Ekonomia: z x8 na x9- TAK =
Badania: z x16 na x20 - TAK
Ładowność sond szpiegowskich: włączona - TAK
Ekonomia: z x8 na x9- TAK =
Badania: z x16 na x20 - TAK
Ładowność sond szpiegowskich: włączona - TAK
Mapa Huncwotów, a przynajmniej tak mi się wydaje. Nawet ktoś ukryty pod peleryną pojawiał się na mapie.
nie było widać na mapie jak Harry zakładał pelerynkę
no raczej w czerwcu nie było ? jak byś sam zaniewidział bo ostatnio w maju był a sam tez sprawdzam co dzień forum
Ruda ja mam takie pytanko kiedy bedzie tańsze Skróć czas o połowę / Zakończ?? bo od miesiąca czekam na to ?
tez mam mała kolekcje lego tylko nie wiem jak wstawić zdiecie
Wstawianie obrazków na forum - najszybciej i najprościej.
Pokazuj te klocuchy
wieczorem wrzucę
tez mam mała kolekcje lego tylko nie wiem jak wstawić zdiecie
Podobno maja być kopalnie i badania na święta
a ja zostanę błogosławiony
Chciałbyś
z jednej strony tak ale i nie ![]()
Podobno maja być kopalnie i badania na święta
a ja zostanę błogosławiony
tylko nie pomyśleliście o tych młodszych co nie maja stałego przychodu. Ja nie kupiłem ani jednej paczki anty i dlaczego miałbym płacić za granie ? wszystko co osiągnąłem to tylko kosztem mojego czasu i sprytu. Jestem przeciw
dla mnie zryty pomysł.
bez sensu fuzja jak dla mnie
b. Brak rynku i brak stałego przelicznika.
powrót do tych czasów gdzie będą legalne machlojki topowych kont ? To już wole opcje A
i tak kazdy ma swoich sprzedawców i kupujących
ale możne inne uni masz dlatego
Ale prawda jest jedna bo jak pisałem z kolegami z sojuszu od ostatnich Aktualizacjach już nie chodzi o przedmioty ale o surowce. znów jest spadek surowców na ekspedycjach ![]()
Widać ze ludzie w strukturach gry mają profity w grze
znów event z przedmiotami latam cały dzień i żadnego nie dostałem no chyba ze piraci to bonus na 14 wysłanych w jednym rzucie to wpadłęm na 4 i tak podobnie co wysłane ekspedycje.... nie mówiąc ze znów aktualizacje były i surowce znikły.... ehhh
Hmmm dziwne, u mnie działa. Pierwsza fala z rana .
bardzo dziwne 3 różne układy i lipa