chodzi ci o pay2winozę złośliwą czy zespół Pushera-BlindAdmina?
Posts by zabity
-
-
chyba towarzystwo top1 pushera ci nie służy
-
-
to żeś pan nieco uspokoił tę część galaktyki ^^
-
-
-
-
-
-
brawka
koniec nocy musiał przyjść ale ważne że sprawa załatwiona w sposób kulturalny 
-
napalą? kto napali?
-
Pewnie pilnowane jest dopiero po wysłaniu ticketu, ale kto chwali się handlem dla osób trzecich?
w takim razie nie zawracałbym sobie tym głowy. obopólna zgoda stoi nad wszelkim prawem i tyle
-
mnie ciekawi w jaki sposób jest pilnowane przestrzeganie owego przelicznika - czy to jakaś forma pustego w środku panoptykonu?
-
a co tu się wygrywa w ogóle?
-
rozbiję się na moonie kolegi u którego podstawię swoją flotę
nie pojmuję, możesz wyjaśnić co to za sztuczka? można rozbić swoją flotę o swoją flotę?
ps. jeśli robisz to m.in. dla deuteru to wg opisu i tak zostaniesz z ciężkim sprzętem czyli najgłodniejszym.
mt zjada śmiesznie mało (i szybsze expy niż dt), podobnie lmy (tyle samo) przy czym można je złomować farmiąc idlowe bunkry
-
Display More
hmm gdyby się usuwało 7 dni to by nie miało szansy przejść na (i) chyba że klika usuń, nieaktywność liczy się od następnego dnia i ostatnia doba przed usunięciem to już jest (i). kurde, tego nie jestem pewien
Tu chyba albo trolujesz albo naprawde masz za dużo wolnego czasu i już z każdego badziewia próbujesz robic sensację. Na serwerach są setki kont które powinny się skasować a nie kasuja się od lat. Niektóre bany nawet są po kilka lat bez kasacji. Odłamki na niektórych serwerach stoją po 2 , 3 lata bez kasacji. Już o cmentarzach nie mówię. Idlak to idlak. Raz się skasuje raz nie , cuda się tu z nimi dzieją więc nie szukaj dziury w całym. Zniknął to zniknął. I po co temat drążyć. I tak się nie dowiesz.
Kolejna sprawa - MMO aktualizuje urlopy, bany, przejścia na idlaka, kasację czy powroty z cmentarza z opóźnieniem chyba 24h jak nie większym. I tyle w temacie.
Skup się na poważniejszych problemach jak boty, bugi, multi czy brak banów jeśli już szukasz sensacji a nie na żarciu lf czy znikających kontach.
oho? nie szukam sensacji tylko odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, jeśli wpis na forum to dla ciebie sensacja to kiepska sprawa.
"Zniknął to zniknął. I po co temat drążyć. I tak się nie dowiesz." - cudowne podejście.
"boty, bugi, multi czy brak banów" to są kwestie do supportu a nie do roztrząsania na forum. poza tym kwestia gustu co dla kogo jest istotne.
po prostu mnie ignoruj jeśli cię irytuję i będzie wszystko w porządku. -
Ogólnie te formy co mało co dają.
koval jeśli dobrze mniemam jesteś nowy (sojusz S_S ?) więc możesz nie mieć świadomości że prawdziwa moc form życia ujawnia się w późniejszej fazie gry i większej ilości planet i w dłuższej perspektywie
Wystarczy z głową rozbudować formy życia.
Tak żeby odblokować ostatni slot i jedzenia było 0...
to każdy wie, ale w takim razie po co żarcie jako zasób? strzelam że zamysł był taki żeby właśnie manipulować jakoś technologiami na różnych planetach przesyłając jadło z jednej na drugą, ale w praktyce sam widzisz że i twoja rada by utrzymywać jedzenie na poziomie 0 jest lepsza niż kumulowanie tego syfeksu :p developerom coś nie pykło, a że w ogame prędkość zmian jest równa ruchom płyt tektonicznych toteż jesteśmy sobie w takiej sytuacji
Ja nadal uwazam ze pożywnienie lepiej zostawic w spokoju czy ukryć. To jest jedynie po to by symulować ilość ludzi i ją regulowac poprzez nasycenie.
to jest lekka wersja przebudowy systemu i mi się podoba. albo coś w tym stylu albo budowanie na już istniejącym systemie i usensownienie istniejącego zasobu poprzez wprowadzenie wymiany. jeśli nie wymiana na surki (bo może zmniejszyłoby to popyt na pakiety) to wymiana miliarda na losowy przedmiot raz dziennie brzmi imho całkiem sensownie.
cięższa wersja przebudowy systemu to już by było dorzucanie funkcji ludności, bo aktualnie odpowiadają jedynie za odblokowanie slotów techów, a gdyby generowali podatki albo politykę albo wpływali na wydobycie tooooo...
-
hmm gdyby się usuwało 7 dni to by nie miało szansy przejść na (i) chyba że klika usuń, nieaktywność liczy się od następnego dnia i ostatnia doba przed usunięciem to już jest (i). kurde, tego nie jestem pewien
-
w tajemniczy sposób niektórzy gracze znikają zanim nawet pojawi im się (I) przy nicku.
inni natomiast wiszą sobie z (I) w nieskończoność. wiem że ten drugi przypadek to może powstać gdy gracz dokonał zakupu anty.a tu przykład pierwszej sytuacji:

gościu zniknął po kilku dniach od zszarzenia a ja już tęsknię. no i nie jest to odosobniony przypadek.
pytania moje: czemu tak się dzieje? czy proces usuwania kont jest zautomatyzowany czy ręczny? i czy można w jakiś sposób sprawdzić czy dany gracz z (I) kiedykolwiek zniknie czy to jakaś rodo tajemnica i nikt nie wie?
mój sąsiad trwa w szarzyźnie ponad miesiąc, a wiki mówi:
Player accounts marked as inactive will be deleted after 35 days, but not if they had some unspent Dark Matter (paid for with real life money) remaining or a subscription for any officer(s) remaining. -