Ale bol dupy
kermit ja wiem ze cie boli ze sie nie udalo uciec z winterowego uni ale daj juz sobie spokoj D
Ale bol dupy
kermit ja wiem ze cie boli ze sie nie udalo uciec z winterowego uni ale daj juz sobie spokoj D
Ale bol dupy
Porażająca inteligencja.
Przed winterami nie uciekałem, wręcz przeciwnie, Starka, Ciame, Amsteila szanuje i lubię od początku Libry. Ty dla mnie nie jesteś Winterem, Ty tylko niecałe 2 lata temu kupiłeś/dostałeś konto najlepszego Malacka, który tez był prawdziwym Winterem.
Do zobaczenia kermit
edit: Wiem ze ich lubisz to do nich plakales ze cie farmie
60%, nie.
Jedna osoba wspomniała tutaj o zmniejszeniu pz.
Nie wiem jak to się to ma to pozostałych wypowiedzi w tym temacie. Jest o sondach i zwiększeniu pz.
Może przeczytaj cały temat kermit .
Czytałem! To, że wspomniała jedna osoba oznacza, że jest też zainteresowanie takim rozwiązaniem. Ale Ty standardowo posłuchałaś tylko swoich tworząc ankiete.
Gdybyś obserwował inne tematy to byś wiedział że jedna wypowiedź to nie podstawa by ankietować daną konfiguracje na uniwersum.
edit: Wiem ze ich lubisz to do nich plakales ze cie farmie
Trzy ataki z czego dwa bez zysku a nawet ze stratą to nie farmienie. Faktycznie raz ich prosiłem o pomoc.
Bez zysku? Dobre Bez zysku to dopiero beda. A plakales najpierw za same skany a potem za kazdym razem gdy flota wracala na fali Teraz bedziesz mogl sobie poplakac tylko na forum
Jedna osoba wspomniała tutaj o zmniejszeniu pz.
Nie wiem jak to się to ma to pozostałych wypowiedzi w tym temacie. Jest o sondach i zwiększeniu pz.
Może przeczytaj cały temat kermit .
Czytałem! To, że wspomniała jedna osoba oznacza, że jest też zainteresowanie takim rozwiązaniem. Ale Ty standardowo posłuchałaś tylko swoich tworząc ankiete.
Ruda jak mogłaś nie lobbować, opcji zmniejszenia % skoro władca ulicy sezamkowej Cię o to tak ładnie prosił... Dobrze, że gs na szczęście nie interesują się pezetem, a przy tym są bardzo towarzyskie i tanie w utrzymaniu. Myślę, Kermi, że nam pójdzie szybciej ich stawianie niż Tobie odbudową obrony Są takie maści kermit , które pomogą w problemie.
Zakończyliśmy wczoraj głosowanie w ankiecie.
Uniwersum pozostaje przy obecnych parametrach.
No nic, parę k gs zawsze można postawić i będzie git.
Spolecznosc uni wybrala Mi to w sumie nie robi roznicy. Po prostu trzeba bedzie zaczac farmic zamiast zlomowac graty ciap spamu do wszystkich graczy o 50% zlomu. Za okolo 2 miesiace widzimy sie na u68. Konto z aqua sie marnowalo to teraz bedzie z niego jakis pozytek Obiecuje Ci 100% mojego zaangazowania
Spolecznosc uni wybrala Mi to w sumie nie robi roznicy. Po prostu trzeba bedzie zaczac farmic zamiast zlomowac graty ciap spamu do wszystkich graczy o 50% zlomu. Za okolo 2 miesiace widzimy sie na u68. Konto z aqua sie marnowalo to teraz bedzie z niego jakis pozytek Obiecuje Ci 100% mojego zaangazowania
Idzie więcej niż jedno A póki co, kiedy ciap zdejmujesz urlop na zenith? kermit Ciebie też zapytuje
Witom nowe uni )
Jako przybysze chcemy zaproponować wprowadzenie ładowności sond ? Co Wy na to? Widzę, że podzielone są zdania- ale może coś się zmieniło
Coś można by zmienić
Witom nowe uni )
Jako przybysze chcemy zaproponować wprowadzenie ładowności sond ? Co Wy na to? Widzę, że podzielone są zdania- ale może coś się zmieniło
Jak chcieliście ładowności sond było wybrać uni gdzie to jest
Pozdrawiam
Ja proponuję wyłączenie paczek
Ja proponuję wyłączenie paczek
Pięknie napisane...
Padło tylko pytanie, a Wam się jakieś bóle włączają ....