Wracając do temat. Robią co chcą... Była ankieta na temat jednym z uni to ładowność sond przeszła a do tej pory nie wprowadzili . Tak ze nie dziwi mnie już nic
Posts by pawelg1906
-
-
bo można wyćwiczyć palce do perfekcji
Dobrze ze nie góra dół telefonem bo nadgarstek byłby wyćwiczony
jakiś konkretny komentarz czy tylko pismo obrazkowe?
Starożytni Egipcjanie posługiwali się obrazkami a teraz ich podziwiamy
-
i jakie
Głosowanie zostało zakończone.
Ładowność sond szpiegowskich zebrała większość głosów doczeka aktywacji na Rosalind.
Więcej informacji zapewne niebawem.
kiedy wejdzie w życie ładowność sond?
-
Gdzie można zobaczyć wyniki ankiety ?
-
Dla mnie jeden totalny niewypał zbieram sobie dopalacze na badania aby się ładna ilość czasu zebrała to teraz będą zabierać
o tym samym mówiłem
-
ale to totalny bezsens czasowe nagrody moze ktoś zbiera paczki surowców na to by za 2 lub 3 tyg je użyć by zrobić coś zbadać np. TOTALNA KLAPA!!!!!!
-
czyli ma nie oddawać ?
jesli oddal ci tyle samo i taki sam sos co wyslalem nic ci nie zrobia
tak chce oddać tyle samo.
to nie masz czego sie bac jak Crisis napisal taktowac mozna jako handel
pisać ponoiwnie do suportu ze oddał ?
-
czyli ma nie oddawać ?
jesli oddal ci tyle samo i taki sam sos co wyslalem nic ci nie zrobia
tak chce oddać tyle samo.
-
czyli ma nie oddawać ?
-
pożyczył na odbudowę floty
-
Witam.
taka sprawa pożyczyłem koledze z sojuszu surowce jest słabszy i po jednym dniu oddaje ale zgłosiłem do suportu ze pożyczył z skanem dostarczenia i lecz nie dostałem odp od suportu i teraz znów pisze do suportu ze oddał i potwierdzenie skanem wiadomości grozi mi ban ?
-
Zapewne padłeś po prostu "ofiarą" tych backendowych poprawek, o których wspominają przy każdej aktualizacji i za szybko coś kliknąłeś :E Jest wiele takich błędów, o których niby wszystko wiedzą, ale nic z tym nie robią
okrutny jesteś wobec gracza
-
jak jest fuzja uni to czy to stare uni czy młode to powinno zostać uleptzone a nie stać w miejscu.....
-
Ekonomia: z x8 na x9- TAK =
Badania: z x16 na x20 - TAK
Ładowność sond szpiegowskich: włączona - TAK
-
Mapa Huncwotów, a przynajmniej tak mi się wydaje. Nawet ktoś ukryty pod peleryną pojawiał się na mapie.
nie było widać na mapie jak Harry zakładał pelerynkę
-
no raczej w czerwcu nie było ? jak byś sam zaniewidział bo ostatnio w maju był a sam tez sprawdzam co dzień forum
-
Ruda ja mam takie pytanko kiedy bedzie tańsze Skróć czas o połowę / Zakończ?? bo od miesiąca czekam na to ?
-
-
-