Ale bol dupy
kermit ja wiem ze cie boli ze sie nie udalo uciec z winterowego uni ale daj juz sobie spokoj D
Ale bol dupy
kermit ja wiem ze cie boli ze sie nie udalo uciec z winterowego uni ale daj juz sobie spokoj D
Ale bol dupy
Porażająca inteligencja.
Przed winterami nie uciekałem, wręcz przeciwnie, Starka, Ciame, Amsteila szanuje i lubię od początku Libry. Ty dla mnie nie jesteś Winterem, Ty tylko niecałe 2 lata temu kupiłeś/dostałeś konto najlepszego Malacka, który tez był prawdziwym Winterem.
60%, nie.
Jedna osoba wspomniała tutaj o zmniejszeniu pz.
Nie wiem jak to się to ma to pozostałych wypowiedzi w tym temacie. Jest o sondach i zwiększeniu pz.
Może przeczytaj cały temat kermit .
Czytałem! To, że wspomniała jedna osoba oznacza, że jest też zainteresowanie takim rozwiązaniem. Ale Ty standardowo posłuchałaś tylko swoich tworząc ankiete.
edit: Wiem ze ich lubisz
to do nich plakales ze cie farmie
Trzy ataki z czego dwa bez zysku a nawet ze stratą to nie farmienie. Faktycznie raz ich prosiłem o pomoc.
Jedna osoba wspomniała tutaj o zmniejszeniu pz.
Nie wiem jak to się to ma to pozostałych wypowiedzi w tym temacie. Jest o sondach i zwiększeniu pz.
Może przeczytaj cały temat kermit .
Czytałem! To, że wspomniała jedna osoba oznacza, że jest też zainteresowanie takim rozwiązaniem. Ale Ty standardowo posłuchałaś tylko swoich tworząc ankiete.
Ruda jak mogłaś nie lobbować, opcji zmniejszenia % skoro władca ulicy sezamkowej Cię o to tak ładnie prosił... Dobrze, że gs na szczęście nie interesują się pezetem, a przy tym są bardzo towarzyskie i tanie w utrzymaniu. Myślę, Kermi, że nam pójdzie szybciej ich stawianie niż Tobie odbudową obrony Są takie maści kermit , które pomogą w problemie.
Spolecznosc uni wybrala Mi to w sumie nie robi roznicy. Po prostu trzeba bedzie zaczac farmic zamiast zlomowac
graty ciap spamu do wszystkich graczy o 50% zlomu. Za okolo 2 miesiace widzimy sie na u68. Konto z aqua sie marnowalo to teraz bedzie z niego jakis pozytek
Obiecuje Ci 100% mojego zaangazowania
Spolecznosc uni wybrala
Mi to w sumie nie robi roznicy. Po prostu trzeba bedzie zaczac farmic zamiast zlomowac
graty ciap spamu do wszystkich graczy o 50% zlomu. Za okolo 2 miesiace widzimy sie na u68. Konto z aqua sie marnowalo to teraz bedzie z niego jakis pozytek
Obiecuje Ci 100% mojego zaangazowania
Idzie więcej niż jedno A póki co, kiedy ciap zdejmujesz urlop na zenith? kermit Ciebie też zapytuje
Coś można by zmienić
Witom nowe uni )
Jako przybysze chcemy zaproponować wprowadzenie ładowności sond ? Co Wy na to? Widzę, że podzielone są zdania- ale może coś się zmieniło
Jak chcieliście ładowności sond było wybrać uni gdzie to jest
Pozdrawiam
Ja proponuję wyłączenie paczek
Pięknie napisane...
Padło tylko pytanie, a Wam się jakieś bóle włączają ....