Też jestem za, ale pod warunkiem, że wróci złom z obrony.
chill prosze nie przeginac
Też jestem za, ale pod warunkiem, że wróci złom z obrony.
chill prosze nie przeginac
Display MoreRuda ile jeszcze potrzebujecie :)? moim zdaniem nie każdy gracz posiada na FORUM konto i nawet nie wchodzi najlepiej ankietę dać do gry tak jak dajecie na NOWE UNI żeby konfiguracje zrobić takie coś ogarnąć i na pewno będzie kto za kto nie za itp różne opcje dać 8x16 i 10x20 EKO + co tam chcecie
Nie chcemy by ankiety były tworzone bo tak chcą 2-3 osoby z całego uniwersum. To trochę niesprawiedliwe wobec reszty prawda?
Jeżeli ktoś nie ma konta, zachęcam do rejestracji. Nie trwa to wieki a jeżeli komuś zależy na zmianach nie powinno to tym bardziej stanowić problemu.
Ankiety dotyczące nowych uniwersów są rozsyłane by podać nową konfigurację, którą wymaga od nas GF.
PS. Eco x10 i badania x20 nie są dostępne w ankiecie, ponieważ GF nie wyraził zgody na taką konfigurację.
moim zdaniem wiecej ludzi by sie wypowiadalo na forum jak by zakaldanie kont na forum nie bylo tak powalone i dlatego malo ludzi tu sie wypowiada
wiec kiedy ankieta ?
o jak x10 to jak najbardziej
ja jestm jak najbardziej za podniesieniem eko
potwierdzam juz tyle czasu i dalej jest to nienaprawione
agr ma problem z wczytaniem predkosci floty danego serwera riv pracuje nad rozwiazaniem przy kolejnej aktualizacji powinno to byc rozwiazane
franczi juz myslalem ze calkiem zardzewieje ci ta nedzna flota
obroncy duzo nie stracil
ok mam dzieki
zamykamy
Witam pytanie moze glupie ale jak sprawdzic na jakiej planecie rozpoczeto badanie?
faktycznie mam podobnie puscilem fs a na moonie zostalo 2 deu
tak mozna odebrac na koniec
jak dokoncza fuzje
Art smoki ja sie pytam dlaczego na niemieckim uni statystyki sa normalnie jak na screenie nizej
https://gyazo.com/ce6bc8a599afce458b20a71c6234c720
a na polskim tyle czasu jest problem ? screen z polskiego prosze
https://gyazo.com/04fbd1f71f3d33a5c05f4fdb22ad7e62
jak to jest ze u niemcow jest ok a na pl lipa ta sama wersja
a po co wam pz z obrony i tak macie 80% zlomu z floty
jak chcecie pz z obrony to ja chce zeby wam opuscili pz z floty na 50% proste cos za cos
a eko moim zdaniem wszystkim potrzebne
Witam szanowne grono uni galareta co myślicie jednak żeby podnieść eko na x8 ?
Jeszcze lepiej było by x10 ale z tego co czytałem to max jest x8 .
Proszę się wypowiadać co o tym myślicie i dodawać ewentualnie inne propozycje i pomysły
o i ty cos upolowales nie moge graty
A co Ty wątpisz we mnie ?:D
juz nie
o i ty cos upolowales nie moge graty
powiem tak banda pedalow niedorobionych dziekuje
jeszcze czyscisz uni widze jest z czego ladnie obroncy