po każdej konserwacji serwów zastanawiam sie jak bardzo spieprzyli ekspedycje
Posts by pawelg1906
-
-
No to już pytanie do mózgów z GF, którzy to spieprzyli.
nic nowego
-
Muszę odkurzyć temat w sprawie popsucia się ekspedycji jak zwykle coś naprawiają i coś psuja .....
-
Średnio normalne. Pomijam kwestię boosterów - bez nich expy działają znacznie gorzej niż przed ich wprowadzeniem do gry , i wyniki są znacznie gorsze porównując do czasu kiedy tych itemów w grze w w ogóle nie było. Ocena nie tylko moja. Wzrost pustych o około 5-6%, znacznie mniej surowca, przy dość pokaźnym poziomie badań. Natomiast same itemy działają jak im się chce. Czasem wcale, a czasem jak by im się nie chciało - albo coś nie do końca momentami łapało. Choć tutaj jest różnie.
Zgadzam się, ja od czasu wprowadzenia tych dopałek ekspedycji też zauważyłem wyraźny spadek zwożonych surowców i flot, niezależnie od składu ekspedycji.
Inna sprawa, że gram odkrywcą, a ta klasa wyjściowo ma bardzo duże ułatwienia i generalnie jest nieproporcjonalnie mocniejsza, przynajmniej przez pierwsze parę lat gry. Pytanie czy grający innymi klasami też zauważyli takie osłabienie?
A tak niektórzy mocno mnie krytykowali ze robi sie d**a z surowcami.....
-
Zrób co najmniej 10 000 ekspedycji i wtedy będziemy mogli mówić, czy coś jest nie tak, a jeszcze lepiej 100 000. To jest zwykła statystyka, ja raz przez 4-5 miesięcy bardzo intensywnego puszczania ekspów nie miałem ani jednej czarnej dziury, po czym nagle dostawałem po 2-Wime
Puszczam dużo w rożnych układach i nie musze robić 10k zęby się wypowiedzieć
Ekspedycje z jednego dnia nie mówią o niczym. Zbierz dane z większej próby.
od tygodnia zauważyłem to
-
Zrób co najmniej 10 000 ekspedycji i wtedy będziemy mogli mówić, czy coś jest nie tak, a jeszcze lepiej 100 000. To jest zwykła statystyka, ja raz przez 4-5 miesięcy bardzo intensywnego puszczania ekspów nie miałem ani jednej czarnej dziury, po czym nagle dostawałem po 2-Wime
Puszczam dużo w rożnych układach i nie musze robić 10k zęby się wypowiedzieć
-
no dobra to jedna fala a puszcze 100 czy 120 i większość jest pustych dziennie
-
Ogólnie każda aktualizacja wiąże sie ze coś popsują i mają w poważaniu np znikająca flota i co zauważyłem ze po raz kolejny raz wyniki z Ekspedycji spadły na Pysk z 11 slotów dostałem marna flotę i 3 marne surowce. Spadek wydajności ekspedycji o 80%. zmarnowane antymaterii i dodatkowe sloty ekspedycji. Art Ruda czy kiedyś będzie tak ze jak coś naprawia się to drugiego się nie psuje ?
-
Wracając do temat. Robią co chcą... Była ankieta na temat jednym z uni to ładowność sond przeszła a do tej pory nie wprowadzili . Tak ze nie dziwi mnie już nic
-
bo można wyćwiczyć palce do perfekcji

Dobrze ze nie góra dół telefonem bo nadgarstek byłby wyćwiczony

jakiś konkretny komentarz czy tylko pismo obrazkowe?
Starożytni Egipcjanie posługiwali się obrazkami a teraz ich podziwiamy

-
i jakie
Głosowanie zostało zakończone.
Ładowność sond szpiegowskich zebrała większość głosów doczeka aktywacji na Rosalind.
Więcej informacji zapewne niebawem.
kiedy wejdzie w życie ładowność sond?
-
Gdzie można zobaczyć wyniki ankiety ?
-
Dla mnie jeden totalny niewypał zbieram sobie dopalacze na badania aby się ładna ilość czasu zebrała to teraz będą zabierać
o tym samym mówiłem
-
ale to totalny bezsens czasowe nagrody moze ktoś zbiera paczki surowców na to by za 2 lub 3 tyg je użyć by zrobić coś zbadać np. TOTALNA KLAPA!!!!!!
-
czyli ma nie oddawać ?
jesli oddal ci tyle samo i taki sam sos co wyslalem nic ci nie zrobia
tak chce oddać tyle samo.
to nie masz czego sie bac jak Crisis napisal taktowac mozna jako handel
pisać ponoiwnie do suportu ze oddał ?
-
czyli ma nie oddawać ?
jesli oddal ci tyle samo i taki sam sos co wyslalem nic ci nie zrobia
tak chce oddać tyle samo.
-
czyli ma nie oddawać ?
-
pożyczył na odbudowę floty
-
Witam.
taka sprawa pożyczyłem koledze z sojuszu surowce jest słabszy i po jednym dniu oddaje ale zgłosiłem do suportu ze pożyczył z skanem dostarczenia i lecz nie dostałem odp od suportu i teraz znów pisze do suportu ze oddał i potwierdzenie skanem wiadomości grozi mi ban ?
-
Zapewne padłeś po prostu "ofiarą" tych backendowych poprawek, o których wspominają przy każdej aktualizacji i za szybko coś kliknąłeś :E Jest wiele takich błędów, o których niby wszystko wiedzą, ale nic z tym nie robią

okrutny jesteś wobec gracza