mnie ciekawi jak wam wychodzą takie ogromne liczby maksymalnych findów - czy to efekt takich ogromnych bonusów z badań form życia czy coś innego?
u mnie na uni delphinus to wygląda tak:
jak się to ma do 460mln metalu u Majchera? toż to jakieś 350% więcej. mógłbyś pokazać jak powyższa tabelka wygląda u ciebie?
co do znalezisk to nie widzę jakichś specjalnych tendencji:
brak eventu pozostaje w mniej więcej tej samej relacji do znalezisk surowców (~1:1 z lekką przewagą dla surki).
widziałem też już podobny wątek gdzieś na angielskim forum, gdzie gość twierdził, że im większe ma bonusy do expów z form życia tym mniejsze rezultaty. Jeśli bug miałby być gdzieś to właśnie tutaj, choć i to niepewne, zważywszy że rachunek prawdopodobieństwa w przypadku zrandomizowanego zjawiska zawsze będzie miał tendencję do "klastrowania się" wyników, przynajmniej z ludzkiej perspektywy gdzie mózg nasz będzie się doszukiwał tendencji, a jeśli jest to mózg polski, to złych tendencji ;p
grając adwokata diabła zwróciłbym uwagę na:
a) może to ogame tracker ma jakieś niedociągniecia
b) może inny gracz zaczął słać expy tam gdzie ty?
podsumowując - bez długotrwałych badań uwzględniających w grafach również postępy w technologiach form życia my tego nie sprawdzimy - musieliby to zrobić devowie. czyli składamy wniosek o dokładne sprawdzenie tej kwestii