Fuzja już zakończona ? A gdzie top 1 himali?
Quantum
Fuzja już zakończona ? A gdzie top 1 himali?
Quantum
O prosze tyszczak na uni wszedl i juz szaleje
![]()
graty mordo 11 zuberkow pomoglo ![]()
obroncy szo ![]()
Szybciej jest chyba wykształcić odruch "nie najeżdżania kursorem" na pasek prędkości po kliknięciu. Serio...
To nic nie da, ja omijam pasek prędkości a i tak prędkośc się zmienia samoczynnie
Bo pewnie po kliknięciu wyślij, najeżdżasz, na pasek prędkości i zmienia ci.
Mam w telefonie Android 7.0 który przeglądarka obsługuje niby i wcześniej do czasu pewnego było wszytsko ok.
A Androida już w tel nie mogę aktualizować niestety.
ewidentnie wina androida za stary
sprawdz na innym telefonie
Widze uni w końcu ożyło bardzo długo była posucha graty Kris piękne starcie.
Obrońcy![]()
graty inc wkoncu jakies rw wstawiles i to nie byle jakie top i poka wiecej bo stac cie
pozdrawiam
chev to nie jest pierwsze jego rw
rozkreca sie chlopak
brawo frank kolejny maly push ![]()
![]()
![]()
![]()
obroncy ![]()
No cóż, oby tym razem było inaczej.
Prosimy o informację czy działa jak należy.
a juz wgrana poprawka ?
Powinna pomóc dzisiejsza poprawka
ta jak wszystkie inne z rankingiem np ![]()
ja wczoraj 29k anty dzis tylko 15k anty mniej czasu ale i tak idzie pieknie jestem zdziwony ![]()
Witam wszystkich.
Czy jest możliwość skorzystania z opcji UniverseView w Chrome na telefonie?
Pozdrawiam.
na chrome nie dziala
sciagnac musisz sobie Yandex Browser i bedzie dzialalo
Wszelkie Wasze głosy bierzemy pod uwagę. W praktycznie każdej z grup zaproponowaliśmy dwa Universa docelowe (wymóg odgórny). Jedna grupa czy dwie mają tylko jedno sztywne Uni docelowe ze względu na swoją specyfikę.
Logitech takie opcje też wzieliśmy pod uwagę
Art a co z uni Quasar to uni jest specyficzne jako jedyne mas eko x10 i badania x20 czy podczas fuzji będzie to docelowe uni, jeśli nie to, czy zostanie prędkość eko.
Moim zdaniem prędkość eko powinna zostać, żeby nierozczarowań graczy, którzy tam grają tylko dlatego eko.Po analizie przyjęliśmy, że Quasar może jedynie stać się przyjemną przystanią dla innych Universów, właśnie z powodu tej konfiguracji
Pięknie Art super, że tak będzie. Mam nadzieje ze szybko nastąpi fuzją.![]()
Oooo to dajcie Quantum tam, eko x10, floty x7
Muniek nie przeginaj. Quantum ma swoje lata i powinno być połączone np. z virgo. ![]()
Wszelkie Wasze głosy bierzemy pod uwagę. W praktycznie każdej z grup zaproponowaliśmy dwa Universa docelowe (wymóg odgórny). Jedna grupa czy dwie mają tylko jedno sztywne Uni docelowe ze względu na swoją specyfikę.
Logitech takie opcje też wzieliśmy pod uwagę
Art a co z uni Quasar to uni jest specyficzne jako jedyne mas eko x10 i badania x20 czy podczas fuzji będzie to docelowe uni, jeśli nie to, czy zostanie prędkość eko.
Moim zdaniem prędkość eko powinna zostać, żeby nierozczarowań graczy, którzy tam grają tylko dlatego eko.
Jak dla mnie pomysł z abonamentem jest spoko.
Uni bez paczek jak najbardziej fajny pomysł sporo graczy by zaczęło grac z powrotem.
Chcemy zaproponować pomysł zmian i poddać je pod dyskusję graczy. Zmiana sposobu liczenia limitu bez rozbijania punktów na surowiec. Przykładowo gracz ma 1.000.000 punktów i to mnożymy x5. Wyszedłby wtedy mniej kolosalny limit 5.000.000 surowców możliwych do dostania. Drugi pomysł, to aby darczyńca wysyłał zgłoszenie do supportu w sprawie darowizn od siebie.
Po kolei Panda i reszta „świty”
Kiedy przestaniecie udawać, że tu chodzi o jakiekolwiek usuwanie patologii w grze?
Mówisz o „poddaniu w dyskusję graczy”, czyli kogo? Kilkunastu / kilkudziesięciu formowych świrów? 90% graczy nie wie o takim forum lub wie i ma Was gdzieś – masz odwagę wkleić ankietę (z jawnymi wynikami na żywo) w grze i spytać naprawdę co sądzi SPOŁECZNOŚĆ o konieczności zgłaszania pomocy nawet tej drobnej oraz limitowaniu tej pomocy?
Może przestańcie udawać, że chodzi o jakieś dobro graczy, tylko wymieńcie z Nicków konkretnie zachowania których z nich się Wam nie podobają oraz wskażcie swoją grupę nacisku? Czyli niezadowolonych flociarzy, którym przy obecnym rozdęciu eko przestało się opłacać pajacowanie i kupowanie flot pod pusze?
P.s. I co? Rozdacie bany za wysłanie 100 mln surowca? Niemcy będą zadowoleni na pewno z takiego obrotu spraw. A gracze już ustawiają się w kolejkach po kupno paczek.
Nie chcę insynuować niczego bez twardych dowodów, ale faktem jest, iż zaszło podejrzane zjawisko na 26. pozycji w rankingu Quasar. Nieco ponad 300kk punktów w jeden dzień, od zera. mmorpg nie zarejestrowało jeszcze rekordów z serwera, a konto posiada tylko jedną planetę. Spieszmy się kochać zasady - tak szybko odchodzą
to konto przyszlo z cmentarza wystarczy sprawdzic i widac wiecej planet
10 sec roboty i mam kilka planet wystarczy chciec

smoki wiadomo juz?
smoki jak wyniki ankiety ?