawdzą, czy im nagroda została dopisana do konta... nie każdy może zauważyć ubytek
Właśnie taka była przyczyna wątku.
Witam,
chciałem zgłosić błąd gry dotyczący systemu nagród , a więc dzisiaj odebrałem
nagrody z rangi 4tej, niestety jednej z nich nie dostałem (mechanik na 5 dni),
Ticket zgłoszony, aktywny sztab od początku eventu.
Wiesiek
Michael Jordan
czasem ważny jest CZAS w którym zdobędziemy ten "skracacz"... oczekiwanie na udaną ekspedycję, czy event mija się wówczas z celem.
Dlatego nie powinniście brać pod uwagę w tym temacie niczego innego niż dopalacze sury. Cała reszta ma dla każdego z nas inną wartość zależną od sytuacji w której się znajduje.
żeby w tym evencie było od razu astro x2
to nie miało by sensu, chyba błędnie opisałem moje przemyślenia i stały się nie zrozumiałe. A więc jeszcze raz:
ktoś ma astro na 25lvl (większość graczy) i stwierdza, ze nie ma sensu zbierać na kolejny lvl 2 miesiące a potem czekać pół roku na zbadanie i kolejny 4 miesiące i rok na zbadanie.
i nagle dostaje 26 lvl bez większego wysiłku z nagrody - punkty marne w porownaniu do doku bo tylko 15kk, trampoliną w statach bym tego nie nazwał.
ale jestem pewny, ze każdy zbadałby kolejny poziom już własnymi siłami
Muniek gamoniu, kermit sobie z Ciebie jaja robi.
Szczerze nie robiłem sobie jaj.
Topka światowa już przetasowana od ponad roku, od wersji 7 i 3 poziomów doku w nagrodach.
Każdy z nas stanął z rozwojem astro na jakimś poziomie ale nie wierzę, żeby znalazł się idiota, który stwierdzi mając parzyste astro, że nie robi kolejnego?
a ja liczę na to, że w nagrodach będzie +1 lvl astro.
Co za tym idzie? Większa mobilizacja dla wszystkich, żeby zbadać jeszcze jeden poziom, więcej sury na fs-ach (zachęta dla flociarzy), częstsze wymiany sury u handlarza, a przede wszystkim miliony wydanej anty na skrócenie i zakończenie, no bo kto by czekał pół roku.
pozdrawiam wszystkich