po aktualizacji straciłem już dwa razy flotę . A gadanie ze jak wysyłasz z jednego mona np 13 ekspedycji to bzdety rok temu zacząłem grać i nie było tego dopiero po fuzji zaczeło sie robić szambo które trwa do tej pory i nie idzie w dobra stronę tylko cofają sie . ostatni było dobrze a dziś po pracach konserwacyjnych znów szabo
Posts by pawelg1906
-
-
w telefonie na przeglondarce nie działa pasek w wyborze planet moge wysyłać na pierwsze kilka i nie moge przesunąć w dół żeby wybrać inna planetę
-
Balboa ale jak coś ustalicie na discordzie to i tak napisz na forum
-
pojawia sie kibole
Nie wiem czy miałeś na myśli mnie ale jeśli tak to spokojna głowa ja jestem łagodny jak baranek
-
Jak będą te osoby co mnie złomowały to będę na pewno
czy to osobyu które kogoś kiedyś złomowali czy nie to i tak może być fajnie to tylko gra ale proponowałbym wakacyjny może termin
-
ciekawe czy pojawią sie Moderatorzy :D:D
-
Dla mnie bomba:D
-
zmieniam szukam w 3 galaktykach i to samo to nie problem złego puszczania tylko od fuzji serwerów jest problem
-
ja tak zauważyłem ze od 2 dni zyski z ekspedycji spadło o 70% coraz gorsze te aktualizacje
z 11 wysłanych dostaje 7 do 8 wiadomości
,,Ekspedycja napotkała na rozległą pustkę w przestrzeni, w której nie było nawet małej asteroidy, promieniowania lub czegokolwiek, co mogłoby zagrozić ekspedycji."
-
Ruda można wiedzieć o której będzie przeprowadzona zmiana ? bo ani ankiety nie pokazaliście ani nie jest pisane o której sei zmanienia prędkości? Bo jak mam odczucie ze GF to system totalitarny pokażemy lub nie wedle wydzimisia a to ze date podano to godziny już nie
-
takie głupie pytanko czy jak teraz przyspiesza prędkość flot pokojowych to jak w składzie będzie jednostka wojenna to nie będzie tego przyspieszenia?
-
Brawo ścięło mnie z nóg i zasnołem
-
Kiedy zmiany wejdą w życie?
-
-
-
Albo to faktycznie celowe działanie
Obstawiałbym celowe działanie
Chodż wczoraj na lotach znalazłem 4 przedmioty i pare tys. antymarteri
-
Które badania wspierają ekspedycje ? kończę 23 lvl astro i chce poprawić badania na ekspedycje
-
próbuje na wszelkie sposoby puszczać a i tak mizernie możne jedna z 8 coś przywiezie i to jak mało jak latałem 2 miesiącami temu przed fuzja to byłem milionerem a teraz zerem nie wiem jak latać. jakieś stateczki przywiezie ale kicha straszna
na 150 ekspedycji wejdzie 15 reszta to balangi supernowe itp zmieniam układy ale to nic nie daje . puszczam 1000 pionierów 5000 mt sondę i jakiś wojskowy a nie wspomnę ile tracę na obcych
A wyslij na próbe 3000 dt i 1 pioniera plus sondę jak lubisz miec komunikaty;-)
spróbuje:)
-
próbuje na wszelkie sposoby puszczać a i tak mizernie możne jedna z 8 coś przywiezie i to jak mało jak latałem 2 miesiącami temu przed fuzja to byłem milionerem a teraz zerem nie wiem jak latać. jakieś stateczki przywiezie ale kicha straszna
na 150 ekspedycji wejdzie 15 reszta to balangi supernowe itp zmieniam układy ale to nic nie daje . puszczam 1000 pionierów 5000 mt sondę i jakiś wojskowy a nie wspomnę ile tracę na obcych
dla tych co lubią teorie spiskowe
wprowadzenie na wszystkich uni FŻ spowoddowało że ekspedycje generują góry surowców i statków
długo było ze z ekspedycji zbierałem 1kkk surki a teraz 100kk nie moge po fuzji wiec nic lepiej nie jest a co do zarabiania to sloty na ekspedycje są bega drogie a nie tania za antymaterie
jest cos podobnego do do OGame Tracker ? bo z tego co koledze napisali z suportu to og traker jest nie dozwolony !
dpowiedź od: tymotheus Oceń odpowiedź 2024-06-07 05:54:03 Witaj Zuzerk89,
Lista dozwolonych wtyczek znajduje się poniżej:
Tolerowane dodatki w grze
Ogame TRacker nie znajduje się na tej liście.
Z poważaniem,
tymotheus
Operator Gry -
teraz to już nic na ekspedycjach nie znajduje nawet zmieniając układy