tylko nie pomyśleliście o tych młodszych co nie maja stałego przychodu. Ja nie kupiłem ani jednej paczki anty i dlaczego miałbym płacić za granie ? wszystko co osiągnąłem to tylko kosztem mojego czasu i sprytu. Jestem przeciw
Posts by pawelg1906
-
-
dla mnie zryty pomysł.
-
bez sensu fuzja jak dla mnie
-
b. Brak rynku i brak stałego przelicznika.
powrót do tych czasów gdzie będą legalne machlojki topowych kont ? To już wole opcje A
-
i tak kazdy ma swoich sprzedawców i kupujących
-
ale możne inne uni masz dlatego
-
Ale prawda jest jedna bo jak pisałem z kolegami z sojuszu od ostatnich Aktualizacjach już nie chodzi o przedmioty ale o surowce. znów jest spadek surowców na ekspedycjach
-
Widać ze ludzie w strukturach gry mają profity w grze
znów event z przedmiotami latam cały dzień i żadnego nie dostałem no chyba ze piraci to bonus na 14 wysłanych w jednym rzucie to wpadłęm na 4 i tak podobnie co wysłane ekspedycje.... nie mówiąc ze znów aktualizacje były i surowce znikły.... ehhh
Hmmm dziwne, u mnie działa. Pierwsza fala z rana .
-
bardzo dziwne 3 różne układy i lipa
-
znów event z przedmiotami latam cały dzień i żadnego nie dostałem no chyba ze piraci to bonus na 14 wysłanych w jednym rzucie to wpadłęm na 4 i tak podobnie co wysłane ekspedycje.... nie mówiąc ze znów aktualizacje były i surowce znikły.... ehhh
-
ok przemyśle pożyczkę. do zamknięcia
-
pytam teoretycznie
-
tzn? np 1,8kkk
-
Mam pytanie jak ktoś z sojuszu pożyczył mi surowce na badanie żebym zrobił badanie np w dniu 01,01,2025 i nie zdążę oddać w ciągu 72h a ja jestem na pozycji 300 w rankingu a ten co pożyczył jest a rankingu 200 to jak to zrobić ?
-
Ruda Kiedy będzie Cashback ?
-
Wydłużono po prostu czas odbioru astro na 3d.
chodziło o to czy jak juz mam odebrane z eventu i mam w ekwipunku czy jak wykorzystam w próżniejszym terminie np tydzień dwa tyg. żeby mi nie zniknęło
Tak, możesz użyć kiedy chcesz jak już leży w ekwipunku. 3 dni trwa event na wysłanie ekspa i zebranie tokenu do ekwipunku.
ufff dzięki
musiałem źle zrozumieć.. dzieki za wytłumaczenie
-
Wydłużono po prostu czas odbioru astro na 3d.
chodziło o to czy jak juz mam odebrane z eventu i mam w ekwipunku czy jak wykorzystam w próżniejszym terminie np tydzień dwa tyg. żeby mi nie zniknęło
-
a za tydzien mozna z ekwipunku wziąść czy zniknie ?
-
kijowy pomysł na fuzje znów.....wręcz beznadziejny
-
Wielkie graty Balboa ten sojusz zaoraj do zero bo tam same cwoki graja
top na pc i czekamy na kolejneGracze nastawieni na Eco to też ćwoki? bez nich to połowa starć by nie istniała i ci gracze top przetapiali tylko swoje wydobycia