Scam na promce AM

• dlaczego na uniwersum np. Grus , które ma 372 dni AM na promocji jest 40%

Masz odpowiedź (testowali ,,po cichu,,)

Od 12.02.2026 r. do 16.02.2026 r. będziemy testować naszą nową ofertę Happy Hour!

Indywidualne promocje przy zakupie Antymaterii dostępne będą na wszystkich serwerach.

Zwykle działa to tak, że im masz ,,wiekszy obrót,, anty tym większe bonusy. Może to dotyczy gracza a może calego serwera, dowiemy się... i kij im w ryj.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

,,Nie prowokuj! Brakuje ci rozrywki, to kup sobie granat (taki owoc),, Crysis

• dlaczego na uniwersum np. Grus , które ma 372 dni AM na promocji jest 40%

Masz odpowiedź (testowali ,,po cichu,,)

Od 12.02.2026 r. do 16.02.2026 r. będziemy testować naszą nową ofertę Happy Hour!

Indywidualne promocje przy zakupie Antymaterii dostępne będą na wszystkich serwerach.

Zwykle działa to tak, że im masz ,,wiekszy obrót,, anty tym większe bonusy. Może to dotyczy gracza a może calego serwera, dowiemy się... i kij im w ryj.

mordko, ten temat jest z soboty :D

"Stado baranów prowadzone przez lwa jest groźniejsze niż stado lwów prowadzone przez barana."

• mordko, ten temat jest z soboty :D

12.02-16.02.2026r. Indywidualna oferta HH! 🔥

Po co zakładać nowy temat do dyskusji skoro twoj tytuł idealnie pasuje do tematu ktory poruszam - nowej wspaniałej promocji AM spersonalizowanej.

Masz nowy niezwykle wkurzający licznik na godzine, jak w jakieś taniej grze mobilnej.

Geto-more-now-xd.png

Brakuje tu tylko jakieś wyskakującej ,,kreatywnej,, reklamy AI np. z kotami. Aż mi się przypomina komunikat jesteś 100.000.000 klientem - wyjlij email aby odebrać nagrodę :trollface:

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

Edited 5 times, last by Crysis ().

• A ja nie mam takiego gowna dziwne.

• Po co zakładać nowy temat do dyskusji skoro twoj tytuł idealnie pasuje do tematu

moje myśli dokładnie :)
    mam lekkie obawy że to nowe narzędzie pogłębiania przepaści ekonomicznych typu im więcej kupujesz tym lepiej zakrojona oferta.
    miałem około północy ten licznik i bonus +60% do AM

• Jak kogoś też irytuje wyskakujący ,,doomsday clock,, (do końca promocji AM), to ustaliłem jak go wygodnie ukryć:

W uBlockOrigin i w moich filtrach wpisać:

Code
    1. ogame.gameforge.com###eventCountdownBox

Znika to gowno:

Geto-more-now-xd.png

A baner promocji po prawej zostaje.

• Przyłączam się do opinii, że mamy do czynienia z wyjątkowym gó..nem, a promocje 40 czy 100% nie są warte jakiejkolwiek uwagi, bo to standardowe ceny a nie jakieś spersonalizowane oferty.

Dodatkowo w kwestii AM, druga tak zwana promocja (event) 9x więcej antymaterii nie bez przyczyny jest podany w tym samym czasie. Był jeden dzień gdy wpadało sporo antymaterii (do ok 100k AM), później praktycznie nie można było znaleźć AM przez prawie całą sobotę "0" na sto kilkadziesiąt lotów! A więc gracze się zmęczą i w końcu coś kupią. Wygląda na to że problem się pogłębia - coraz bardziej ograniczają darmowy dostęp do AM na rzecz wymuszania jego zakupu poprzez nielegalne majstrowanie przy algorytmach gry. Czas się powolutku zwijać z udziału w takich pseudopromocjach w ramach tej gry.

• U mnie to wyskakiwało raz dziennie po pierwszym loginie po 00:00 gdy pograłem ponad minunę. Na nowych uni dawali 50%, a na starych 100%, pierwszym razem też chyba miałem 40%. Teraz mam to zablokowanie w uBlockOrigin.

Ogólnie bardzo tania psychologiczna zagrywka, ale ktoś zawsze połknie haczyk. :trollface:

I nie mówie o sytuacji gdy ten ktoś faktycznie planował kupić AM.