No dobra przejęzyczenie Aktualizacja czy konserwacja to można się spodziewać tych samych efektów
Posts by pawelg1906
-
-
Jutro się okaże czy moje obserwacje sa słuszne bo jutro konserwacja serwerów

-
-
-
Dzisiaj straciłem 2 floty na ekspach, w tym tygodniu już 7. Coś znowu zmienili, przez 2 lata czegoś takiego nie miałem.
U mnie przykładowo ostatni tydzień spoko, ale w poprzednich dwóch tygodniach straciłem 11 flot, mimo włączonych itemów do ekspów. Też bluźniłem jak cholera.
zgodzę się ostatnio jest lepiej. ja zauważyłem (moje obserwacje) ze faktycznie flota ginęła widząc po tym ze dorabiałem pioniery i DT ale tez i brak surowców. moje spostrzeżenia zawsze przykuwa konserwacja serwerów. jak wielu z was skacze do mnie ze pitole bzdury ale to moje prywatne obserwacja gry.
-
Poza mniejszą ilością ekspów na zbieraczu anty wpada tak samo, jak ma być to będzie, trzymaj dodatkowe sloty ekspów na ten event i puszczaj
zbieram na 29lvl astro wiec jadę ostro
-
co 20 zmieniam układ
-
już powiem tak mam częściowe skriny ze po konserwacjach serwerów z ekspedycjami jest źle. czasem zastanawiam się czy na zbieracza nie zaminić ale jak jest ewent 9x anty to byłbym uboższy jakieś 60k anty i tylko to mnie trzyma na odkrywcy
-
podbij kopalnie i staną sie bardziej przydatne. pełzacze bazują na wydobyciu podstawowym, przy niskich lvl kopalni to mało robią czyli są nieopłacalne
Lepiej bys zrobił jak byś wybrał odkrywce, bo zysk z niego to jest kosmos w porównaniu z pelzaczami przy kopalniach (17/15/12)zgodze sie przy odpowiedniej ilości pojazdów wyszczelisz z kopalniami i badaniami w kosmos jedynie co cie ograniczy to czas budowy / czas badania
-
bez sensu wydarzenie dla ludzi grających eko/ odkrywca

-
nie tylko opóżnienia w raportach ale znów spadek w ekspedycjach jak i form życia tak i w surowcach
-
Nie brzmi. Informację podali na discordzie - że zostanie odpalony od nowa / zresetowany dziś o północy. Nie ma co beczec, to tylko kilka wirtualnych itemów
dobrze bo paczki sie przydadza bo zbieram na astro

-
jeden kij czy będzie od nowa (fajnie by było) a jak będzie kontynuacja tez ok będzie chodź bardzo liczę na start od zera

-
zapomnij takich prezentów nie dają
-
może im się pomyliły nagrody i zamiast tego pakietu surowców miało być astro? ;P
ooooo tak
-
moze od początku bedzie

-
Pisało na forum, że wszystkie nagrody są czasowe no i na potwierdzenie tego masz obok ikonkę klepsydry.
tak wiem ze czasowe i wiem ze jest klepsydra ale chodziło mi czy czas działania jest stały czy też czasowy bo nie ma ikony np 7dni /30 dni itp
A widzisz, to się nie dogadaliśmy. W tym Ci nie pomogę. Do tej pory były 7 dniowe, więc bym się w tym kierunku nastawiał.
dlatego wystawiłem zapytanie bo sam lettko zbaraniałem i niewiem bo jak stałe 20% do wydobycia i na stałe to bajera full
-
Pisało na forum, że wszystkie nagrody są czasowe no i na potwierdzenie tego masz obok ikonkę klepsydry.
tak wiem ze czasowe i wiem ze jest klepsydra ale chodziło mi czy czas działania jest stały czy też czasowy bo nie ma ikony np 7dni /30 dni itp
-
-
po każdej konserwacji serwów zastanawiam sie jak bardzo spieprzyli ekspedycje