ok przemyśle pożyczkę. do zamknięcia
Posts by pawelg1906
-
-
pytam teoretycznie
-
tzn? np 1,8kkk
-
Mam pytanie jak ktoś z sojuszu pożyczył mi surowce na badanie żebym zrobił badanie np w dniu 01,01,2025 i nie zdążę oddać w ciągu 72h a ja jestem na pozycji 300 w rankingu a ten co pożyczył jest a rankingu 200 to jak to zrobić ?
-
Ruda Kiedy będzie Cashback ?
-
Wydłużono po prostu czas odbioru astro na 3d.
chodziło o to czy jak juz mam odebrane z eventu i mam w ekwipunku czy jak wykorzystam w próżniejszym terminie np tydzień dwa tyg. żeby mi nie zniknęło
Tak, możesz użyć kiedy chcesz jak już leży w ekwipunku. 3 dni trwa event na wysłanie ekspa i zebranie tokenu do ekwipunku.
ufff dziękimusiałem źle zrozumieć.. dzieki za wytłumaczenie
-
Wydłużono po prostu czas odbioru astro na 3d.
chodziło o to czy jak juz mam odebrane z eventu i mam w ekwipunku czy jak wykorzystam w próżniejszym terminie np tydzień dwa tyg. żeby mi nie zniknęło
-
a za tydzien mozna z ekwipunku wziąść czy zniknie ?
-
kijowy pomysł na fuzje znów.....wręcz beznadziejny
-
Wielkie graty Balboa ten sojusz zaoraj do zero bo tam same cwoki graja
top na pc i czekamy na kolejneGracze nastawieni na Eco to też ćwoki? bez nich to połowa starć by nie istniała i ci gracze top przetapiali tylko swoje wydobycia
-
-
Niebyłym taki pewien. Gdyż narzekanie, to nasz narodowy sport i znajdą się tacy
trafiłeś w sedno
-
BRAWO GF!!
-
guzik prawda niedołączenia uni coraz gorzej
-
Zgadze się ale i teraz mnie wkurzyli 6 dniem nagród.......
-
Oooooo właśnie GF by się mogło pomylić i wbić te same nagrody - myślę, że nikt by się nie obraził
Jeśli masz na myśli "aktualny" event to może być
Dokładnie tak, i nagrody x2 a potem na 7 dzień niech dadzą np astro +1
Marzyciele
-
i tak nie znając szczęście to i tak mogę pomarzyć to wole kupić na promocji
-
Fajnie bo osoby eco nie zrobią zadania......
-
ja juz to Denken ist die härteste Arbeit, die es gibt, und das ist wahrscheinlich der Grund, warum es so wenige Menschen tun.
-
Wszystko przez team! Na bank Ruda jest tam programista i przy każdej aktualizacji coś musi popsuć, skandal!
Za co wam płacimy!
Ruda na dyscyplinarkę!
Bez przesady... tylko wsiąść z it za kokones i zagonić do porządnej pracy